HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL
Private companiesFood and Kindred Products • HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL

Contactgegevens HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Bd. De Waterloo 38 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-04-11-11 32-25-04-11-11

Fax (fax): 32-25-04-21-11 32-25-04-21-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL
Products information HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03155792236
Ondernemingsnummer: 7903808593
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 878,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels, bars, cafés and restaurants - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL
(Get full report from official database of BE for HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL
Addition kinds of activities for HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL

3511. Turbines en turbine generator sets | Turbines and turbine generator sets
20990100. stropen | Syrups
28349900. Farmaceutische preparaten, nec | Pharmaceutical preparations, nec
32979900. Nonclay refractories, nec | Nonclay refractories, nec
50930105. Afval papier | Waste paper
51590301. veren | Feathers
73840103. Foto vergroten | Photograph enlarging
86110101. Aannemersvereniging | Contractors' association
86210101. Tandvereniging | Dental association
93110101. Douane-bureau | Customs bureau

Werken bij HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPAKKER- SLITTER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat aan de versnijdingsmachine en zorgt er voor dat alles vlot verloopt. Je stelt de machines in en verpakt de versneden stukken.

  • Verkoper bakkerij Gentse stadsrand (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar een winkelmedewerker voor een gekende bakkerij in de regio van Lochristi. Bedoeling is dat je de mensen aanspreekt, bedient en afrekent. Je zorgt voor een nette werkomgeving. Beleefdheid en klantvriendelijkheid zijn begrippen die nauw aan je hart liggen. Je hebt ervaring in een bakkerij of tenminste iets van opleiding bakkerij gevolgd. Let op! Je hebt er geen probleem mee om op zondagvoormiddag te werken.

  • Medewerker schoonmaak (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van verschillende ruimtes (rusthuis) en lege bakken naar rusthuis te brengen.

  • Dynamisch Quality Manager met Peoplemanegement ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gebeten door kwaliteitsbeleid? Op zoek naar een volgende stap in jouw carrière? Dan heeft Konvert Office Antwerpen jouw droomjob! Voor onze partner, een stabiel en internationale organisatie in centrum Antwerpen, zijn wij op zoek naar een gedreven Quality Manager met people skills. In deze boeiende functie werk je een efficiënt en effectief kwaliteitsbeleid uit, ben je verantwoordelijk voor verschillende certificaten en systemen (ISO, AEO, ...). Hierbij stuur je ook de Quality Advisor aan. Een greep uit jouw takenpakket: • Je analyseert en verbetert het kwaliteitssysteem. • Je controleert en evalueert het kwaliteitsmanagementsysteem door middel van interne en externe audits. • Je analyseert de resultaten regelmatig aan de hand van management meetings • Je implementeert controlesystemen om de certificaten te behouden, verlengen, vernieuwen of uit te breiden. • Je optimaliseert de procedures voor elke afdeling. • Je biedt jouw collega's advies betreffende de formaliteiten waaraan men moet voldoen. • Je rapporteert rechtstreeks aan de directie over de vooruitgang van het kwaliteitsbeleid

  • Dakwerker platte daken regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Limburg zijn wij op zoek naar ervaren dakwerkers gespecialiseerd in platte daken. Jouw functie: Je hebt al ervaring als dakwerker en platte daken Je wilt buiten werken Je kan werken in koude en warme weersomstandigheden Je voert algemene dakwerken uit Je voert timmerwerken uit Je controleert waterdichtheid Je maakt dakranden, hangt goten en voorziet ventilatiegaten Je hebt kennis van roofing en isolatie Je hebt een geldig VCA attest Je bent een echte teamplayer Je kan zelfstandig werken Je rijdt met de ploegbaas mee naar de werven en terug naar het afzetpunt

  • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

  • Plaatser veranda’s, ramen en deuren te Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PRES - ALL REEKMANS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van ramen, deuren en hoogwaardige veranda's plaatsen en assembleren. Schrijnwerkerelementen verzagen volgens het plan. Elementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers,..Het glaswerk op een drager plaatsen en vastzetten (glaslatten, neopreendichtingen, kit, stutten,...). De waterdichtheid en de isolatie controleren. Het geheel van drager en frame waterdicht maken en dichtingen ed plaatsen.

