Artiplex SPRL

Contactgegevens Artiplex SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Artiplex SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Artiplex SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 582; 3090; Overijse, België

Telefoon (phone): 02 657 09 77 (+32-02 657 09 77) 02 657 09 77 (+32-02 657 09 77)

Fax (fax): 02 657 53 27 (+32-02 657 53 27) 02 657 53 27 (+32-02 657 53 27)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Artiplex SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Artiplex SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Artiplex SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Artiplex SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Artiplex SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Artiplex SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Artiplex SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Artiplex SPRL
Products information Artiplex SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06283599853
Ondernemingsnummer: 5718627929
Hoofdstad (capital): 822,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 829,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Point of sale publicity (P.O.P.); Advertising - Promotional items & business gifts

Product categorie (product category): Plastics - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Artiplex SPRL
(Get full report from official database of BE for Artiplex SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Artiplex SPRL
Addition kinds of activities for Artiplex SPRL

228402. Draad van natuurlijke vezels | Thread from natural fibers
396502. Spelden en naalden | Pins and needles
10440100. Zilveren ertsmijnen | Silver ores mining
20749900. Katoenzaadoliefabrieken, niet inbegrepen | Cottonseed oil mills, nec
22111103. Schorsdoek, katoen | Bark cloth, cotton
32730000. Klaarbeton | Ready-mixed concrete
36690201. Snelheidssignalen, elektrisch | Highway signals, electric
73790201. Computer hardware vereisten analyse | Computer hardware requirements analysis

Werken bij Artiplex SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Artiplex SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Artiplex SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Artiplex SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Koel- en vriestransport op korte afstand, met als voornaamste bestemmingen: België, Nederland en Noord-Frankrijk Voornamelijk dagwerk Zaterdagwerk in beurtrolsysteem Zelf laden en lossen van de goederen Zelfstandig kunnen werken Op bepaalde locaties, zoals vroegmarkten en veiligen, moeten de handen uit mouwen gestoken worden (vb. het stapelen van palletten, het helpen van collega's bij het lossen, ...) Correct invullen van de transportdocumenten, zoals vrachtbrieven en palletbons

  • Logistiek coördinator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de status op van chauffeurs die autopech hebben en biedt ondersteuning bij logistieke en technische problemen. Je communiceert tussen klanten, chauffeurs en verdelers om zo tot een optimale oplossing te komen om het voertuig zo snel mogelijk terug op de weg te krijgen. Je werkt in een dynamische en internationale omgeving. You communicate between customers, drivers and dealers in order to find the best solution to get the vehicle back on the road asap You follow up the status of breakdowns until the repair is finished and negotiate solutions to logistic and technical problems You work in a dynamic and international environment with colleagues from all over the world

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark in de productie. Bij problemen aan de machines, stel je zelf een diagnose en zoek je creatief naar oplossingen. Je voert reparaties uit, zowel mechanisch, elektrisch, pneumatisch als hydraulisch.

  • Chauffeur CE (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het gaat om baché werk, en zelf mee helpen laden/lossen indien nodig.

  • WEGENWERKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

  • Huishoudhulpen regio HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 28 u Moorslede (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten productie juni-juli-augustus (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar enkele studenten die een 3tal weken beschikbaar zijn in de periode juni tot augustus. Je werkt in een productieomgeving en staat in voor het in-en uitpakken, sorteren en labelen van kleine metalen onderdelen. Ben je beschikbaar om als student een 3tal weken te werken en wil je een centje bijverdienen? Contacteer ons dan zo snel mogelijk!

  • Gebouwbeheerder - syndicus (Leopoldsburg) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Ulvenhout Vastgoed BVBA

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een bijkomend syndicus of gebouwbeheerder. Je zal na een inloopperiode zelfstandig je eigen gebouwen beheren. Als gebouwenbeheerder ben je verantwoordelijk voor het technisch, financieel en administratief beheer van gebouwen. We werken met een innovatief softwarepakket dat je hierbij zal helpen.

  • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

  • Geriater (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor verdere uitbreiding en inhoudelijke verdieping van de dienst geriatrie zijn wij op zoek naar een geriater om het team te versterken. Deze dienst werkt reeds nauw samen met de afdeling inwendige ziekten. Daarnaast zijn er uitbreidingsmogelijkheden, op vlak van polikliniek, hospitalisatie en qua samenwerking met de afdeling orthopedie. In de toekomst streeft men tevens naar de uitwerking van een afdeling geronto-psychiatrie.

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Flexijob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst flexijob

Zoek naar antwoorden van Artiplex SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Artiplex SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Artiplex SPRL. Laat een reactie achter voor Artiplex SPRL. Artiplex SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Artiplex SPRL. Leave a respond for Artiplex SPRL. Artiplex SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Artiplex SPRL op de google maps. Adres en contacten Artiplex SPRL
Location of Artiplex SPRL on the google maps. Address and contacts of Artiplex SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Artiplex SPRL Artiplex SPRL: BELGIAN AUTOMOTIVE | E R O | BEGT | PAUL PEERAER | POSITIF IMPRIMERIE SPRL

Other related companies as Artiplex SPRL: BELGIAN AUTOMOTIVE | E R O | BEGT | PAUL PEERAER | POSITIF IMPRIMERIE SPRL

Artiplex SPRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Artiplex SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06283599853. Het bedrijf Artiplex SPRL bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 582; 3090; Overijse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 822,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 829,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plastics - General. Lijst met producten zijn Point of sale publicity (P.O.P.); Advertising - Promotional items & business gifts.
De hoofdactiviteit van Artiplex SPRL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Artiplex SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Artiplex SPRL, openstaande posities, locatie van Artiplex SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Artiplex SPRL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Artiplex SPRL, company assigned to the tax number BE06283599853. The company Artiplex SPRL is located at the address: Brusselsesteenweg 582; 3090; Overijse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 822,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 829,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plastics - General. List of products are Point of sale publicity (P.O.P.); Advertising - Promotional items & business gifts.
The main activity of Artiplex SPRL is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Artiplex SPRL is not available. You also can look at reviews of Artiplex SPRL, open positions, location of Artiplex SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Artiplex SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Artiplex SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Artiplex SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Artiplex SPRL, employees, financial statistics.