Derouaux J.-M.

Contactgegevens Derouaux J.-M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Derouaux J.-M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Derouaux J.-M.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Chapeliers 11; 4800; Verviers (Ensival), België

Telefoon (phone): 087 31 66 99 (+32-087 31 66 99) 087 31 66 99 (+32-087 31 66 99)

Fax (fax): 087 33 63 72 (+32-087 33 63 72) 087 33 63 72 (+32-087 33 63 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Derouaux J.-M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Derouaux J.-M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Derouaux J.-M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Derouaux J.-M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Derouaux J.-M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Derouaux J.-M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Derouaux J.-M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Derouaux J.-M.
Products information Derouaux J.-M.

BTW identificatienummer (tax): BE09309783935
Ondernemingsnummer: 8597595214
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 539,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Boiler manufacturers; Welding; Steel (Stainless)

Product categorie (product category): Sheet metal work

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Derouaux J.-M.
(Get full report from official database of BE for Derouaux J.-M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Derouaux J.-M.
Addition kinds of activities for Derouaux J.-M.

442400. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht | Deep sea domestic transportation of freight
20260102. Cream, zure | Cream, sour
32559906. Mortels, klei vuurvast | Mortars, clay refractory
38410416. Zagen, chirurgisch | Saws, surgical
39999931. Ooglashoeken afdrukken | Printing eyeglass frames
75320301. Van conversie | Van conversion

Werken bij Derouaux J.-M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Derouaux J.-M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Derouaux J.-M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Derouaux J.-M.. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker in atelier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een schrijnwerker in atelier: - Maken van kasten - Zelfstandig werken - Je werkt zelfstandig, soms wordt er in team gewerkt - Totaalinrichting van woningen, kantoren of bedrijfsruimte

  • Polyvalent Medewerker Wasserij (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een industriële wasserij gelegen te Idegem zijn we op zoek naar polyvalente medewerkers. Takenpakket: Je voert uitvoerende taken uit zoals het ophangen van proper en gedroogd wasgoed volgens de voorschriften van de klant. Je kent de verschillende voorschriften van de verschillende klanten zodate vlot en correct te werk kan gaan Je bent polyvalent inzetbaar en kan dus ook op de inpak gezet worden. sorteren van de was plooien van de was in- en uithalen van de was uit de machines kledij op kapstokken hangen strijken van de was

  • Schoolverlaters gezocht voor Volvo Logistics in Gent ! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnarbeider word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job.

  • Elektricien voor werven regio Limburg (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaren elektriciens (M/V) gezocht voor een bedrijf, gelegen te Lummen, dat gespecialiseerd is in het ontwerp, aanmaak en installatie van koeltunnels, transportsystemen, flessentransport, ...zij Taken: Leggen van kabels, plaatsen schakelmaterialen en andere elektrische werken. Tewerkstelling op werven regio Limburg! Je werkt in dagpost van maandag tot vrijdag!

  • Technisch toonzaal verkoper verwarming en technieken (M/V) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wijnegem zijn wij op zoek naar een technisch toonzaal verkoper. Tot jouw takenpakket behoort: Als commercieel technisch adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor alles met betrekking tot centrale verwarming en woningtechnieken. Met een handig computer programma (berekeningsprogramma, warmteverliezen en vloerverwarming) maak je een gepaste offerte die je op commerciële wijze afrondt tot een order. Je begeleidt de klanten en installateurs doorheen heel het verkoopproces met technische kennis en esthetisch advies. Ook volg je op regelmatige basis opleidingen om up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULP - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • HUISHOUDHULPEN REGIO IZEGEM (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Izegem zoeken hulp in het huishouden. Met meer dan 3400 huishoudhulpen staan we dagelijks klaar om duizenden gezinnen te helpen in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Maintenance Engineer - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Gent zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer. Doel van je functie: Enerzijds sta je in voor de opvolging van de chefs van de technische dienst en de techniekers, anderzijds sta je ook in voor het projectmatig verbeteren van de site. Kernwoorden: - Coachen, motiveren en opvolgen; - Organiseren, structureren en verbeteren; Je takenpakket: - Je bekijkt de structuur binnen de onderhoudsdienst en tracht deze zo maximaal mogelijk te optimaliseren. - Je staat dicht bij de elektriciens en de mechaniciens, volgt hen goed op en coacht hen waar nodig. - Je staat in voor de volledige opvolging van het budget van de technische dienst. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en alle investeringen in het machinepark of in materialen. - Je volgt onderaannemers op. - Je werkt sommige projecten volledig uit en stuurt deze. - Je werkt technische en organisatorische verbetervoorstellen uit.