  • Credit Controller (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Credit Controller krijg je volgende verantwoordelijkheden Je waakt over de inkomende betalingen van je toegewezen klantenportefeuille. Hierbij zorg je er voor dat je klanten tijdig hun facturen betalen Voor je klanten ben jij het 1e aanspreekpunt en bouwt met hen een vertrouwensrelatie uit Je zorgt voor een correcte verwerking van de bankuittreksels en het versturen van aanmaningen, indien nodig Je volgt de juridische dossiers op van je eigen klanten (incasso, falingen, curatele, advocatendossiers) Van potentiële klanten beoordeel je de kredietwaardigheid Als credit controller werk je nauw samen met andere diensten Adhv rapporten en analyses hou je het management op de hoogte van je dossiers Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten gelegen in Vilvoorde zijn we actief op zoek naar een Credit Controller met ervaring in B2B. Onze klant is een zeer bekende speler binnen zijn segment en weet zijn mensen te bedanken met fun @ work en interne doorgroeimogelijkheden. 

  • Winkelbediende Slagerij (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een klant gelegen in Overpelt, gespecialiseerd in vleeswaren en charcuterie, zijn we op zoek naar een winkelbediende met ervaring in een slagerij / kaas- of traiteur afdeling. Uw takenpakket: - Je staat in voor snijden van vlees- en kaaswaren met de juiste snijmachines. - Je verpakt deze vlees- of kaaswaren tot kleine pakketjes om ze vervolgens in de toog te leggen. - Je helpt met bereidingen van salades, broodjes en schotels. - Indien klanten speciale verzoeken hebben, probeer je hen op een vriendelijke en gemotiveerde manier verder te helpen. - Je houdt de winkel proper en netjes.

  • Senior Sales Representative (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: OMETA

    Type: Vaste Job

    Als Senior Sales Representative sta jij in voor de verkoop van onze technologie. Deze technologie houdt een Framework in, dat data ontsluit uit applicaties en weergeeft in Microsoft SharePoint. Je krijgt de leads aangeboden en werkt nauw samen met de marketingverantwoordelijke die jij ook mee aanstuurt bij sales acties. Samen staan jullie in voor de verkoop en opvolging. Naast de bagage aan aangeboden leads, verzorg jij zelf je pipeline. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder. Voor deze functie verdiep je je in het technische verhaal van onze technologie en kan jij dit verhaal op een heldere en verkoopsgerichte wijze naar de prospecten overbrengen. Uiteraard is hierbij voortdurend contact met onze bestaande en potentiële klanten van belang: graag telefoneren is een must voor deze functie.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Sorteerster 2-ploegen (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Werfreserve

    Voor een gekend voedingsbedrijf, regio Kortemark, zijn wij op zoek naar een sorteerder/ster voor werfreserve. Je staat aan de lopende band en sorteert de groenten op grootte en gebreken. Je doet graag bandwerk en maakt er geen probleem van om in twee ploegen te werken.

Zoek naar antwoorden van HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL in sociale netwerken
Look for responds of HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL. Laat een reactie achter voor HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL. HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL. Leave a respond for HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL. HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL op de google maps. Adres en contacten HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL
Location of HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL on the google maps. Address and contacts of HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL: Thomis M | PARO | PATRICK BRACK | Groenteman (De) | Telepormotions International bvba

Other related companies as HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL: Thomis M | PARO | PATRICK BRACK | Groenteman (De) | Telepormotions International bvba

HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03155792236. Het bedrijf HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL bevindt zich op het adres: Bd. De Waterloo 38 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 878,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hotels, bars, cafés and restaurants - machinery and equipment. Producten gemaakt in HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL, openstaande posities, locatie van HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL op de kaart.

HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL is a company, that was registered 1989 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL, company assigned to the tax number BE03155792236. The company HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL is located at the address: Bd. De Waterloo 38 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 878,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hotels, bars, cafés and restaurants - machinery and equipment. Products created in HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL were not found.
The main activity of HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL is not available. You also can look at reviews of HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL, open positions, location of HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HILTON INTERNATIONAL CO-BELGIUM SPRL, employees, financial statistics.