Etangs (Cordonnerie des)

Contactgegevens Etangs (Cordonnerie des): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Etangs (Cordonnerie des): address, phone, fax, email, website, opening hours

Etangs (Cordonnerie des)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Victor Greyson 1; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 648 22 89 (+32-02 648 22 89) 02 648 22 89 (+32-02 648 22 89)

Fax (fax): +32 (16) 192-99-46 +32 (16) 192-99-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Etangs (Cordonnerie des): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Etangs (Cordonnerie des)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Etangs (Cordonnerie des)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Etangs (Cordonnerie des), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Etangs (Cordonnerie des). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Etangs (Cordonnerie des), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Etangs (Cordonnerie des). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Etangs (Cordonnerie des)
Products information Etangs (Cordonnerie des)

BTW identificatienummer (tax): BE01494659423
Ondernemingsnummer: 4379394531
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 167,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Etangs (Cordonnerie des) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Shoemakers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Etangs (Cordonnerie des)
(Get full report from official database of BE for Etangs (Cordonnerie des))

Aanvulling soorten activiteiten voor Etangs (Cordonnerie des)
Addition kinds of activities for Etangs (Cordonnerie des)

207900. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
16290108. Installatie van irrigatiesystemen | Irrigation system construction
20920205. Garnalencakes, bevroren | Shrimpcakes, frozen
38450119. Retinoscopen, electromedical | Retinoscopes, electromedical
73130200. Gedrukte media reclame vertegenwoordigers | Printed media advertising representatives
73630103. Tijdelijke hulpdienst | Temporary help service
78190201. Video tape of schijfreproductie | Video tape or disk reproduction
79220306. Zomertheater | Summer theater

Werken bij Etangs (Cordonnerie des): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Etangs (Cordonnerie des): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Etangs (Cordonnerie des). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Etangs (Cordonnerie des). Looking for open vacancies in other companies

  • Gouden operator gezocht (Puurs, 2 ploegen) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gouden operator bedien je de installaties en volgt het proces op van de machines. Eventueel kan je ook de heftruckchauffeurs vervangen indien nodig. Orde en netheid is een must voor jou en je respecteert de hygiëne en veiligheidsvoorschriften.

  • Telesales M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het aanmaken van nieuwe klanten en het pamperen van bestaande klanten. Als telesales zal je op een vrolijke, enthousiaste, positieve manier prospecten benaderen en afspraken maken voor de vertegenwoordiger. Je bent een commercieel talent die het zeker niet erg vindt om 120 calls per dag te doen. Naarmate je goed bent ingewerkt mag je soms een meeting meevolgen of de klanten bezoeken.

  • MONTEUR CV / SANITAIR (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur cv en sanitair sta je in voor de volgende taken: Je plaatst alle elementen die nodig zijn voor het aanleggen van verwarming (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie vloerverwarming enz....) Je plaatst de badkamers zijnde de kranen baden lavabo's toiletten enz... Je plaatst de leidingen en het sanitaire gedeelte van de keuken. Verder doe je zowel de voorbereiding van de werf als de opkuis van de werf. Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie ..) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels.

  • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

  • Huishoudhulp regio Blanden, Oud-Heverlee (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Deurne-Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Jobstudent Verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een detailhandel van kook- en decoratiegerief zijn wij op zoek naar jobstudenten voor de weekends en vakanties. Je staat vooral in voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het op orde houden van de winkel. Je werkt op woensdagnamiddag, zaterdag en/ of zondag.

  • Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Het is jouw taak om functioneel leiding te geven aan de betrokken projectmedewerkers. De planning, organisatie en het management van de projecten is jouw eindeverantwoordelijkheid. Je kunt de knelpunten signaleren en neemt ad hoc actie indien nodig. Je rapporteert de voortgang van het project: extern aan de klant en intern aan de business unit manager. Een duidelijke structuur en opvolging in de verschillende fases van de projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt altijd rekening met de verwachtingen van de klant.

