EVELYN

Contactgegevens EVELYN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EVELYN: address, phone, fax, email, website, opening hours

EVELYN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENERAAL LEMANLAAN 93; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50351859 (+32-50351859) 50351859 (+32-50351859)

Fax (fax): +32 (68) 289-81-49 +32 (68) 289-81-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EVELYN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EVELYN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EVELYN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EVELYN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EVELYN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EVELYN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EVELYN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EVELYN
Products information EVELYN

BTW identificatienummer (tax): BE05084716796
Ondernemingsnummer: 2826751708
Hoofdstad (capital): 428,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 699,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Matériel pour la Fabrication de la Bière & du Vin.

Product categorie (product category): Services funéraires. Magasins spécialisés

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EVELYN
(Get full report from official database of BE for EVELYN)

Aanvulling soorten activiteiten voor EVELYN
Addition kinds of activities for EVELYN

26310402. Klei bekleed bord | Clay coated board
36130213. Schakelapparaten en schakelapparatuur accessoires, nec | Switchgear and switchgear accessories, nec
36340312. Radiatoren, elektrisch | Radiators, electric
38240000. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
47850204. Weegdiensten in verband met transport | Weighing services connected with transportation
52310202. Verfborstels, rollen, spuiten en andere benodigdheden | Paint brushes, rollers, sprayers and other supplies
82110102. Katholieke basisschool | Catholic elementary school
92239906. Gevangenis boerderij, regering | Prison farm, government

Werken bij EVELYN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EVELYN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EVELYN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EVELYN. Looking for open vacancies in other companies

  • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

  • Autogekke operator - 3 ploegen - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Lokeren, een bedrijf actief in de automotivesector, zijn wij op zoek naar een operator (M/V), die in drie ploegen (vroeg - nacht - laat) kan werken. Je bent als operator verantwoordelijk voor verschillende (manuele) handelingen aan de productielijn zoals: Montage & assemblage van brandstoftanks Kwaliteitscontrole van afgewerkte tanks Bedienen van de lasmachines Je bent direct beschikbaar, kan in drie ploegen te werken én bent bereid om eentonig werk te verrichten. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf te Lokeren actief in de automotivesector.

  • Toonzaalverkoper sanitair (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zoeken we een gedreven "Toonzaalverkoper sanitair". We zijn op zoek voor de vestiging Wijnegem. Na een boeiende opleiding van 3 maanden in ontvang je samen met je collega's architecten, eindverbruikers en installateurs in de toonzaal van jouw verkooppunt. Je geeft technisch en esthetisch advies over badkamers. Je maakt met kennis en inzicht een voorstel op de computer en sluit het verkoopgesprek af naar ieders tevredenheid.

  • CNC OPERATOR (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een CNC operator.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

  • Poetshulp Oud-Heverlee (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent weekendwerk (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Verkoper Non Food (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Toonzaalverkoper - Verkoopadviseur Particulieren Je verzorgt de ontvangst van toonzaalbezoekers, voorziet hen van degelijke informatie over ons productgamma en beantwoordt al hun vragen. Vervolgens maak je hen een offerte, volg je deze nauwkeurig op en bereidt je eventueel de bestelling voor.

  • Verkoper/Verkoopster Mortsel (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: ECM

    Type: Vaste Job

    Voor onze Munt winkel te Mortsel zijn wij op zoek naar een modebewuste, enthousiaste, flexibele en gedreven verkoper of verkoopster die dankzij zijn/haar inzet en verkooptalent een goed contact met klanten weet op te bouwen. Jou prioriteit is streven naar een goed verkoopcijfer en ervoor zorgen dat de klant met een goed gevoel naar buiten wandelt en terugkomt om beroep te doen op jou mode en stijladvies. Klantvriendelijkheid primeert. Je gaat steeds met alle vragen en klachten om met een glimlach en stelt de klant altijd centraal.Je bent modebewust, volgt de trends op de voet en je hebt aanleg voor kleurencombinaties. Je werkt graag in team en met jouw enthousiasme inspireer je zowel collega's als klanten. Weekendwerk is geen probleem voor jou en je kan je vinden in een afwisselende job waarbij je bereid bent bij te springen waar nodig.

  • Constructielasser / Samensteller met ervaring (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een bekende producent van containers en opleggers, zijn we op zoek naar een gemotiveerde lasser-samensteller voor productie van aanhangwagens. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het half-automaat lassen en samenstellen van metalen platen en andere metalen constructies voor aanhangwagens. - Je werkt hierbij volgens plan en volgt dit dan ook nauwgezet op. - Je werkt hierbij in het atelier en niet op verplaatsing. - Je houdt hierbij rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf.

Zoek naar antwoorden van EVELYN in sociale netwerken
Look for responds of EVELYN in social networks

Lees alle opmerkingen voor EVELYN. Laat een reactie achter voor EVELYN. EVELYN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EVELYN. Leave a respond for EVELYN. EVELYN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EVELYN op de google maps. Adres en contacten EVELYN
Location of EVELYN on the google maps. Address and contacts of EVELYN

Andere gerelateerde bedrijven als come EVELYN EVELYN: FLACCOR HOTELS BELGIUM NV | ARISTOCHIENS DOGSALOON | HARRY VAN LANDEGHEM | OPEL VAN WILDER | ERIC DE CLERCQ

Other related companies as EVELYN: FLACCOR HOTELS BELGIUM NV | ARISTOCHIENS DOGSALOON | HARRY VAN LANDEGHEM | OPEL VAN WILDER | ERIC DE CLERCQ

EVELYN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EVELYN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05084716796. Het bedrijf EVELYN bevindt zich op het adres: GENERAAL LEMANLAAN 93; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 428,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 699,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Magasins spécialisés. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Matériel pour la Fabrication de la Bière & du Vin..
De hoofdactiviteit van EVELYN is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EVELYN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EVELYN, openstaande posities, locatie van EVELYN op de kaart.

EVELYN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is EVELYN, company assigned to the tax number BE05084716796. The company EVELYN is located at the address: GENERAAL LEMANLAAN 93; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 428,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 699,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. Magasins spécialisés. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Matériel pour la Fabrication de la Bière & du Vin..
The main activity of EVELYN is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EVELYN is not available. You also can look at reviews of EVELYN, open positions, location of EVELYN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EVELYN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EVELYN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EVELYN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EVELYN, employees, financial statistics.