FLBATI CENTER LEJEUNE SA

Contactgegevens FLBATI CENTER LEJEUNE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBATI CENTER LEJEUNE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBATI CENTER LEJEUNE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand Route 415 4610 Beyne-Heusay - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-43-58-32-02 32-43-58-32-02

Fax (fax): 32-43-58-23-76 32-43-58-23-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBATI CENTER LEJEUNE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBATI CENTER LEJEUNE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBATI CENTER LEJEUNE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBATI CENTER LEJEUNE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBATI CENTER LEJEUNE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBATI CENTER LEJEUNE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBATI CENTER LEJEUNE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBATI CENTER LEJEUNE SA
Products information FLBATI CENTER LEJEUNE SA

BTW identificatienummer (tax): BE05613708496
Ondernemingsnummer: 2395538330
Hoofdstad (capital): 392,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 661,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FLBATI CENTER LEJEUNE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plastics - construction industry

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBATI CENTER LEJEUNE SA
(Get full report from official database of BE for FLBATI CENTER LEJEUNE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBATI CENTER LEJEUNE SA
Addition kinds of activities for FLBATI CENTER LEJEUNE SA

753902. Reparatie van aandrijflijn onderdelen | Powertrain components repair services
20910202. Clams: verpakt in blikjes, potten, enz. | Clams: packaged in cans, jars, etc.
26560104. Rietjes, drinken: gemaakt van gekocht materiaal | Straws, drinking: made from purchased material
32810302. Marmer, gebouw: gesneden en gevormd | Marble, building: cut and shaped
34290500. Klemmen, koppelingen, spuitpunten en andere metalen slangkoppelingen | Clamps, couplings, nozzles, and other metal hose fittings
34999906. Boek eindigt, metaal | Book ends, metal
86610201. Klooster | Convent

Werken bij FLBATI CENTER LEJEUNE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBATI CENTER LEJEUNE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBATI CENTER LEJEUNE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBATI CENTER LEJEUNE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een productiemedewerker Het grootste deel van je tijd werk je mee in de afdeling productie. Als monteur zorg je ervoor dat de te bekleden rollen geassembleerd worden voor het gietproces. Het t gebruik van kraan/loopbrug zal zeer intensief zijn. Verder hoort het in de ovens leggen van rollen, rollen transporteren, rollen verven , opruimen en ondersteuning in de stralerij ook tot het takenpakket van de productiemedewerkers. Het betreft een zelfstandige functie waarbij verantwoordelijkheidsgevoel, precisie, orde en netheid, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit en motivatie noodzakelijk zijn.

  • Operator 2 ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als productie-operator.

  • HULPMONTEUR PIPING (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulp pijpfitter werk je onder leiding van een hoofd lasser/pijpfitter. Je assisteert de hoofd pijpfitter in de vlotte organisatie en montage van buisleidingen bij onze klanten in de meest diverse sectoren. Je monteert buisleidingen en staat in voor het lassen van constructies op werven. Je houdt tevens toezicht op het onderhoud en het correct gebruik van materieel en uitrusting.

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. * Je voert operationele handelingen uit op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. * Je staat in voor een correcte en tijdige administratie van het productieproces. * Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. * Je verricht basis onderhoudswerkzaamheden en kunt technische en technologische storingen onderkennen. * Je levert een bijdrage tot het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. * Bij dit alles behoort het operationeel aansturen en controleren van medewerkers.

  • chauffeur CE met verschillende talenten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE werk je voor een firma in de haven van Antwerpen. Je werkt voornamelijk als containerchauffeur maar bent ook flexibel naar bulk en baché transport. In deze job doe je een combinatie tussen baan-en dok transport. Je werkt daguren nationaal gemiddeld 10-12u/dag. Je bent flexibel naar startuur en het soort werk. Om alles vlot te laten verlopen in communicatie spreek je goed Nederlands.

  • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een heel sterke firma in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een operator/machinebedienaar om te werken in 3 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de machines ( geen programmatie ).

  • Huishoudhulp in Zwevegem -Otegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • PATISSIER (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: 'T VERLOORE BROOD

    Type: Vaste Job

    In onze bakkerij zal jij mede instaan voor volgende taken: Je maakt onze patisserie Je helpt mee het assortiment te vernieuwen naar de nieuwste hypes en trends Je zorgt voor de voor bereidingen en de afwerking van ons gebak. ... Ook het ordelijk en netjes houden van je werkplek behoort tot je takenpakket.

  • Marketing Partner (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. U werkt van thuis uit en krijgt een op maat geleverde opleiding aangereikt.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    e komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Kasterlee. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Flexijob Oud-Turnhout in Beenhouwerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    Voor ons filiaal te Oud-Turnhout zijn wij op zoek naar een flexijob om ons team te versterken : Samen met de collega's sta je in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en kaas en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je steeds de klanten adviseren in hun aankopen De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal Je bent klantvriendelijk

Zoek naar antwoorden van FLBATI CENTER LEJEUNE SA in sociale netwerken
Look for responds of FLBATI CENTER LEJEUNE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBATI CENTER LEJEUNE SA. Laat een reactie achter voor FLBATI CENTER LEJEUNE SA. FLBATI CENTER LEJEUNE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBATI CENTER LEJEUNE SA. Leave a respond for FLBATI CENTER LEJEUNE SA. FLBATI CENTER LEJEUNE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBATI CENTER LEJEUNE SA op de google maps. Adres en contacten FLBATI CENTER LEJEUNE SA
Location of FLBATI CENTER LEJEUNE SA on the google maps. Address and contacts of FLBATI CENTER LEJEUNE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBATI CENTER LEJEUNE SA FLBATI CENTER LEJEUNE SA: WASSERIJ EDELWEISS | ILSE POELS | THEO DE BRAECKELEER | GARAGE LUYCKX | Artiplex SPRL

Other related companies as FLBATI CENTER LEJEUNE SA: WASSERIJ EDELWEISS | ILSE POELS | THEO DE BRAECKELEER | GARAGE LUYCKX | Artiplex SPRL

FLBATI CENTER LEJEUNE SA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBATI CENTER LEJEUNE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05613708496. Het bedrijf FLBATI CENTER LEJEUNE SA bevindt zich op het adres: Grand Route 415 4610 Beyne-Heusay - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 392,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 661,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plastics - construction industry. Producten gemaakt in FLBATI CENTER LEJEUNE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBATI CENTER LEJEUNE SA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBATI CENTER LEJEUNE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBATI CENTER LEJEUNE SA, openstaande posities, locatie van FLBATI CENTER LEJEUNE SA op de kaart.

FLBATI CENTER LEJEUNE SA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBATI CENTER LEJEUNE SA, company assigned to the tax number BE05613708496. The company FLBATI CENTER LEJEUNE SA is located at the address: Grand Route 415 4610 Beyne-Heusay - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 392,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 661,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plastics - construction industry. Products created in FLBATI CENTER LEJEUNE SA were not found.
The main activity of FLBATI CENTER LEJEUNE SA is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBATI CENTER LEJEUNE SA is not available. You also can look at reviews of FLBATI CENTER LEJEUNE SA, open positions, location of FLBATI CENTER LEJEUNE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBATI CENTER LEJEUNE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBATI CENTER LEJEUNE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBATI CENTER LEJEUNE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBATI CENTER LEJEUNE SA, employees, financial statistics.