FLEURAUTOMAT NV

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • FLEURAUTOMAT NV
Private companiesCoal Mining • FLEURAUTOMAT NV

Contactgegevens FLEURAUTOMAT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEURAUTOMAT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEURAUTOMAT NV

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Industrieln. 31 9320 Aalst - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-53-85-70-65 32-53-85-70-65

Fax (fax): 32-53-85-70-00 32-53-85-70-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEURAUTOMAT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEURAUTOMAT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEURAUTOMAT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEURAUTOMAT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEURAUTOMAT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEURAUTOMAT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEURAUTOMAT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEURAUTOMAT NV
Products information FLEURAUTOMAT NV

BTW identificatienummer (tax): BE08379516601
Ondernemingsnummer: 1757781982
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 302,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in FLEURAUTOMAT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Video and electronic games

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEURAUTOMAT NV
(Get full report from official database of BE for FLEURAUTOMAT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEURAUTOMAT NV
Addition kinds of activities for FLEURAUTOMAT NV

14999908. Grafietwinning | Graphite mining
34699911. Geperforeerd metaal, gestempeld | Perforated metal, stamped
36390202. Naaimachines en bijlagen, huishoudelijk | Sewing machines and attachments, domestic
37310302. Veerbootboten, bouw en reparatie | Ferryboats, building and repairing
80110521. Sportgeneeskunde specialist, arts | Sports medicine specialist, physician

Werken bij FLEURAUTOMAT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEURAUTOMAT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEURAUTOMAT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEURAUTOMAT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • verkoper/verkoopster (m/v) slagerij (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij op zoek naar een gedreven verkoper/verkoopster (m/v) Je staat de klanten te woord en helpt hen verder met hun bestellingen. Je zorgt voor het op orde zetten van de producten. Je vult de producten aan. Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de winkel.

  • Magazijniers Diest - snelle opstart! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

  • SERVICE ( TRANSPORT ) COORDINATOR - DENDERMONDE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met maar liefst 9 vestigingen over Belgie en Nederland, zijn wij op zoek naar een Service Coordinator. Je zal tewerkgesteld worden in de vestiging te Dendermonde, opgelet deze vestiging verhuisd in 2019 naar Zele. Ook jou willen ze dan mee verhuizen, aangezien ze enorm aan het groeien zijn en dus op zoek gaan naar nieuwe medewerkers. Belgie en Nederland tellen nu +- 230 werknemers met 99% van hen die een technische achtergrond hebben. Onze klant is expert in wat ze doen en zijn enorm gekent binnen de logistieke transportsector. In de functie als Service Coordinator zal je o.a instaan voor het volgende takenpakket Je zal mee het betrokken worden bij het weekoverleg en receptieoverleg Rapporteren doe je aan de vestigingsleider en zal tewerkgesteld worden op de receptie-afdeling Je zal verantwoordelijk en bevoegd zijn voor o.a. vastleggen en bespreken van opdrachten m.b.t. voertuigen, schades of mankementen vastleggen in een werkorder, werkplaatsopdrachten controleren, werkorders communiceren met de chef van de werkplaats, werkplanning dagelijks bespreken met de betrokken partijen, bij pech of strandingen de mogelijkheden bespreken met de klant, bewaken van klantafspraken, werkplaatsdoelstellingen en planning, ......

  • metser-diender (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een metser.

  • Montage talent grote toestellen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Wevelgem, gaan wij op zoek naar een MONTAGE TALENT voor grote toestellen. Je taken bestaan uit: - Het monteren van grote verlichtingsarmaturen- en profielen, - Het betreft afwisselende toestellen; dus geen puur bandwerk!!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijgmaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Business Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Business Developer De rol als Business Developer? Als Business Developer krijg jij de kans om Hapbit® als bedrijf in België in de kijker te zetten. Jouw uitdagingen In België ga jij actief op zoek om onze Managed Services te introduceren en te verkopen. Elke dag werk je aan je klantenportefeuille: je adviseert op strategisch niveau en gaat samenwerkingen op lange termijn aan. Cloudoplossingen, netwerk en security zijn jouw sterkte. Je helpt Hapbit als sterke partner in de markt te zetten en bouwt mee aan onze groei. Je bouwt op zelfstandige wijze een sales pipeline uit en onderhoudt deze met de nodige discipline. Je werkt nauw samen met het presales en service delivery team en weet hen op het juiste moment te betrekken en deel te laten uitmaken van het succes. Jouw talent Je bent gedreven in prospectie en bewerkt je markt als een echte ondernemer. Hierbij bouw je klantenrelaties uit en onderhoud je deze door je in te leven in hun business en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Must haves: Je hebt sterke communicatieve skills en weet de schakelen tussen alle niveaus (bedrijfsleiders, CxO level, IT & business management, …) 2-5 jaar ervaring met trackrecord in een verkoopfunctie Kennis van Managed Services & Cloudoplossingen Een pak gedrevenheid in combinatie met communicatieve skills Je kan meedenken met de klant en zet je 100% in voor hen en voor ons Strategisch inzicht & een natuurlijke feel voor opportuniteiten Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Hapbit®? Met onze jarenlange ervaring is Hapbit uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten. We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag. Ben jij helemaal klaar om het Hapbit®-team te versterken? Stuur dan je (korte) sollicitatiebrief met CV naar [email protected] en ontdek hoe je samen met ons je stempel op de toekomst van IT kan zetten!

