CYCLES BODART EMILE

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • CYCLES BODART EMILE
Private companiesFood and Kindred Products • CYCLES BODART EMILE

Contactgegevens CYCLES BODART EMILE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CYCLES BODART EMILE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CYCLES BODART EMILE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE CHARLEROI 7B8; 5140; SOMBREFFE, België

Telefoon (phone): 71888096 (+32-71888096) 71888096 (+32-71888096)

Fax (fax): +32 (3) 260-94-93 +32 (3) 260-94-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CYCLES BODART EMILE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CYCLES BODART EMILE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CYCLES BODART EMILE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CYCLES BODART EMILE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CYCLES BODART EMILE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CYCLES BODART EMILE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CYCLES BODART EMILE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CYCLES BODART EMILE
Products information CYCLES BODART EMILE

BTW identificatienummer (tax): BE07494293212
Ondernemingsnummer: 9311157226
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits: Bicyclettes.. Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport. V茅los

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CYCLES BODART EMILE
(Get full report from official database of BE for CYCLES BODART EMILE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CYCLES BODART EMILE
Addition kinds of activities for CYCLES BODART EMILE

364501. Lamp en lichte tinten | Lamp and light shades
384201. Persoonlijke veiligheidsuitrusting | Personal safety equipment
24310200. Ramen en ramen delen en afwerking, hout | Windows and window parts and trim, wood
24349901. Vanities, badkamer: hout | Vanities, bathroom: wood
39440305. Bordspelen, kinderen en volwassenen ' | Board games, children's and adults'

Werken bij CYCLES BODART EMILE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CYCLES BODART EMILE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CYCLES BODART EMILE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CYCLES BODART EMILE. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijn- en productiemedewerkers (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Gent werft productiemedewerkers en logistiek medewerkers aan. Als productiemedewerker sta je samen met jouw team in voor de assemblage van de vrachtwagens. Als lobistiek medewerker sta je in voor de lijnbevoorrading of leeggoedbehandeling.

  • Schoonmaak (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot-Gent, in Nevele, zijn wij op zoek naar een poetshulp (m/v) : Je poetst de burelen, het sanitair alsook een deel van de productieomgeving, Je zet de vergaderzalen klaar, Je werkt over verschillende vestigingen heen.  

  • CHAUFFEUR CE NACHT (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Chauffeur CE met ervaring Wonend in de regio Voor leveringen in heel Vlaanderen Kennis van het Nederlands of het Frans is een vereiste

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp dienstencheques deeltijds of 4/5 (BUDINGEN)

    Regio: BUDINGEN

    Bedrijf: PERFECT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Je bent sociaal ingesteld en kan je aanpassen aan de behoeftes van de klanten. Je kan zelfstandig werken en bent gemotiveerd in je job.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Projectingenieur Elektriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings. Deze elektrische installaties zijn meer bepaald: verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen. Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met een studiebureau. Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een Tekenaar/ Designer van de opdrachtgever. In de werffase volg je de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches. Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

  • Onderhoudstechnieker (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: AMPLI

    Type: Vaste Job

    Ampli is de voorbije 30 jaar uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de audio-visuele sector, met ruime ervaring in concerten, evenementen, beurzen, modeshows en televisieopnames. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker (m/v) voor het onderhoud en de herstellingen aan ons materiaalpark. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het labo van Ampli. Je staat in voor het nazicht en de eventuele herstellingen aan ons klank- en lichtmateriaal. Je hebt een diploma elektronica of elektromechanica of relevante ervaring in de AV sector. Je bent flexibel, werklustig en niet bang voor een uitdaging. Je werkt ordelijk en gestructureerd, met oog voor details. Je werkt zelfstandig, maar bent ook in staat om in teamverband te werken. Je hebt interesse in de AV sector en bent bereid veel bij te leren. Wij bieden een voltijdse, afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf. Spreekt deze functie je aan en herken je jezelf in bovenstaande eigenschappen? Aarzel dan niet en stuur nu je CV met begeleidende brief naar [email protected]

