RAOUL CHAPEAU

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • RAOUL CHAPEAU
Private companiesCoal Mining • RAOUL CHAPEAU

Contactgegevens RAOUL CHAPEAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAOUL CHAPEAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAOUL CHAPEAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE AVEAU 35; 7181; SENEFFE, België

Telefoon (phone): 64556678 (+32-64556678) 64556678 (+32-64556678)

Fax (fax): +32 (60) 183-84-13 +32 (60) 183-84-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAOUL CHAPEAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAOUL CHAPEAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAOUL CHAPEAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAOUL CHAPEAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAOUL CHAPEAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAOUL CHAPEAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAOUL CHAPEAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAOUL CHAPEAU
Products information RAOUL CHAPEAU

BTW identificatienummer (tax): BE01567169189
Ondernemingsnummer: 8890380859
Hoofdstad (capital): 627,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 227,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Activités: Déménagements Domestiques.

Product categorie (product category): Déménagements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAOUL CHAPEAU
(Get full report from official database of BE for RAOUL CHAPEAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAOUL CHAPEAU
Addition kinds of activities for RAOUL CHAPEAU

364301. Stopcontacten en stopcontacten | Power outlets and sockets
33419908. Iridium smelten en raffineren (secundair) | Iridium smelting and refining (secondary)
34999915. Magneten, permanent: metallisch | Magnets, permanent: metallic
36120309. Verlichtingstransformatoren, straat en luchthaven | Lighting transformers, street and airport
42139911. Aanhangwagen of container op platte auto (tofc / cofc) | Trailer or container on flat car (tofc/cofc)
45220101. Luchtvaartmaatschappijen, onbeschadigd | Air passenger carriers, nonscheduled
76991002. Piano tuning en reparatie | Piano tuning and repair
95329902. Zoning board of commissie, overheid | Zoning board or commission, government

Werken bij RAOUL CHAPEAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAOUL CHAPEAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAOUL CHAPEAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAOUL CHAPEAU. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende/Kassa (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt gelegen te Wilrijk zijn wij op zoek naar 2 medewerkers. Enerzijds zoeken wij een kassier(ster) voor min 30u/week anderzijds zoeken wij iemand voor de bediening aan de charcuterietoog. deze supermarkt is open zaterdag én zondag dus we verwachten ook dat je in het weekend beschikbaar bent.

  • Technisch medewerker productie (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de snijsystemen in de friet-en vlokkenlijn in onze verschillende vestigingen. - Het continu verbeteren van de optische controle systemen is voor u een grote uitdaging. - U hebt oog voor detail, bent communicatief sterk waardoor er een vlotte communicatie is naar de productie en technische dienst. - Deze functie is een job " on the floor" met enige administratieve taken.

  • Bagagerekmaker (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je vervaardigt diverse types van bagagerekken (voornamelijk uit hout) Je werkt daarbij volgens plan, schema of tekening Desgevallend help je bij het monteren van de bagagerekken in de wagens (autocar, bus voor openbaar vervoer) Bedrijfsprofiel: Wij zijn voor onze klant op zoek naar een bagagerekmaker die vertrouwd is met verschillende houtbewerkingsmachines. 

  • Monteur CV (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen-Gruitrode zijn we op zoek naar een monteur cv en sanitair.

  • DAKWERKER (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een dakwerker. Je zal tewerkgesteld worden in een firma waar je hoofdactiviteit zal bestaan uit het uitvoeren van dakwerken platte daken met EPDM. Soms zal je ook werken op hellende daken.

  • Enthousiaste Huishoudhulp Regio Dilsen (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: WORK@HOME DILSEN-STOKKEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Student gezocht regio Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak regio Eeklo zoeken wij een gemotiveerde student om te werken op zaterdag en in verschillende vakanties.

  • Recruitment Assistant - student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Cross International Are you interested in learning more about recruitment and other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a recruitment assistant to join its operational team 2 days a week. Our company is a growing HR consultancy agency, offering a wide spectrum of HR services. Function Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates; Telephone (screening) interviews; Scheduling appointments between candidates and your internal customers; Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…); HR administrative work Profile A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Minimum 2 days/week available.