  • Administratief Bediende bij een Bouwbedrijf (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

    Als bediende bouw behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zorgt in eerste instantie voor ondersteuning voor correcte calculatie van diverse projecten en zorgt voor een volledige informatieoverdracht naar de projectleiding en de aankoopdienst. Je bestudeert lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en de werfvoorbereiding. Je staat in voor het berekenen van een correcte kostprijs, op basis van de gegevens die je hiertoe verzameld hebt. Je doet de voorbereiding van zowel administratieve en operationele zaken en daardoor zorg je ervoor dat alle facetten van het project soepel verlopen. Je werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor.   Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de renovatie van sociale woningbouwcomplexen en de modernisering van appartementen voor verschillende huisvestingsmaatschappijen. Hun projecten zijn vooral lopende in Antwerpen en Brussel.

  • Vacature seksuoloog – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde seksuoloog om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • Vivid Resourcing - Lead .NET Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Brussels is looking for a Senior .NET developer for a 12-month freelance contract with extensions.     Role You will take a leading role in a development team. Development and support of application team Deal and risk management - Web API and deal booking   Required Skills A strong background in .NET core Strong knowledge of C# Good understanding of complex systems & business processes Test driven development Should be able to deploy oneself within a multi-functioning team Through knowledge of SQL Knowledge of Cloud technologies - AWS is desirable Knowledge of MongoDB is advantageous Experience working with REST API's would be advantageous Development experience with Angular and Python is a bonus Good knowledge of financial products - Forwards, Swaps, Options is beneficial Must speak at least a professional level of French English is also highly desirable   Details  Location: Brussels    Duration: 12 Months (plus extensions) Start Date: ASAP    If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Etangs (Cordonnerie des) in sociale netwerken
Look for responds of Etangs (Cordonnerie des) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Etangs (Cordonnerie des). Laat een reactie achter voor Etangs (Cordonnerie des). Etangs (Cordonnerie des) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Etangs (Cordonnerie des). Leave a respond for Etangs (Cordonnerie des). Etangs (Cordonnerie des) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Etangs (Cordonnerie des) op de google maps. Adres en contacten Etangs (Cordonnerie des)
Location of Etangs (Cordonnerie des) on the google maps. Address and contacts of Etangs (Cordonnerie des)

Andere gerelateerde bedrijven als come Etangs (Cordonnerie des) Etangs (Cordonnerie des): INSTITUT REINE ASTRID ASBL | Defossez P | FA. KESTELEYN CHARLES | Cardoen Kachels | R.C.O.

Other related companies as Etangs (Cordonnerie des): INSTITUT REINE ASTRID ASBL | Defossez P | FA. KESTELEYN CHARLES | Cardoen Kachels | R.C.O.

Etangs (Cordonnerie des) is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Etangs (Cordonnerie des), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01494659423. Het bedrijf Etangs (Cordonnerie des) bevindt zich op het adres: Rue Victor Greyson 1; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 167,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Shoemakers. Producten gemaakt in Etangs (Cordonnerie des) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Etangs (Cordonnerie des) is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Etangs (Cordonnerie des) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Etangs (Cordonnerie des), openstaande posities, locatie van Etangs (Cordonnerie des) op de kaart.

Etangs (Cordonnerie des) is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Etangs (Cordonnerie des), company assigned to the tax number BE01494659423. The company Etangs (Cordonnerie des) is located at the address: Rue Victor Greyson 1; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 167,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Shoemakers. Products created in Etangs (Cordonnerie des) were not found.
The main activity of Etangs (Cordonnerie des) is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Etangs (Cordonnerie des) is not available. You also can look at reviews of Etangs (Cordonnerie des), open positions, location of Etangs (Cordonnerie des) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Etangs (Cordonnerie des), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Etangs (Cordonnerie des), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Etangs (Cordonnerie des), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Etangs (Cordonnerie des), employees, financial statistics.