JOHN GOOVAERTS

Contactgegevens JOHN GOOVAERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHN GOOVAERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHN GOOVAERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 5; 1982; ZEMST, België

Telefoon (phone): 15610001 (+32-15610001) 15610001 (+32-15610001)

Fax (fax): +32 (58) 518-16-72 +32 (58) 518-16-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHN GOOVAERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHN GOOVAERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHN GOOVAERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHN GOOVAERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHN GOOVAERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHN GOOVAERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHN GOOVAERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHN GOOVAERTS
Products information JOHN GOOVAERTS

BTW identificatienummer (tax): BE06605224609
Ondernemingsnummer: 1148040771
Hoofdstad (capital): 703,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 396,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits & Activités: Menuiserie, Charpentes.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHN GOOVAERTS
(Get full report from official database of BE for JOHN GOOVAERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHN GOOVAERTS
Addition kinds of activities for JOHN GOOVAERTS

349600. Diverse vervaardigde draadproducten | Miscellaneous fabricated wire products
507200. Hardware | Hardware
35550601. Collating machines voor drukwerk en boekbinding | Collating machines for printing and bookbinding
36130104. Tijdschakelaars, elektrische schakelapparaten | Time switches, electrical switchgear apparatus
38290111. Synchronisatoren, vliegtuigmotor | Synchronizers, aircraft engine
50470305. Glas, medisch | Glass, medical
51130300. Dozen en containers | Boxes and containers
72190102. Garment change en reparatie winkel | Garment alteration and repair shop

Werken bij JOHN GOOVAERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHN GOOVAERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHN GOOVAERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHN GOOVAERTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker 2 ploegen te Sint Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: FLEXPOINT INHOUSE FARM FRITES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als produktiemedewerker in de inpakafdeling ben je verantwoordelijk voor het openvouwen van de verschillende Kratten, Dit zijn grote plastieken bakken waar je vervolgens 10kg vers voorverpakte frieten in moet overladen om dan tenslotte de kratten te stapelen voor transport op de palletten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de afdeling.

 • Administratief technische medewerker Binnendienst met kennis automotive (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een administratieve technische medewerker om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in de automotive sector. Ben jij administratief sterk en ben je gemotiveerd om ondersteuning te bieden in een groeiend bedrijf? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Je taken bestaan uit: - Opmaken van offertes. - Klantencontacten onderhouden. - Bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. - Ondersteuning bieden aan de account managers. - Algemeen administratief werk.

 • Uitzendconsulent Konvert Interim Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor ons kantoor in Deinze, zoeken we een collega Uitzenconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

 • Vacature | Plaatslager | Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  als plaatslager/carrossier zorg je voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. Herstel of vervang je beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Voer je activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Breng je de aangepaste kit aan. Meet en controleer je met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Behandel je de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Breng je grondlagen en grondverf aan. Lijm/las je koetswerkonderdelen. Breng je de eind laag verf aan.

 • Montage monteur op locatie regio Lanaken (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een meubelfabrikant zijn we op zoek naar een montage monteur! Jouw takenpakket? Jouw werkzaamheden bestaan uit het in- en uitladen van meubels, het transporteren ervan, het monteren van meubels (ook maatwerk), het verlenen van service en het ondersteunen van de montage afdeling. Meestal ga je met een collega monteur op pad om bij de klant meubels af te leveren en te monteren. Daarnaast help je mee op de montage afdeling.

 • Huishoudelijke Hulp (regio Sint-Denijs/Moen) (SINT-DENIJS)

  Regio: SINT-DENIJS

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Zwijnaarde 8u/week (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Zwijnaarde.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op vrijdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Putte-Beerzel (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • student September (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

  Type: Studentenjob

  We zijn zeer dringend op zoek naar een student minimum bachelor niveau voor de maand september. administratieve taken

 • Jobstudent (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van JOHN GOOVAERTS in sociale netwerken
Look for responds of JOHN GOOVAERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHN GOOVAERTS. Laat een reactie achter voor JOHN GOOVAERTS. JOHN GOOVAERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHN GOOVAERTS. Leave a respond for JOHN GOOVAERTS. JOHN GOOVAERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHN GOOVAERTS op de google maps. Adres en contacten JOHN GOOVAERTS
Location of JOHN GOOVAERTS on the google maps. Address and contacts of JOHN GOOVAERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHN GOOVAERTS JOHN GOOVAERTS: Leentje | Michiels L | L'ARDENNAISE | COIFFURE ARTEL | VLAAMSE COMPUTER MIJ

Other related companies as JOHN GOOVAERTS: Leentje | Michiels L | L'ARDENNAISE | COIFFURE ARTEL | VLAAMSE COMPUTER MIJ

JOHN GOOVAERTS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHN GOOVAERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06605224609. Het bedrijf JOHN GOOVAERTS bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 5; 1982; ZEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 703,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 396,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie, Charpentes.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van JOHN GOOVAERTS is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHN GOOVAERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHN GOOVAERTS, openstaande posities, locatie van JOHN GOOVAERTS op de kaart.

JOHN GOOVAERTS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHN GOOVAERTS, company assigned to the tax number BE06605224609. The company JOHN GOOVAERTS is located at the address: DORPSSTRAAT 5; 1982; ZEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 703,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 396,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Menuiserie, Charpentes.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of JOHN GOOVAERTS is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHN GOOVAERTS is not available. You also can look at reviews of JOHN GOOVAERTS, open positions, location of JOHN GOOVAERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHN GOOVAERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHN GOOVAERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHN GOOVAERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHN GOOVAERTS, employees, financial statistics.