FLS.D.GRAPHICS NV

Contactgegevens FLS.D.GRAPHICS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLS.D.GRAPHICS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLS.D.GRAPHICS NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Industriepark-Drongen 2t 9031 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-81-01-50 32-92-81-01-50

Fax (fax): 32-92-81-01-55 32-92-81-01-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLS.D.GRAPHICS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLS.D.GRAPHICS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLS.D.GRAPHICS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLS.D.GRAPHICS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLS.D.GRAPHICS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLS.D.GRAPHICS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLS.D.GRAPHICS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLS.D.GRAPHICS NV
Products information FLS.D.GRAPHICS NV

BTW identificatienummer (tax): BE07234191894
Ondernemingsnummer: 4345611572
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FLS.D.GRAPHICS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Graphic design and production

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLS.D.GRAPHICS NV
(Get full report from official database of BE for FLS.D.GRAPHICS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLS.D.GRAPHICS NV
Addition kinds of activities for FLS.D.GRAPHICS NV

267603. Baby- en babypapierproducten | Infant and baby paper products
523102. Verf en schilderij benodigdheden | Paint and painting supplies
26729900. Papier; | Paper; coated and laminated, nec, nec
29110506. Road oliën | Road oils
33390303. Silicon, epitaxiale (silicium legering) | Silicon, epitaxial (silicon alloy)
36410203. Gezondheidslampen, infrarood of ultraviolet | Health lamps, infrared or ultraviolet
50850100. Commerciële containers | Commercial containers

Werken bij FLS.D.GRAPHICS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLS.D.GRAPHICS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLS.D.GRAPHICS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLS.D.GRAPHICS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerk(st)er Herenboetiek (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verko(o)p(st)er gezocht  - 21u/week - voor Herenboetiek (M/V): Op een vriendelijke en professionele manier onthaal je de klanten. Je zorgt voor een uitgebreide en behulpzame dienstverlening. Uiteraard bewaak je de aantrekkelijke en overzichtelijke presentatie van de boetiek.    

  • Student verkoop (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Als student verkoopmedewerker leer je al snel het reilen en zeilen van de winkel kennen. Een greep uit het takenpakket: Kledij opplooien en de winkel op orde houden Assisteren bij de pashokjes Kassawerk

  • Nespresso Coffee Advisor te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

  • Jobstudent (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

    Type: Studentenjob

    Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

  • CHAUFFEUR CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JOYE

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE voor België, Frankrijk en Nederland - Laden en lossen van de vrachtwagen met elektrische transpalet en heftruck - nazicht van goederen - documenten invullen voor vracht en retours - CMR - bereid om mee te willen werken in het magazijn of bij andere onderhoudstaken - arbeider allerhande

  • Vloerder - Betegelaar (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: GCV ROSSAERT ALAIN

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een nieuwe vloerder - betegelaar. Veruit het grootste deel van je takenpakket bestaat uit het plaatsen van tegels (vloeren en muren). Je plaatst vloeren en wandbekleding (tegels) hoofdzakelijk bij nieuwbouwprojecten.

  • HR Officer (m/v) (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als HR Officer zorg je mee voor de verdere professionalisering van de verschillende HR processen en werk je in tandem met de HR Business Partner op diverse HR domeinen en –vraagstukken. Je werkt op uiteenlopende “softe” HR gebieden, waarbij rekrutering en selectie de eerste focus is. Je zal instaan voor : · Het talent sourcing proces van A tot Z; na het opstellen van een wervende vacaturetekst en de definiëring van de juiste rekruteringsmethode, beheer je eveneens de instroom en sta je in voor de eerste selectie (zowel telefonische screening als 1e interviews), waarbij je geschikte kandidaten vervolgens intern voorstelt en voor hen het eerste aanspreekpunt blijft doorheen het volledige rekruteringsproces. · Het uitrollen van onze employer branding strategie · De verdere fine-tuning en coördinatie van het onboardingproces · Het ondersteunen van de HR-Business Partner en de leidinggevenden bij de implementatie van het opleidingsplan en evaluatie van de medewerkers

  • Zelfstandige verkoper parfums bijverdienste, bijberoep, hoofdberoep (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Je werkt via een uitgewerkt concept en stelt parfums voor aan zowel particulieren als zelfstandige.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Blankenberge Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak.? Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Freelance Accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

  • Flexijob / weekendmedewerkers (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog flexijob /weekendmedewerkers . Uren weeken zijn bespreekbaar , liefst 1 a 2 keer per maand minimum . Wij zijn een bakkerij met charcuterietoog , ervaring is niet verplicht .

Zoek naar antwoorden van FLS.D.GRAPHICS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLS.D.GRAPHICS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLS.D.GRAPHICS NV. Laat een reactie achter voor FLS.D.GRAPHICS NV. FLS.D.GRAPHICS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLS.D.GRAPHICS NV. Leave a respond for FLS.D.GRAPHICS NV. FLS.D.GRAPHICS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLS.D.GRAPHICS NV op de google maps. Adres en contacten FLS.D.GRAPHICS NV
Location of FLS.D.GRAPHICS NV on the google maps. Address and contacts of FLS.D.GRAPHICS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLS.D.GRAPHICS NV FLS.D.GRAPHICS NV: CNOPS | D.J. BLACK & ROUND | SORGELOOS J-P | KARINE MENDELBAUM | Frietshop Step-In

Other related companies as FLS.D.GRAPHICS NV: CNOPS | D.J. BLACK & ROUND | SORGELOOS J-P | KARINE MENDELBAUM | Frietshop Step-In

FLS.D.GRAPHICS NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FLS.D.GRAPHICS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07234191894. Het bedrijf FLS.D.GRAPHICS NV bevindt zich op het adres: Industriepark-Drongen 2t 9031 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 634,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Graphic design and production. Producten gemaakt in FLS.D.GRAPHICS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLS.D.GRAPHICS NV is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLS.D.GRAPHICS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLS.D.GRAPHICS NV, openstaande posities, locatie van FLS.D.GRAPHICS NV op de kaart.

FLS.D.GRAPHICS NV is a company, that was registered 2006 in Gent region, Belgium. Full name of company is FLS.D.GRAPHICS NV, company assigned to the tax number BE07234191894. The company FLS.D.GRAPHICS NV is located at the address: Industriepark-Drongen 2t 9031 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 634,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Graphic design and production. Products created in FLS.D.GRAPHICS NV were not found.
The main activity of FLS.D.GRAPHICS NV is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLS.D.GRAPHICS NV is not available. You also can look at reviews of FLS.D.GRAPHICS NV, open positions, location of FLS.D.GRAPHICS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLS.D.GRAPHICS NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLS.D.GRAPHICS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLS.D.GRAPHICS NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLS.D.GRAPHICS NV, employees, financial statistics.