FLACCOR HOTELS BELGIUM NV

Contactgegevens FLACCOR HOTELS BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLACCOR HOTELS BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLACCOR HOTELS BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leonardo Da Vinciln. 25 1831 Machelen (Bt.) - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-31-88-30 32-32-31-88-30

Fax (fax): 32-42-23-04-81 32-42-23-04-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLACCOR HOTELS BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLACCOR HOTELS BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLACCOR HOTELS BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLACCOR HOTELS BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLACCOR HOTELS BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLACCOR HOTELS BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLACCOR HOTELS BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLACCOR HOTELS BELGIUM NV
Products information FLACCOR HOTELS BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE01875885009
Ondernemingsnummer: 9414428710
Hoofdstad (capital): 935,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 869,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLACCOR HOTELS BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hotels - Belgium

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLACCOR HOTELS BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for FLACCOR HOTELS BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLACCOR HOTELS BELGIUM NV
Addition kinds of activities for FLACCOR HOTELS BELGIUM NV

331302. Ferroalliages | Ferroalloys
738914. Veiling, taxatie en uitwisseling van diensten | Auction, appraisal, and exchange services
13210000. Natuurlijke gas vloeistoffen | Natural gas liquids
27590500. Uitnodiging en briefpapier drukwerk en gravure | Invitation and stationery printing and engraving
33150000. Staaldraad en aanverwante producten | Steel wire and related products
36340311. Luchtbevochtigers, elektrisch: huishouden | Humidifiers, electric: household
49119908. Hydro elektrische stroomgeneratie | Hydro electric power generation
82229902. Junior college | Junior college

Werken bij FLACCOR HOTELS BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLACCOR HOTELS BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLACCOR HOTELS BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLACCOR HOTELS BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • External Sales (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent de referentie voor jouw klanten en hebt aandacht voor wat er op de markt beweegt. Je realiseert vooropgesteld doelstellingen en streeft naar de jaarlijkse groei van jouw klantenportefeuille. Je hebt een goed oog voor de klantenbehoeften en weet deze als geen ander te analyseren. Je verzorgt de nodige administratie (offertes opmaken, dossierbeheer,...) Je kan nieuwe klanten en opportuniteiten detecteren.

  • Technisch tekenaar (M/V) te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar. De functieomschrijving: Het uittekenen van plannen m.b.t. residentiele ventilatie Telefonisch klanten technische bijstand verlenen Klanten aan de balie helpen bij een probleem Ingeven van orders in het ERP-systeem Contact met klanten onderhouden Selecties en offertes opstellen en opvolgen Rapporteren aan de manager en director

  • Dedicated consultant (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dedicated consultant beheer je een klantenportefeuille van A tot Z. Je fungeert als spilfiguur tussen kandidaten onze regionale kantoren en de klant(en). Vacatures bij jouw klant(en) beheren en invullen is jouw hoofdtaak. Dit door het bijwonen en inplannen van kandidaten op de infosessies bij de klant en dit voor de verschillende vestigingen. Instroom genereren voor de infosessie kan via de verschillende instroomkanalen; via onze regionale kantoren en/of zelf kandidaten zoeken op de jobboards voor een juiste match. Je bent verantwoordelijke voor een bijkomende telefonische screening en het afnemen van testen en referenties. Je staat zelf in voor de opmaak van contracten alsook het invullen van sociale documenten. Je zal ook HR-advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten. (kennis van sociale wetgeving)

  • Student bakkerij (regio Oostende) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    GEZOCHT! Enthousiaste, werklustige student (m/v) om tijdens het weekend te werken in een bakkerij regio Oostende en/of De Haan ! Je staat in voor de bediening van klanten in de bakkerij Je staat in voor de orde en netheid in de winkel Je staat in voor het aanvullen van de toonbank en de rekken Je staat in voor het afhandelen van de verkoop aan de kassa

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Studio 101' en 'Clipdance' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • Creatieve UX Designer/front-end developer voor nichemarkt (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als UX Designer / Front-end developer beslis je mee over de ontwikkeling van de applicatie. Je werkt nauw samen met projectmanagers, analisten, ontwikkelaars en andere designers. Je bouwt een innovatie applicatie die er geweldig uitziet en gebruiksvriendelijk is. Je staat in voor het ontwerpen van het design voor de applicaties. Daarnaast sta je in voor de implementatie van de designs.

