VLAAMSE COMPUTER MIJ

Contactgegevens VLAAMSE COMPUTER MIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLAAMSE COMPUTER MIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLAAMSE COMPUTER MIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GUSTAAF CALLIERLAAN 147; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92259919 (+32-92259919) 92259919 (+32-92259919)

Fax (fax): +32 (2) 943-34-25 +32 (2) 943-34-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLAAMSE COMPUTER MIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLAAMSE COMPUTER MIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLAAMSE COMPUTER MIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLAAMSE COMPUTER MIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLAAMSE COMPUTER MIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLAAMSE COMPUTER MIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLAAMSE COMPUTER MIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLAAMSE COMPUTER MIJ
Products information VLAAMSE COMPUTER MIJ

BTW identificatienummer (tax): BE05348114013
Ondernemingsnummer: 8406433105
Hoofdstad (capital): 628,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 703,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits: Equipement de Bureau.. Produits: Périphériques,Logiciels,Ordinateurs,Abonnements Internet.. Produits: Téléphones Mobiles.. Services: Maintenance & Réparation des Ordinateurs.. Services: Produits Personnalisés.

Product categorie (product category): Ordinateurs and équipement informatique. Matériel de Télécommunication. Réalisation de programmes and logiciels. Entretien and réparations de machines de bureau and ordinateurs. Fournitures de bureau

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLAAMSE COMPUTER MIJ
(Get full report from official database of BE for VLAAMSE COMPUTER MIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLAAMSE COMPUTER MIJ
Addition kinds of activities for VLAAMSE COMPUTER MIJ

33170204. Slangen, bewerkt: gelaste of slotgewricht | Tubes, wrought: welded or lock joint
33660204. Propellers, schip: gegoten koper of koper-base legering | Propellers, ship: cast copper or copper-base alloy
35470101. Billet molens | Billet mills
58120600. Pizza restaurants | Pizza restaurants
70410201. Pension, organisatie | Boarding house, organization
95110200. Afvalbeheerbureaus | Waste management agencies

Werken bij VLAAMSE COMPUTER MIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLAAMSE COMPUTER MIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLAAMSE COMPUTER MIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLAAMSE COMPUTER MIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker glijbekisting (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf regio Turnhout zijn we dringend op zoek naar arbeiders voor de glijbekistingsploeg (bekisters): Je zal instaan voor het lossen van de mixers aan de glijbekistingsmachine (bedienen zijschotten en lossen van de mixer).

  • Operator 3 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf in Genk zijn we op zoek naar een technisch operator. Je staat vnl in voor het bedienen en manipuleren van machines lijnen bevoorraden kwaliteitscontrole basis onderhoud van productielijnen Het gaat om een opdracht voor langere duur met kans op een vast contract na een succesvolle interimperiode. Een interne opleiding wordt door het bedrijf voorzien. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken.

  • Operator productie beton (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In onze fabriek produceren we elementen die dienen voor de opvang, transport en behandeling van afvalwater. Ook bestratingselementen en boordingen produceren we samen met onze mensen. Je bent handig, werkt geconcentreerd en nauwkeurig en je bent gemotiveerd om je collega's te helpen in het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden. We zoeken een polyvalent persoon die kan fungeren als productie operator.

  • Verkoopster/verkoper groenten- en fruitafdeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral verantwoordelijk zijn voor het aanvullen en opvolgen van de groenten- en fruitafdeling: - Legen van paletten (volle bakken met vb. bloemkolen, savooien, appelen, sinaasappelen, ...). - Rekken aanvullen. - Opvolgen en controleren van vervaldata producten. - Op termijn bestellingen maken.

  • Heftrucker / Reachtrucker verpakking (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Waasten is Let\\\\\\\\\\\\\\\'s work op zoek naar een heftrufcker / Reachtrucker verpakking. Jouw takenpakket? - U bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpakkingsmachines voor de grondstoffen, dit kan gaan van karton, lijm, folie,… - Deze functie vereist de nodige aandacht, een goede beheersing van de heftruck alsook een actieve samenwerking met de collega’s.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio muizen M/V (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 25u/week bij gezin te BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Balen kan runnen. Dit voor 25 uren per week, te presteren in 5 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Spelhost dinerspellen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Mechelen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • Coördinator preventief onderhoud (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: GasthuisZusters Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud In samenwerking met een 30-tal collega’s worden elektro-mechanische werkzaamheden uitgevoerd aan toegangscontrole systemen, HVAC, industriële reinigings- en sterilisatiemachines, perslucht, gassen, waterbehandelingssystemen, transportsystemen, laagspanningsinstallaties, WKK’s, generatoren, alsook schilderwerken, loodgieterij, schrijnwerkerij, tuinonderhoud,… ·Je staat in voor de verdere optimalisatie van het jaarplan preventief onderhoud in functie van inhoud, frequentie, benodigde uren en materialen; ·je zet onderhoudsconcepten op en evalueert deze in samenwerking met constructeurs en engineering; ·je zorgt voor kennisoverdacht.