  • Assistent servicetechnieker binnen- en buitenland (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Hoogstraten zijn we op zoek naar een hulpservicetechnicus M/V. Als servicetechnicus bent u een zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. U bepaalt mee de kwaliteit en het serviceniveau van het bedrijf en de producten. Samen met een servicetechnieker ga je op bezoek bij een klant om er problemen met onze machines op te lossen: daarbij zorg jij voor de reparatie, het onderhoud en het doorvoeren van verbeteringen aan gebruikte tuinbouwmachines. De elektrische en softwarematige analyse gebeuren door de servicetechnieker. Herstelling gebeuren meestal ter plaatse bij de klant, uitzonderlijk in de werkplaats te Hoogstraten. Past jou profiel bij deze omschrijving en heb je interesse in deze functie? Stuur dan je CV naar [email protected]

  • TECHNIEKER VOOR HET PLAATSEN VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TAVATI SECURITY

    Type: Vaste Job

    Plaatsing van inbraakbeveiligingsystemen, camerabewakingsystemen, branddetectie, toegangscontrole,... Je werkt in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Maintenance Technician (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRU TEXTILES

    Type: Vaste Job

    · Preventief onderhoud van alle machines in ons magazijn; · Detecteren en oplossen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische problemen; · Beheer van reserve onderdelen in ons magazijn; · Herstellen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische breakdowns; · Plannen, organiseren en opvolging van alle inspecties van externe machines; · Plannen, organiseren en opvolging van alle herstellingen van externe machines; · Onderhoud en herstellingen aan het gebouw/terrein; · Algemene klusjesmans activiteiten

  • Kinderboekhandel zoekt zelfstandige medewerkers M/V voor schoolverkoop (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BOOKINVEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een onafhankelijke kinderboekhandel te Mechelen en organiseren ook een 200 tal boekenbeurzen op basisscholen in Vlaanderen. Hiervoor zijn we op zoek naar gemotiveerde zelfstandige medewerkers. Heeft u een zelfstandige activiteit en wenst u deze uit te breiden dan is dit misschien uw kans. We brengen de beurzen aan en zorgen voor alle voorbereidingen. U begeleidt de beurs op de school en ontvangt hiervoor een commissie op de verkoop. Wenst u meer te weten, gelieve ons dan te contacteren. Misschien tot heel binnenkort!

Zoek naar antwoorden van Derouaux J.-M. in sociale netwerken
Look for responds of Derouaux J.-M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Derouaux J.-M.. Laat een reactie achter voor Derouaux J.-M.. Derouaux J.-M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Derouaux J.-M.. Leave a respond for Derouaux J.-M.. Derouaux J.-M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Derouaux J.-M. op de google maps. Adres en contacten Derouaux J.-M.
Location of Derouaux J.-M. on the google maps. Address and contacts of Derouaux J.-M.

Andere gerelateerde bedrijven als come Derouaux J.-M. Derouaux J.-M.: HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL | FLJ.BLOCKX & FILS SA | FRANCISCUS CELIS | CYCLES BODART EMILE | B. LECOMTE

Other related companies as Derouaux J.-M.: HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL | FLJ.BLOCKX & FILS SA | FRANCISCUS CELIS | CYCLES BODART EMILE | B. LECOMTE

Derouaux J.-M. is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Derouaux J.-M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09309783935. Het bedrijf Derouaux J.-M. bevindt zich op het adres: Rue des Chapeliers 11; 4800; Verviers (Ensival). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 539,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sheet metal work. Lijst met producten zijn Boiler manufacturers; Welding; Steel (Stainless).
De hoofdactiviteit van Derouaux J.-M. is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Derouaux J.-M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Derouaux J.-M., openstaande posities, locatie van Derouaux J.-M. op de kaart.

Derouaux J.-M. is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Derouaux J.-M., company assigned to the tax number BE09309783935. The company Derouaux J.-M. is located at the address: Rue des Chapeliers 11; 4800; Verviers (Ensival). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 539,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sheet metal work. List of products are Boiler manufacturers; Welding; Steel (Stainless).
The main activity of Derouaux J.-M. is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Derouaux J.-M. is not available. You also can look at reviews of Derouaux J.-M., open positions, location of Derouaux J.-M. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Derouaux J.-M., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Derouaux J.-M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Derouaux J.-M., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Derouaux J.-M., employees, financial statistics.