  • PROFESSIONEEL AANKOPER (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PEOPLE PARTNER

    Type: Vaste Job

    Via een gerichte en intensieve opleiding zal je de producten, de klantenbehoeften en de markttendensen leren kennen. Als aankoper word je verantwoordelijk voor een optimaal assortiment aan gebruiksgoederen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Internationaal opsporen (o.a. via beurzen) van de meest interessante artikelen per productgroep Prijsafspraken onderhandelen met leveranciers Opvolging en beheer van de bestellingen/voorraden, factuurcontrole, opvolging verkoop, opvolging eventuele retour. C orrect communiceren over nieuwe producten, promoties en andere relevante informatie naar de verschillende winkels en/of marketingafdeling Controle op bestellingen Input bij uitwerking van folders en promoties

  • Zelfstandig PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (M/V) Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OOSTERVELD PSYCHOTHERAPIEPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar iemand die : de master of de bachelor heeft afgerond in de psychologie of in een relevante humane studierichting* een langdurige psychotherapie opleiding heeft afgerond of minstens in het derde jaar zit geïnteresseerd is om met EMDR te werken enthousiast wordt van het werken in de eigen specialiteit: kinderen, jongeren en/of volwassenen die vlot autonoom functioneert als zelfstandig psychotherapeut m/v, maar ook zin heeft om zich te engageren voor een team en deel te nemen aan onze teamwerking (met teamvergaderingen, intervisie, cliëntoverleg en sporadische teamactiviteiten) en er niet voor terugdeinst om samen met collega's nieuwe projecten uit te werken Iemand die zich wil engageren en continuïteit in zijn werk kan bieden En die op termijn minstens twee dagen per week kan werken (we bieden veel flexibiliteit om dit op te bouwen, je mag in het begin minder werken). * De aangeduide studiegebieden in het aparte vak rechts bovenaan 'Vereiste Studies' zijn enkel indicatief en niet exclusief.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van CYCLES BODART EMILE in sociale netwerken
Look for responds of CYCLES BODART EMILE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CYCLES BODART EMILE. Laat een reactie achter voor CYCLES BODART EMILE. CYCLES BODART EMILE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CYCLES BODART EMILE. Leave a respond for CYCLES BODART EMILE. CYCLES BODART EMILE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CYCLES BODART EMILE op de google maps. Adres en contacten CYCLES BODART EMILE
Location of CYCLES BODART EMILE on the google maps. Address and contacts of CYCLES BODART EMILE

Andere gerelateerde bedrijven als come CYCLES BODART EMILE CYCLES BODART EMILE: BIERHANDEL NOTTERDAM | Marcoux Carine | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | Q-TRADE | Vidal L

Other related companies as CYCLES BODART EMILE: BIERHANDEL NOTTERDAM | Marcoux Carine | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | Q-TRADE | Vidal L

CYCLES BODART EMILE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CYCLES BODART EMILE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07494293212. Het bedrijf CYCLES BODART EMILE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE CHARLEROI 7B8; 5140; SOMBREFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 709,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. V茅los. Lijst met producten zijn Produits: Bicyclettes.. Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van CYCLES BODART EMILE is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CYCLES BODART EMILE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CYCLES BODART EMILE, openstaande posities, locatie van CYCLES BODART EMILE op de kaart.

CYCLES BODART EMILE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is CYCLES BODART EMILE, company assigned to the tax number BE07494293212. The company CYCLES BODART EMILE is located at the address: CHAUSS?E DE CHARLEROI 7B8; 5140; SOMBREFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 709,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. V茅los. List of products are Produits: Bicyclettes.. Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of CYCLES BODART EMILE is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CYCLES BODART EMILE is not available. You also can look at reviews of CYCLES BODART EMILE, open positions, location of CYCLES BODART EMILE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CYCLES BODART EMILE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CYCLES BODART EMILE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CYCLES BODART EMILE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CYCLES BODART EMILE, employees, financial statistics.