  • Student verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als student is een extra centje altijd handig. Helemaal mooi meegenomen is het als je dankzij je studentenjob ook nog eens nuttige praktijkervaring kan opdoen. Doorheen de week, tijdens het weekend of in de vakantieperiodes: jij geeft aan wanneer je kan werken en wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

  • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676522-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Young Professionals programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om jezelf op korte tijd te ontwikkelen tot een expert in je domein. Door contacten met verschillende departementen en andere Young Professionals leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Welk expertisedomein kan je kiezen? Het Young Professionals programma 2019 biedt je de kans om te starten in een van onderstaande functies: Junior Project Manager: als projectmanager ben je verantwoordelijk voor (in het begin kleinere) technische of business projecten. Je zorgt ervoor dat ze binnen de afgesproken tijd, scope en budget opgeleverd worden volgens de methodologie en coördineert de verschillende stakeholders en teams zodat ze gealigneerd blijven. IT analyst: je designt oplossingen op basis van de noden van de business (requirements) en technische mogelijkheden in termen van development en impact op de bestaande infrastructuur. Data architect: je bewerkt en structureert grote datasets om deze bruikbaar te maken voor concrete toepassingen op vlak van statistieken/reporting of het voeden van applicaties. Security engineer: je analyseert de security en mogelijke threats op ons eigen netwerk of bij klanten. Je verdiept je in identity & access management, forensics (De oorzaak van een incident bepalen aan de hand van de log files), verdediging of PEN testing. Netwerk ingenieur: je verdiept je in de opbouw van onze netwerkinfrastructuur, met een focus op de uitrol van ons glasvezelnetwerk in de komende jaren. Het is niet nodig om al een expert te zijn in deze domeinen, maar een basiskennis van het domein en een sterke interesse om je hier verder in te verdiepen zijn essentieel. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën in het algemeen en je expertisedomein specifiek, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière als expert binnen Proximus lanceren.

  • Heftruckbestuurder Laadmagazijn (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: UNILIN

    Type: Vaste Job

    UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een enthousiaste Heftruckbestuurder: Je bent verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers met afgewerkte goederen in functie van de rittenplanning en het laadschema. Je hanteert de juiste laadwijze zodat de vracht binnen het juiste volume geladen kan worden. Je staat in voor de visuele kwaliteitscontrole op de afgewerkte producten.

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring met customer service? Ben je commercieel ingesteld? Spreek je goed Nederlands en Engels? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je beantwoordt de inkomende telefonische oproepen. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigers. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van orders en retours. Je vormt een connectie tussen de klant en het sales team. Je zorgt voor een transparate communicatie tussen deze partijen. Je zorgt voor de administratieve ondersteuning van het commerciële team. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met het hoofdkantoor.

Zoek naar antwoorden van RAOUL CHAPEAU in sociale netwerken
Look for responds of RAOUL CHAPEAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAOUL CHAPEAU. Laat een reactie achter voor RAOUL CHAPEAU. RAOUL CHAPEAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAOUL CHAPEAU. Leave a respond for RAOUL CHAPEAU. RAOUL CHAPEAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAOUL CHAPEAU op de google maps. Adres en contacten RAOUL CHAPEAU
Location of RAOUL CHAPEAU on the google maps. Address and contacts of RAOUL CHAPEAU

Andere gerelateerde bedrijven als come RAOUL CHAPEAU RAOUL CHAPEAU: COIFFURE PATRICIA | Bouckenooghe I | Flash-Service SPRL | CD Management, Consulting & Development Corp NV | Cesare

Other related companies as RAOUL CHAPEAU: COIFFURE PATRICIA | Bouckenooghe I | Flash-Service SPRL | CD Management, Consulting & Development Corp NV | Cesare

RAOUL CHAPEAU is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAOUL CHAPEAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01567169189. Het bedrijf RAOUL CHAPEAU bevindt zich op het adres: RUE AVEAU 35; 7181; SENEFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 627,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 227,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Déménagements. Lijst met producten zijn Activités: Déménagements Domestiques..
De hoofdactiviteit van RAOUL CHAPEAU is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAOUL CHAPEAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAOUL CHAPEAU, openstaande posities, locatie van RAOUL CHAPEAU op de kaart.

RAOUL CHAPEAU is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAOUL CHAPEAU, company assigned to the tax number BE01567169189. The company RAOUL CHAPEAU is located at the address: RUE AVEAU 35; 7181; SENEFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 627,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 227,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Déménagements. List of products are Activités: Déménagements Domestiques..
The main activity of RAOUL CHAPEAU is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RAOUL CHAPEAU is not available. You also can look at reviews of RAOUL CHAPEAU, open positions, location of RAOUL CHAPEAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAOUL CHAPEAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAOUL CHAPEAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAOUL CHAPEAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAOUL CHAPEAU, employees, financial statistics.