INSTITUT REINE ASTRID ASBL

Contactgegevens INSTITUT REINE ASTRID ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT REINE ASTRID ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT REINE ASTRID ASBL

Regio (region): Mons, België

Adres (address): Av. Reine Astrid 9 7000 Mons - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-65-84-79-43 32-65-84-79-43

Fax (fax): 32-65-35-28-16 32-65-35-28-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT REINE ASTRID ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT REINE ASTRID ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT REINE ASTRID ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT REINE ASTRID ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT REINE ASTRID ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT REINE ASTRID ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT REINE ASTRID ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT REINE ASTRID ASBL
Products information INSTITUT REINE ASTRID ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE01286468505
Ondernemingsnummer: 4586486816
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 590,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in INSTITUT REINE ASTRID ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Education

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT REINE ASTRID ASBL
(Get full report from official database of BE for INSTITUT REINE ASTRID ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT REINE ASTRID ASBL
Addition kinds of activities for INSTITUT REINE ASTRID ASBL

208601. Iced thee en fruitdrankjes, gebotteld en ingeblikt | Iced tea and fruit drinks, bottled and canned
28420208. Schoenpoets of reiniger | Shoe polish or cleaner
28699902. Antioxidanten, rubberen verwerking: cyclisch of acyclisch | Antioxidants, rubber processing: cyclic or acyclic
35990303. Machinebouw, werk en reparatie | Machine shop, jobbing and repair
57120202. Maatwerk meubilair, behalve kasten | Custom made furniture, except cabinets
65539901. Dier begraafplaats operatie | Animal cemetery operation

Werken bij INSTITUT REINE ASTRID ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT REINE ASTRID ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT REINE ASTRID ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT REINE ASTRID ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Serremedewerker Astene - BASF (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant BASF zijn wij op zoek naar een tijdelijke serremedewerker voor de vestiging in Astene. Het verplanten, verpotten en algemene plantenverzorging vallen hierbij onder jouw takenpakket. Daarnaast neem je ook op regelmatige basis stalen. Fijn en nauwkeurig werken zijn hierbij zeer belangrijk.

  • Productiemedewerker chocolade (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in het ontwikkelen van Belgische pralines en truffels zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Je wilt graag aan de slag in de voedingsector en fysiek, monotoon werk schrikt jou niet af? Aarzel dan niet! Jouw takenpakket is afhankelijk van dag tot dag en bestaat uit: - Het inpakken van pralines en truffels - Kwaliteitscontrole - Het kuisen van de lijnen, de machines en de directe productie omgeving. - Afwassen Bedrijfsprofiel: Een chocoladefabriek te Lier die pralines en truffels vervaardigen.

  • Assistent Key account met een hart voor marketing! (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste accountmanager met een passie voor marketing. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigt het bedrijf in zijn winkels. Hierbij sta je in voor het dagelijks klantencontact. Jouw commerciële voeling en organisatietalent zorgen ervoor dat je de producten kan promoten. Als assistent key account benut je jouw commerciële vaardigheden om nieuwe kansen bij bestaande klanten te creëren, alsook het ontwikkelen van mogelijkheden bij prospecten. Samen met je team sta je in voor het verdelen van marketingmateriaal, maken van afspraken, opnemen van bestellingen en het opvolgen van je klantenbestand. Ook het organiseren van beurzen behoort tot jouw takenpakket. Kortom, wij zijn op zoek naar een commercieel en administratief talent.

  • Onderhoudsmecanicien - 2 ploegen (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de onderhoudsmecanicien (m/ v) voor een metaalbedrijf in de regio Hooglede/ Gits die wij zoeken? Onze klant is de specialist in het maken van profielen op maat van de klant (maat/ vorm/ kleur). Deze profielen zijn klaar voor montage. Meer dan 500 medewerkers werken dagelijks mee aan de productie van deze koudvervormde stalen profielen. Hoe ziet jouw dag als onderhoudsmecanicien eruit? Als onderhoudsmecanicien ben je verantwoordelijk voor het herstellen van storingen aan de installaties en machines. En zorg je bovendien voor het preventief onderhoud om storingen te voorkomen.