  • keukenplaatser, plaatser interieurmeubilair (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: BE0876553564

    Type: Vaste Job

    plaatser van maatkeukens en maatwerk. wij zoeken een gemotiveerde medewerker met kennis van zaken op gebied van het plaatsen van keukens en maatkasten. kan jij een keuken van a tot z plaatsen en heb je kennis van sanitair en elektriciteit, dan ben jij misschien wel de geknipte persoon om ons team te versterken.

  • Senior Front-end/Webdeveloper (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Arinto

    Type: Vaste Job

    Als front-end developer wordt je ingeschakeld voor de toekomst en groei van Arinto. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan toonaangevende projecten. Je taak bestaat eruit ons team te versterken met je ervaring op gebied van user interface development, usability en user experience. Je wisselt productontwikkeling af met lopende projecten voor onze klanten. Je bent een enthousiast persoon en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent ondernemend, dynamisch en hebt geen schrik om uit je comfort-zone te treden. Je hebt een passie voor de nieuwste web technologieën. Innovatie, kwaliteitszin, creativiteit en inzet zijn waarden die jou kenmerken. Je hebt een technische kennis waar je best fier over mag zijn en je helpt graag collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • Zelfstandige of gepensioneerde vrachtwagenchauffeur CE (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: BLEYS AUTO S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor het afhalen van wagens bij onze klanten en leveranciers.

  • Flexijob: Patissier gezocht! (SINT-PIETERS-WOLUWE)

    Regio: SINT-PIETERS-WOLUWE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een bakkerij in Brussel, zijn we op zoek naar een patissier die als flexijob kan werken 1 of 2 nachten/week. Jouw gevarieerd takenpakket als patissier bestaat uit : Vervaardigen van een uitgebreid assortiment patisserie.  Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten.  Patisserie, suiker- of chocoladewaren bereiden. Versieren van producten (koekjeslagen, crème au beurre, sauzen, glaceren, ...) Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten Degen kneden en bereiden. Je staat in voor een perfecte hygiëne van je werkpost Wil jij graag iets extra verdienen? Heb je reeds ervaring als patissier?  Solliciteer dan snel via de website of stuur je CV door naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel en discreet behandeld.

Zoek naar antwoorden van FLACCOR HOTELS BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLACCOR HOTELS BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLACCOR HOTELS BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor FLACCOR HOTELS BELGIUM NV. FLACCOR HOTELS BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLACCOR HOTELS BELGIUM NV. Leave a respond for FLACCOR HOTELS BELGIUM NV. FLACCOR HOTELS BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLACCOR HOTELS BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten FLACCOR HOTELS BELGIUM NV
Location of FLACCOR HOTELS BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of FLACCOR HOTELS BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLACCOR HOTELS BELGIUM NV FLACCOR HOTELS BELGIUM NV: Dries E | Van Den Wijngaert | ANDRE DE SPLENTERE | MAES J | Damas Marie-Christine

Other related companies as FLACCOR HOTELS BELGIUM NV: Dries E | Van Den Wijngaert | ANDRE DE SPLENTERE | MAES J | Damas Marie-Christine

FLACCOR HOTELS BELGIUM NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLACCOR HOTELS BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01875885009. Het bedrijf FLACCOR HOTELS BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Leonardo Da Vinciln. 25 1831 Machelen (Bt.) - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 935,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 869,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hotels - Belgium. Producten gemaakt in FLACCOR HOTELS BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLACCOR HOTELS BELGIUM NV is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLACCOR HOTELS BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLACCOR HOTELS BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van FLACCOR HOTELS BELGIUM NV op de kaart.

FLACCOR HOTELS BELGIUM NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLACCOR HOTELS BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE01875885009. The company FLACCOR HOTELS BELGIUM NV is located at the address: Leonardo Da Vinciln. 25 1831 Machelen (Bt.) - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 935,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 869,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hotels - Belgium. Products created in FLACCOR HOTELS BELGIUM NV were not found.
The main activity of FLACCOR HOTELS BELGIUM NV is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLACCOR HOTELS BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of FLACCOR HOTELS BELGIUM NV, open positions, location of FLACCOR HOTELS BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLACCOR HOTELS BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLACCOR HOTELS BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLACCOR HOTELS BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLACCOR HOTELS BELGIUM NV, employees, financial statistics.