Frietshop Step-In

Contactgegevens Frietshop Step-In: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Frietshop Step-In: address, phone, fax, email, website, opening hours

Frietshop Step-In

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Europalaan 4; 8970; Poperinge, België

Telefoon (phone): 057 33 70 63 (+32-057 33 70 63) 057 33 70 63 (+32-057 33 70 63)

Fax (fax): +32 (2) 953-45-65 +32 (2) 953-45-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Frietshop Step-In: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Frietshop Step-In"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Frietshop Step-In"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Frietshop Step-In, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Frietshop Step-In. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Frietshop Step-In, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Frietshop Step-In. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Frietshop Step-In
Products information Frietshop Step-In

BTW identificatienummer (tax): BE02149993896
Ondernemingsnummer: 3490051269
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 645,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Frietshop Step-In zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fried Potatoes Stands

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Frietshop Step-In
(Get full report from official database of BE for Frietshop Step-In)

Aanvulling soorten activiteiten voor Frietshop Step-In
Addition kinds of activities for Frietshop Step-In

326902. Laboratorium en industrieel aardewerk | Laboratory and industrial pottery
329106. Gekoelde schuurproducten | Coated abrasive products
382401. Integratie en totalisatie van meters voor gas en vloeistoffen | Integrating and totalizing meters for gas and liquids
594199. Sportartikelen en fietswinkels, niet inbegrepen | Sporting goods and bicycle shops, nec
22539903. Stropdassen, breien | Neckties, knit
24310301. Vloerplanken, hout | Floor baseboards, wood
45810302. Vliegveld, behalve die welke door clubs worden gehandhaafd | Flying field, except those maintained by clubs
54619902. Brood | Bread
55610000. Recreatieauto dealers | Recreational vehicle dealers
57220202. Elektrische huishoudelijke apparaten, grote | Electric household appliances, major

Werken bij Frietshop Step-In: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Frietshop Step-In: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Frietshop Step-In. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Frietshop Step-In. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur M/V (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur in de regio Aalst - Dendermonde - Wetteren, heb je ervaring en wil je in 2 ploegen werken? Voor een firma in de automotive sector zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs (m/v). Het takenpakket bestaat o.a. uit: het bevoorraden van de operatoren het weg zetten van de volledige verpakkingen (kisten) laden en lossen vrachtwagens checken nodige documenten

  • Magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf inBoortmeerbeek zijn wij dringend opzoek naar een gedreven, gemotiveerde enordelijke magazijnier. Je staat in voor alle facetten aangaande wisselstukkenopzoeken en bestellen alsook het beheer van het bandenhotel.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • iCT SUPPORT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Teneinde de continue werking van het informaticanetwerk binnen onze organisatie te verzekeren, werk je met de gebruikers en de service desk van AG Insurance en zal je er over waken dat de dagelijkse operationele taken correct worden uitgevoerd: Je superviseert de installatie van hard- en software, met inbegrip van “master upgrades” geleverd door onze dienstverlener. Je superviseert en coördineert aanpassingen aan het “thin client” programma voor de gebruikers in onze winkelcentra. Je coördineert het verwelkomingsproces op IT-niveau voor nieuwe medewerkers. Je staat in voor de invoer en de opvolging van de procedures voor de uitbating van de infrastructuur alsook de updates van deze procedures. Je identificeert, kwalificeert en lost eenvoudige problemen verbonden aan de infrastructuur (die geen gebruik vereisen van een administrator account) op. Je biedt ondersteuning aan de eindgebruikers in geval van technische informatica problemen, in geval van meer complexe problemen overdracht aan de betrokken personen en update via de ticketing applicatie. Je staat in voor het beheer van de systemen - controle van de toepassing van de regels in verband met paswoorden, bijhouden van de toelatingsmatrix en de SAP print queues en update van gebruikersaccounts, beheer van de configuratie van Office 365 voor de gebruikers van onze winkelcentra. Je bent SPOC van de internet site voor de ontwikkelaars, de hosts en uitvoering van de backup procedures.

  • CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BOURDEAUD'HUI

    Type: Vaste Job

    BVBA Bourdeaud’hui is op zoek naar een gemotiveerd en enthousiast medewerker die als CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER – ons team wil komen versterken. Als calculator - werkvoorbereider neem je een divers takenpakket voor jouw rekening. Enerzijds bereken en stel je offertes op waarbij je prijsaanvragen en lastenboeken gaat analyseren, vraag je prijsoffertes aan en voer je kostprijscalculaties uit. Anderzijds bereid je voor projectleiders werfdossiers grondig voor. Dit houdt het volgende in: opmeten, tekenen, ordervoorbereidingen, productievoorbereiding, aansturen planning, controle meetstaten, ... . Ook ben je communicatief, aangezien je regelmatig overleg pleegt met de projectleiders en externe partners, architecten, bouwheer, leveranciers, etc. Daarnaast kan je planmatig en stressbestendig deadlines halen en ben creatief in het zoeken naar technische oplossingen.

  • TEKENAAR KEUKENS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LEVASAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons groeiend bedrijf zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker. Je hoofdtaak is het uittekenen van keukens in het programma WINNER.

  • Vroedvrouw (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Antwerpen - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • RESERVE Industrieel reinigers Limburg 2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Limburg zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van Frietshop Step-In in sociale netwerken
Look for responds of Frietshop Step-In in social networks

Lees alle opmerkingen voor Frietshop Step-In. Laat een reactie achter voor Frietshop Step-In. Frietshop Step-In bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Frietshop Step-In. Leave a respond for Frietshop Step-In. Frietshop Step-In on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Frietshop Step-In op de google maps. Adres en contacten Frietshop Step-In
Location of Frietshop Step-In on the google maps. Address and contacts of Frietshop Step-In

Andere gerelateerde bedrijven als come Frietshop Step-In Frietshop Step-In: LANDBOUWKREDIET | ABIPLAST | LUC FOGUENNE | Hooijer SA | Solvay Healthcare Ltd.

Other related companies as Frietshop Step-In: LANDBOUWKREDIET | ABIPLAST | LUC FOGUENNE | Hooijer SA | Solvay Healthcare Ltd.

Frietshop Step-In is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Frietshop Step-In, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02149993896. Het bedrijf Frietshop Step-In bevindt zich op het adres: Europalaan 4; 8970; Poperinge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 645,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fried Potatoes Stands. Producten gemaakt in Frietshop Step-In zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Frietshop Step-In is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Frietshop Step-In is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Frietshop Step-In, openstaande posities, locatie van Frietshop Step-In op de kaart.

Frietshop Step-In is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Frietshop Step-In, company assigned to the tax number BE02149993896. The company Frietshop Step-In is located at the address: Europalaan 4; 8970; Poperinge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 645,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fried Potatoes Stands. Products created in Frietshop Step-In were not found.
The main activity of Frietshop Step-In is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Frietshop Step-In is not available. You also can look at reviews of Frietshop Step-In, open positions, location of Frietshop Step-In on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Frietshop Step-In, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Frietshop Step-In, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Frietshop Step-In, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Frietshop Step-In, employees, financial statistics.