  • Stagiair bij Start People Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Studentenjob

    We bieden een gevarieerde en leerrijke stageplaats in Gent. Je taken bestaan uit: infosessies geven aan nieuwe kandidaten planningen maken en invullen klantencontacten hulp bieden bij adminstratie het zoeken van geschikte kandidaten

  • Student recruiter Synergie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Studentenjob

    Voor een speciaal project binnen Synergie zoeken wij recruiters! Als student recruiter ondersteun je dit project door: - telefonisch contact met kandidaten - screening obv vooropgestelde criteria - bijhorende administratie - losse administratieve taken

  • Sinterklaas en zwarte piet gezocht! (Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb jij altijd al je stoute schoenen willen aantrekken en in de huid van Sinterklaas of Zwarte Piet willen kruipen? Heb je de nodige affiniteit met kinderen? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

  • Winkelbediende (jobstudent) (RAMSKAPELLE)

    Regio: RAMSKAPELLE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een uniek een hip concept te Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een aantal jobstudenten. Het concept is een shop in shop in Delhaize van Knokke-Heist. Ze bieden hoofdzakelijk ambachtelijke producten aan zoals, charcuterie, tapasschotels, kaasschotels, verse pizza's, belegde broodjes,... Takenpakket: klanten adviseren bedienen van cliënteel netjes houden van de toonbank

  • Helper Sanitair/cv (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: INNOTECH

    Type: Vaste Job

    Als helper sanitair/cv sta je in voor het aanleggen van de nodige leidingen voor de installatie en ondersteun je de meestergast

  • Coach/Personal Trainer (Zelfstandig/in bijberoep) bewegingscentrum Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bewegingscentrum met fitness, welness, personal training, fysieke screenings, kinesitherapie, zwemlessen etc.., zijn we op zoek naar versterking, vanwege het groeiende ledenaantal, om in samenwerking het bedrijf verder te laten groeien. Je bent coach/personal trainer binnen een dynamisch team in een snelgroeiende onderneming! Vanwege de enorme uitdaging en verantwoordelijkheid die gevraagd is zijn we op zoek naar een allround profiel in de sportsector met kennis van lichamelijke beweging, sport en begeleiding alsook commerciele vaardigheden. Als zelfstandige (in bijberoep) coach zal je samenwerken in een complementair en multidisciplinair team van PT's, kinesist(en) en lifestyle consultants. Het is een jong bedrijf met grote groeimarge in een luxe accommocatie.

  • EMDR Psychotherapeut (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: THERAPIE MECHELEN - STEFFIE PEETERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    TherapieMechelen is een groeiende psychotherapeutische praktijk in Mechelen (Muizen). Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie in EMDR voor jongeren en volwassenen. Onze organisatie Therapie Mechelen is een groepspraktijk die staat voor toegankelijke en kwaliteitsvolle zorg. Hiervoor rekenen we op enthousiaste medewerkers. De praktijk richt zich naar jongeren en volwassen voor begeleiding en psychotherapie binnen een ambulante setting. We zijn gespecialiseerd in rouw- en traumaverwerking. Plaats in de organisatie Je werkt op zelfstandige basis (hoofd- of bijberoep) in een multidisciplinair team. Taakomschrijving en verantwoordelijkheden Je zult binnen het team ingezet worden als psychotherapeut. Je werkt individueel met de jongere of volwassene. Indien interesse kan er ook gewerkt worden met het gezin/de ouders/partner/… Verder verwachten we dat je overleg pleegt met externe partners zoals artsen, etc. Je werkt minstens 1 avond per week of op zaterdag. Intervisie woon je regelmatig bij (huidige frequentie: 1x om de 8 weken).