  • Transportplanner (M/V) Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    U staat in, samen met uw collegas voor de organisatie en de coördinatie van het logistieke transport gebeuren. U heeft ervaring in de sector van wegtransport. Bij ons wordt u verder begeleid en opgeleid tot een volwaardig medewerker/dispatcher. Waar u ook woont, de werkplaats is altijd bespreekbaar.

  • Interim Zorgkundige MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Merelbeke zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

Zoek naar antwoorden van VLAAMSE COMPUTER MIJ in sociale netwerken
Look for responds of VLAAMSE COMPUTER MIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLAAMSE COMPUTER MIJ. Laat een reactie achter voor VLAAMSE COMPUTER MIJ. VLAAMSE COMPUTER MIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLAAMSE COMPUTER MIJ. Leave a respond for VLAAMSE COMPUTER MIJ. VLAAMSE COMPUTER MIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLAAMSE COMPUTER MIJ op de google maps. Adres en contacten VLAAMSE COMPUTER MIJ
Location of VLAAMSE COMPUTER MIJ on the google maps. Address and contacts of VLAAMSE COMPUTER MIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come VLAAMSE COMPUTER MIJ VLAAMSE COMPUTER MIJ: DIKKE MEE | C.J.N.S | KON.STED.WIELRIJDERSBOND | GARAGE VAN STYVOORT | Predicom nv

Other related companies as VLAAMSE COMPUTER MIJ: DIKKE MEE | C.J.N.S | KON.STED.WIELRIJDERSBOND | GARAGE VAN STYVOORT | Predicom nv

VLAAMSE COMPUTER MIJ is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VLAAMSE COMPUTER MIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05348114013. Het bedrijf VLAAMSE COMPUTER MIJ bevindt zich op het adres: GUSTAAF CALLIERLAAN 147; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 628,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 703,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Ordinateurs and équipement informatique. Matériel de Télécommunication. Réalisation de programmes and logiciels. Entretien and réparations de machines de bureau and ordinateurs. Fournitures de bureau. Lijst met producten zijn Produits: Equipement de Bureau.. Produits: Périphériques,Logiciels,Ordinateurs,Abonnements Internet.. Produits: Téléphones Mobiles.. Services: Maintenance & Réparation des Ordinateurs.. Services: Produits Personnalisés..
De hoofdactiviteit van VLAAMSE COMPUTER MIJ is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLAAMSE COMPUTER MIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLAAMSE COMPUTER MIJ, openstaande posities, locatie van VLAAMSE COMPUTER MIJ op de kaart.

VLAAMSE COMPUTER MIJ is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is VLAAMSE COMPUTER MIJ, company assigned to the tax number BE05348114013. The company VLAAMSE COMPUTER MIJ is located at the address: GUSTAAF CALLIERLAAN 147; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 628,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 703,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Ordinateurs and équipement informatique. Matériel de Télécommunication. Réalisation de programmes and logiciels. Entretien and réparations de machines de bureau and ordinateurs. Fournitures de bureau. List of products are Produits: Equipement de Bureau.. Produits: Périphériques,Logiciels,Ordinateurs,Abonnements Internet.. Produits: Téléphones Mobiles.. Services: Maintenance & Réparation des Ordinateurs.. Services: Produits Personnalisés..
The main activity of VLAAMSE COMPUTER MIJ is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VLAAMSE COMPUTER MIJ is not available. You also can look at reviews of VLAAMSE COMPUTER MIJ, open positions, location of VLAAMSE COMPUTER MIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLAAMSE COMPUTER MIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLAAMSE COMPUTER MIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLAAMSE COMPUTER MIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLAAMSE COMPUTER MIJ, employees, financial statistics.