FLROOSENS BETORIX SA

Contactgegevens FLROOSENS BETORIX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLROOSENS BETORIX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLROOSENS BETORIX SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Voie De Liege 20 4681 Vise - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-43-74-10-30 32-43-74-10-30

Fax (fax): 32-43-74-10-31 32-43-74-10-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLROOSENS BETORIX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLROOSENS BETORIX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLROOSENS BETORIX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLROOSENS BETORIX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLROOSENS BETORIX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLROOSENS BETORIX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLROOSENS BETORIX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLROOSENS BETORIX SA
Products information FLROOSENS BETORIX SA

BTW identificatienummer (tax): BE04412902832
Ondernemingsnummer: 9645416259
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 571,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLROOSENS BETORIX SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Concrete blocks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLROOSENS BETORIX SA
(Get full report from official database of BE for FLROOSENS BETORIX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLROOSENS BETORIX SA
Addition kinds of activities for FLROOSENS BETORIX SA

598499. Liquefied petroleumgas dealers, nec | Liquefied petroleum gas dealers, nec
07210400. Gewassen cultiverende diensten | Crop cultivating services
27549917. Aandeel certificaten: gravure printing | Stock certificates: gravure printing
32720600. Betonproducten die worden gebruikt om drainage te vergemakkelijken | Concrete products used to facilitate drainage
70410000. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels | Membership-basis organization hotels

Werken bij FLROOSENS BETORIX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLROOSENS BETORIX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLROOSENS BETORIX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLROOSENS BETORIX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling geriatrie in een ziekenhuis regio Gent. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn een pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van 160 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten. Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • BANDENMONTEUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een bedrijf te Mechelen zijn we dringend op zoek naar een bandenmonteur! Als Bandenmonteur: Sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. Herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. Varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. Jij zorgt ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg.

  • Medewerker plaatser afsluitingen en poorten (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je hebt zin voor verantwoordelijkheid * Je beschikt over eeen eigen wagen * Je kan goed werken in teamverband * Je bent leergierig * Je bent nauwkeurig * Fysiek zwaarder werk schrikt je niet af

  • Chauffeur C/CE wasophaling binnen pc 11000 (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma in de regio van Brugge is op zoek naar een C of Ce dag of nachtchauffeur om was op te halen met rolcontainers. Er is een vacature zowel voor de dag als voor de nacht. Je mag je voorkeur meegeven. Je krijgt redelijke vaste routes. Baanervaring is vereist, bij opstart is een specifiek opleidingsperiode voorzien. Een groot voordeel is het loon wat toch een stuk hoger ligt dan in de transportsector.

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ontvangst goederen, ingangscontrole en ingave goederen in de database. Inpak en productie voorzien van verpakkingsmateriaal. Afvoer van de geproduceerde goederen en ingave in de database. Orders klaarzetten voor verzending en orderpicking. Transporteurs helpen bij leveren en afhalen goederen.

  • Dakwerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Bocholt is op zoek naar een gemotiveerde dakwerker.

  • Student magazijnswerk 18+ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op een afdeling binnen één van onze grote logistieke spelers, nl. katoen Natie. Jouw taken kunnen volgende omvatten: laden en lossen van containers inpakwerk aan de hand van een bestelbon, goederen uit het magazijn halen en klaarmaken voor verzending (handmatig of met scanner) tellen van stock kwaliteitscontrole

  • REDDER (M/V) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een reddersopdracht op 28 december 2018 (09:00-12:00/12:30-16:30) in Merelbeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • medewerker groenten & fruit (M/V) (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Cegebo

    Type: Vaste Job

    Is “als het vers moet zijn …” ook op jou van toepassing ? Wil jij hier samen met ons werk van maken ? Hou je van sociaal contact met klanten en collega’s ? Hou je van afwisseling in je werk ? Steek je graag de handen uit de mouwen ? Dan ben jij onze nieuwe winkelbediende ! Je wordt ingezet in aan de groenten - & fruitafdeling en bent bereid om in te springen aan de kassa of andere afdelingen. Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet.

  • Productiemedewerker in de vaste avondploeg gezocht! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is op dringend zoek naar een gemotiveerde productie-arbeider voor de avondploeg(16u00-24u00) Heb je technische feeling en je bent gemotiveerd? Dan ben jij de kracht die wij zoeken! Niet aarzelen en contacteer ons snel!

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van FLROOSENS BETORIX SA in sociale netwerken
Look for responds of FLROOSENS BETORIX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLROOSENS BETORIX SA. Laat een reactie achter voor FLROOSENS BETORIX SA. FLROOSENS BETORIX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLROOSENS BETORIX SA. Leave a respond for FLROOSENS BETORIX SA. FLROOSENS BETORIX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLROOSENS BETORIX SA op de google maps. Adres en contacten FLROOSENS BETORIX SA
Location of FLROOSENS BETORIX SA on the google maps. Address and contacts of FLROOSENS BETORIX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLROOSENS BETORIX SA FLROOSENS BETORIX SA: CYRILLUS COUDEVILLE | Fantexport | AU PETIT ECOLIER | STELLE MARIS | LEO ROGGEMAN

Other related companies as FLROOSENS BETORIX SA: CYRILLUS COUDEVILLE | Fantexport | AU PETIT ECOLIER | STELLE MARIS | LEO ROGGEMAN

FLROOSENS BETORIX SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLROOSENS BETORIX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04412902832. Het bedrijf FLROOSENS BETORIX SA bevindt zich op het adres: R. Voie De Liege 20 4681 Vise - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 571,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Concrete blocks. Producten gemaakt in FLROOSENS BETORIX SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLROOSENS BETORIX SA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLROOSENS BETORIX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLROOSENS BETORIX SA, openstaande posities, locatie van FLROOSENS BETORIX SA op de kaart.

FLROOSENS BETORIX SA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLROOSENS BETORIX SA, company assigned to the tax number BE04412902832. The company FLROOSENS BETORIX SA is located at the address: R. Voie De Liege 20 4681 Vise - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 571,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Concrete blocks. Products created in FLROOSENS BETORIX SA were not found.
The main activity of FLROOSENS BETORIX SA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLROOSENS BETORIX SA is not available. You also can look at reviews of FLROOSENS BETORIX SA, open positions, location of FLROOSENS BETORIX SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLROOSENS BETORIX SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLROOSENS BETORIX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLROOSENS BETORIX SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLROOSENS BETORIX SA, employees, financial statistics.