  • Simac - Medior / Senior Network Consultant (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will work as part of a team of consultants which is based at Brussels and will accomplish missions related to the Network area for a customer who is based in 1040 Brussels. The scope of the job will include, but will not be limited to the implementation and the support of Network based solutions.     Job description Discover and test new solutions, components or features Participate to trainings and obtain the required certifications Implement and maintain customized solutions to meet customer's needs Keep current on new technologies, standards and evolutions Resolve incidents and problems raised by the customer and eventually escalate to providers Participate to projects Document the customer's infrastructures and the implementations details   Knowledge, skills and experience  Mandatory: Good working knowledge of Ethernet and network protocols such as TCP/IP, as well as the network core services DHCP, IPAM, DNS Good experience in Layer 2 / Layer 3 technologies and with IP routing protocols: OSPF, BGP, EIGRP Experience in LAN and WLAN implementations Knowledge of Network Monitoring solutions (Zabbix)  Must have: Experience with Cisco networks (ACE, ASA, Switches, WLC...) You are able to adapt, you enjoy working as part of a team and you have obvious relational skills You have analytical and editorial skills and the ability to assess a situation You are proactive, accurate and aware of the importance of deadlines You have good verbal and written communications skills in French, Dutch and English You are able to constantly improve your knowledge to meet the industry requirements Experience: minimum 2-3 years in networking and security (daily operation) CCNA certified  Nice to have: You have recognized professional qualifications and certifications ( Cisco, HP, IBM...) CCNP certified Experience with other vendors like IBM, Avaya, HP, Aruba, Extreme Networks  Experience with VoIP or PABX Knowledge of ServiceDesk tool Omnitracker is a plus Certification in ITIL is a plus

Zoek naar antwoorden van INSTITUT REINE ASTRID ASBL in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT REINE ASTRID ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT REINE ASTRID ASBL. Laat een reactie achter voor INSTITUT REINE ASTRID ASBL. INSTITUT REINE ASTRID ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT REINE ASTRID ASBL. Leave a respond for INSTITUT REINE ASTRID ASBL. INSTITUT REINE ASTRID ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT REINE ASTRID ASBL op de google maps. Adres en contacten INSTITUT REINE ASTRID ASBL
Location of INSTITUT REINE ASTRID ASBL on the google maps. Address and contacts of INSTITUT REINE ASTRID ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT REINE ASTRID ASBL INSTITUT REINE ASTRID ASBL: Libraifac | ROYAL WELKENRAEDT B.C. | CAF? DE KLEINE KOUS | DAEMS RACING | LHEUREUX

Other related companies as INSTITUT REINE ASTRID ASBL: Libraifac | ROYAL WELKENRAEDT B.C. | CAF? DE KLEINE KOUS | DAEMS RACING | LHEUREUX

INSTITUT REINE ASTRID ASBL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Mons, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT REINE ASTRID ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01286468505. Het bedrijf INSTITUT REINE ASTRID ASBL bevindt zich op het adres: Av. Reine Astrid 9 7000 Mons - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 590,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Education. Producten gemaakt in INSTITUT REINE ASTRID ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSTITUT REINE ASTRID ASBL is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT REINE ASTRID ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT REINE ASTRID ASBL, openstaande posities, locatie van INSTITUT REINE ASTRID ASBL op de kaart.

INSTITUT REINE ASTRID ASBL is a company, that was registered 2012 in Mons region, Belgium. Full name of company is INSTITUT REINE ASTRID ASBL, company assigned to the tax number BE01286468505. The company INSTITUT REINE ASTRID ASBL is located at the address: Av. Reine Astrid 9 7000 Mons - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 590,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Education. Products created in INSTITUT REINE ASTRID ASBL were not found.
The main activity of INSTITUT REINE ASTRID ASBL is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT REINE ASTRID ASBL is not available. You also can look at reviews of INSTITUT REINE ASTRID ASBL, open positions, location of INSTITUT REINE ASTRID ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT REINE ASTRID ASBL, Mons: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT REINE ASTRID ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT REINE ASTRID ASBL, Mons: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT REINE ASTRID ASBL, employees, financial statistics.