  • Financieel Adviseur Vermogensopbouw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Financieel Adviseur Vermogensopbouw heb je volgende verantwoordelijkheden: onthaal en begeleiden van de klanten; je brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie over aan prospecten en klanten; je draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten; je ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast; je neemt pro-actief contact op met klanten en u bevordert hun gebondenheid; je verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • Automecanicien voor personenwagens zeer mooie voorwaarden! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige garage die deel uit maakt van een mooie keten gaan wij op zoek naar dé automecanicien. Hou jij van sleutelen aan wagens? Maak jij graag je handen vuil? Het is voor jou een uitdaging om de mechanische storigen te vinden? We zoeken iemand die zelfstandig kan werken aan auto's. Lees dan snel verder! Taken: Je staat in voor het algemeen onderhoud van de wagens op vlak van mecaniek Je kent perfect het verschil tussen een groot en klein onderhoud Je zal ook instaan voor nazicht keuringen, verversen van de olie, ruitenvloeistof toevoegen, bandenspanning controleren Een distributieriem, een vliegwiel, een versnellingsbak zijn voor jou geen nieuwe zaken je weet ze te herstellen

  • Tekenaar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Je tekent projecten van klanten uit op basis van de aangegeven plannen en studies, je werkt technische oplossingen uit voor het uit te voeren werk in productie. Je gebruikt je technische en architecturale kennis en je past de reglementeringen voor de bouwsector toe, je volgt de meegeleverde studieplannen nauwkeurig op.

Zoek naar antwoorden van FLEURAUTOMAT NV in sociale netwerken
Look for responds of FLEURAUTOMAT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEURAUTOMAT NV. Laat een reactie achter voor FLEURAUTOMAT NV. FLEURAUTOMAT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEURAUTOMAT NV. Leave a respond for FLEURAUTOMAT NV. FLEURAUTOMAT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEURAUTOMAT NV op de google maps. Adres en contacten FLEURAUTOMAT NV
Location of FLEURAUTOMAT NV on the google maps. Address and contacts of FLEURAUTOMAT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEURAUTOMAT NV FLEURAUTOMAT NV: FLMEDGENIX BENELUX NV | THةآTRE DU COPEAU | RAOUL CHAPEAU | ITOU SERVICES | ALL IN SERVICE

Other related companies as FLEURAUTOMAT NV: FLMEDGENIX BENELUX NV | THةآTRE DU COPEAU | RAOUL CHAPEAU | ITOU SERVICES | ALL IN SERVICE

FLEURAUTOMAT NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEURAUTOMAT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08379516601. Het bedrijf FLEURAUTOMAT NV bevindt zich op het adres: Industrieln. 31 9320 Aalst - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 302,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Video and electronic games. Producten gemaakt in FLEURAUTOMAT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEURAUTOMAT NV is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEURAUTOMAT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEURAUTOMAT NV, openstaande posities, locatie van FLEURAUTOMAT NV op de kaart.

FLEURAUTOMAT NV is a company, that was registered 1994 in Aalst region, Belgium. Full name of company is FLEURAUTOMAT NV, company assigned to the tax number BE08379516601. The company FLEURAUTOMAT NV is located at the address: Industrieln. 31 9320 Aalst - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 302,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Video and electronic games. Products created in FLEURAUTOMAT NV were not found.
The main activity of FLEURAUTOMAT NV is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEURAUTOMAT NV is not available. You also can look at reviews of FLEURAUTOMAT NV, open positions, location of FLEURAUTOMAT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEURAUTOMAT NV, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEURAUTOMAT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEURAUTOMAT NV, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEURAUTOMAT NV, employees, financial statistics.