Noesen NV

Contactgegevens Noesen NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Noesen NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Noesen NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bredastraat 153; 2060; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 202 09 00; 03 202 09 10; 03 202 09 11; 03 202 09 20 (+32-03 202 09 00; 03 202 09 10; 03 202 09 11; 03 202 09 20) 03 202 09 00; 03 202 09 10; 03 202 09 11; 03 202 09 20 (+32-03 202 09 00; 03 202 09 10; 03 202 09 11; 03 202 09 20)

Fax (fax): 03 202 09 05; 03 202 09 25 (+32-03 202 09 05; 03 202 09 25) 03 202 09 05; 03 202 09 25 (+32-03 202 09 05; 03 202 09 25)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Noesen NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Noesen NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Noesen NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Noesen NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Noesen NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Noesen NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Noesen NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Noesen NV
Products information Noesen NV

BTW identificatienummer (tax): BE01767944335
Ondernemingsnummer: 2801483154
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 762,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Contractors - Industrial & utility building; Tubes (Metal); Contractors - Turnkey industrial plants; Electrodes; Steel products - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Soldering and welding - Equipment and Supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Noesen NV
(Get full report from official database of BE for Noesen NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Noesen NV
Addition kinds of activities for Noesen NV

22590104. Veters, gebreid | Mittens, knit
26729905. Geglazuurd papier, behalve fotografisch, koolstof of schuurmiddel | Glazed paper, except photographic, carbon, or abrasive
30890311. Hardware, kunststoffen | Hardware, plastics
32910201. Bort, verpletteren | Bort, crushing
50840104. Cream scheiders, behalve boerderij | Cream separators, except farm
51420200. Bevroren vis, vlees en pluimvee | Frozen fish, meat, and poultry
76220303. Tape recorder reparatie | Tape recorder repair

Werken bij Noesen NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Noesen NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Noesen NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Noesen NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider - dagwerk (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Harelbeke gaan wij op zoek naar een polyvalente productiearbeider voor tijdens het hoogseizoen. Je zal eigenlijk polyvalent ingeschakeld worden in de productie namelijk bij: het afvullen het stapelen van verpakte goederen het voorzien van de nodige producten per productielijn het invallen indien nodig aan de productielijn ... Dit ter ondersteuning van het hoogseizoen. Het hoogseizoen loopt tot eind december, als ook de opdracht.

  • Tig lasser (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verbindt stukken metaal door middel van hitte en/of druk op de plaats van de verbinding. Indien nodig, gebruik je ook een toevoegmetaal van dezelfde aard als het te verbinden metaal. Je levert stukwerk of reeksen, volgens plan met of zonder lasprocedure, of volgens model. Je last volgens verschillende technieken. Je werkt in daguren in de regio van Aalst

  • Lifttechnicus (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technicus sta je in voor de installatie, het onderhoud en het herstel van liften in gebouwen.  Bedrijfsprofiel: De firma is een autoriteit op het vlak van installatie en onderhoud van liften. Je bent werkzaam in een klein, maar dynamisch team. 

  • Machinebouwer (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Hoogstraten is Randstad op zoek naar een machinebouwer. Je bent voornamelijk bezig met het compleet opbouwen van diverse transportsystemen, bestaande uit buffer-, weeg-, afduw-, ontstapel-,stapel- en verpakkingsinstallaties. De job behelst voornamelijk het mechanisch monteren van frames, platen, assen, lagers, riemen, banden, kettingen, tandwielen en dit volgens duidelijke 3D-tekeningen met een exploded view. Het gaat om zeer afwisselend werk (seriegrootte van 1 a 5 stuks), met een zeer diverse productenpakket. Het kwaliteitsniveau en afwerkingsgraad van de producten ligt zeer hoog.

  • Bekister (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Brugge gaan we op zoek naar een extra bekister. Je hebt ervaring met systeembekisting en planlezen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

  • HUISHOUDHULP (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PICOBELLO BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen (in het kader van dienstencheques) voor regio Roosdaal, Liedekerke en groot Ternat

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Erwetegem (ERWETEGEM)

    Regio: ERWETEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Zaalmedewerker jobstudent (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: GLI AMICI

    Type: Studentenjob

    Als zaalmedewerker zal je instaan voor het bedienen van gerechten, drank en drank voorbereiden. Je zal ook instaan voor het afruimen van de tafels, en afrekenen. Wij zijn opzoek naar jobstudenten.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Roeselare/Izegem) - Zelfstandige basis (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten, ziekenhuizen regio Roeselare - Izegem, zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • KEUKENMEDEWERKER ZONDAG (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Trendy brasserie/taverne zoekt een keukenmedewerker ter ondersteuning van het bestaande team in het bereiden van lichte snacks, de mise-en-place en afwas.

  • Verko(o)p(st)er M/V- Flexi job- Battel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Flexijob

    Bakkerij Carl is op zoek naar een verko(o)p(st)er voor onze winkel te Mechelen (Battel) U zal tewerkgesteld worden onder een flexi- job. Een flexi-job is een interessante manier om voordelig bij te kunnen verdienen. Je komt hiervoor in aanmerking als je voldoet aan één van onderstaande voorwaarden: ∙ of je bent reeds minstens 4/5 ingeschreven bij een andere werkgever, ∙ of je bent reeds op pensioen, Kom je in aanmerking? Lees dan gerust verder! Je houdt van klanten, bent opgewekt, vriendelijk en gemotiveerd Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen met collega’s Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit Je werkt ordelijk en hygiënisch Je bent bereid om in het weekend te werken: zaterdag en/of zondag Interesse? Solliciteer dan snel, door jouw cv naar ons toe te sturen met motivatiebrief.

Zoek naar antwoorden van Noesen NV in sociale netwerken
Look for responds of Noesen NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Noesen NV. Laat een reactie achter voor Noesen NV. Noesen NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Noesen NV. Leave a respond for Noesen NV. Noesen NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Noesen NV op de google maps. Adres en contacten Noesen NV
Location of Noesen NV on the google maps. Address and contacts of Noesen NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Noesen NV Noesen NV: JET | STUDIO CHEVALIER | ANDRE VANOVERSCHELDE | BUREAU DECKERS- VERMEULEN | CUISITEC

Other related companies as Noesen NV: JET | STUDIO CHEVALIER | ANDRE VANOVERSCHELDE | BUREAU DECKERS- VERMEULEN | CUISITEC

Noesen NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Noesen NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01767944335. Het bedrijf Noesen NV bevindt zich op het adres: Bredastraat 153; 2060; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 762,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Soldering and welding - Equipment and Supplies. Lijst met producten zijn Contractors - Industrial & utility building; Tubes (Metal); Contractors - Turnkey industrial plants; Electrodes; Steel products - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Noesen NV is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Noesen NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Noesen NV, openstaande posities, locatie van Noesen NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Noesen NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Noesen NV, company assigned to the tax number BE01767944335. The company Noesen NV is located at the address: Bredastraat 153; 2060; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 762,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Soldering and welding - Equipment and Supplies. List of products are Contractors - Industrial & utility building; Tubes (Metal); Contractors - Turnkey industrial plants; Electrodes; Steel products - Mfg. & Whol..
The main activity of Noesen NV is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Noesen NV is not available. You also can look at reviews of Noesen NV, open positions, location of Noesen NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Noesen NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Noesen NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Noesen NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Noesen NV, employees, financial statistics.