JACQUES MYANT & FILS

Contactgegevens JACQUES MYANT & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACQUES MYANT & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACQUES MYANT & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MITOYENNE 89; 7080; FRAMERIES, België

Telefoon (phone): 65660630 (+32-65660630) 65660630 (+32-65660630)

Fax (fax): +32 (10) 699-30-85 +32 (10) 699-30-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACQUES MYANT & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACQUES MYANT & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACQUES MYANT & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACQUES MYANT & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACQUES MYANT & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACQUES MYANT & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACQUES MYANT & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACQUES MYANT & FILS
Products information JACQUES MYANT & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE04301116943
Ondernemingsnummer: 5315979003
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 546,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits & Activités: Menuiserie, Charpentes.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACQUES MYANT & FILS
(Get full report from official database of BE for JACQUES MYANT & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACQUES MYANT & FILS
Addition kinds of activities for JACQUES MYANT & FILS

1721. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
153100. Operatieve bouwers | Operative builders
289202. Secondary high explosives | Secondary high explosives
352305. Terrein- en terreinapparatuur | Turf and grounds equipment
363403. Elektrische huishoudelijke ventilatoren, verwarmers en luchtbevochtigers | Electric household fans, heaters, and humidifiers
28330214. Quinine en derivaten | Quinine and derivatives
31110402. Riemleer | Belting leather
35359903. Overhead transportsystemen | Overhead conveyor systems

Werken bij JACQUES MYANT & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACQUES MYANT & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACQUES MYANT & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACQUES MYANT & FILS. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker 2 ploegen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Orderpicker (m/v) 2 ploegen gezocht voor een magazijn in Olen. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt) Je kan werken in ofwel 2 ploegen of vaste nachtploeg.

 • MONTEUR DETAILAFWERKING (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een monteur voor de detailafwerking van de bus. Voorbeelden van enkele taken zijn: montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters, handgrepen, lussen, reclame bakje enz...

 • Technical conductor packaging (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Instaan voor de werking van de inpaklijnen en organisatie van de inpakactiviteiten. Eindcontrole van afgewerkte producten om enerzijds zeker te stellen dat kwaliteit en verpakking beantwoordt aan de verwachtingen van de klanten en de specificaties van de technische fiches en anderzijds dat deze activiteiten zo rendabel en efficiënt mogelijk georganiseerd worden. ACTIVITEITEN ? ? Organisatie van de inpakactiviteiten op de verpakkingslijn en in functie van een optimale machinebezetting (= garantie productiviteit); ? Instaan voor de ombouw van de machines bij productwissels in de verpakkingszone volgens de productieplanning en in overleg met de Chief Packaging; ? Uitvoeren en registeren (papier en/ of digitaal) van de kwaliteitscontroles op de producten (metaaldetectie gewichtscontrole visuele controles?) en de verpakkingen (lot THT benaming RSPO?) volgens de geldende procedures. ? Meldingsplicht ten aanzien van de hiërarchische lijn in geval van overmatige afvalproductie n.a.v. niet conforme producten (afmetingen zwarte vlekken te hard gebakken veel breuk...); ? Toezien op visuele controle van de kwaliteit van de ingepakt producten volgens de vooropgestelde normen; ? Vrijgave van de inpaklijnen voor opstart en na technische interventies (op technisch vlak en op vlak van hygiëne); ? Coördinatie met de Maintenance afdeling ingeval van problemen/pannes; ? Begeleiding en opleiding van onervaren personeelsleden; ? Toezien op de toepassing van de huisregels in de inpakzone en zorgen voor een veilige en nette werkomgeving; ? Naleving van de werkpostinstructies die ter beschikking zijn op de werkpost.

 • Vrachtwagenchauffeur CE (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Kalmthout zijn we op zoek naar vrachtwagenchauffeurs CE voor nationaal transport. - trekker/ oplegger - containerwagen (aanhanger haaksysteem) Recent wagenpark

 • Mecanicien weekend (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant uit de regio Moeskroen heeft een vacature als Weekend technieker als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Preventief en curatief onderhoud van het machinepark op mechanisch vlak Smeren van kettingen vervangen van riemen ... Montage en demontage van machines Technische ondersteuning bieden aan de afdeling productie kwaliteit en onderhoud

 • Huishoudhulpen regio Menen - Lauwe (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden regio Menen/Rekkem/Lauwe. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Oostakker/Lochristi! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent inputbediende (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Als student ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de weekdagen? Dan is deze job zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: Input van gegevens in het nieuwe ERP Systeem prijzen aanpassen in het systeem

 • Kapper student (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een Kapsalon in Sint-truiden, zijn we opzoek naar een student. Volg je de opleiding kapper? Wil je graag op zaterdag bijleren? Solliciteer dan meteen!

 • Etudiant réceptionniste/Student receptionist (h/f) (KOMEN)

  Regio: KOMEN

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Studentenjob

  Nous recherchons une personne pour l'accueil des clients. Vous serez en charge de: * gestion de l'accueil physique et téléphonique des clients ainsi que du suivi * gestion de la caisse * bon suivi des procédures We zoeken voor iemand die zal verantwoordelijk zijn voor : * onthaal en begeleiden van de bezoekers * beheer inkomende gesprekken * beheer van de kassa * het opvolgen van de procedures

 • ZELFSTANDIGE, sportieve VERDELERS van voedingssuplementenM/V (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: MiekBrebels.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

 • Teamleiders Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van JACQUES MYANT & FILS in sociale netwerken
Look for responds of JACQUES MYANT & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACQUES MYANT & FILS. Laat een reactie achter voor JACQUES MYANT & FILS. JACQUES MYANT & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACQUES MYANT & FILS. Leave a respond for JACQUES MYANT & FILS. JACQUES MYANT & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACQUES MYANT & FILS op de google maps. Adres en contacten JACQUES MYANT & FILS
Location of JACQUES MYANT & FILS on the google maps. Address and contacts of JACQUES MYANT & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come JACQUES MYANT & FILS JACQUES MYANT & FILS: ROMAIN DE PAUW | MICHAEL GEERAERTS | MONIQUE AUGUSTUS | Groupe Verviétois d'Assureurs | Trudo Drukkerij BVBA

Other related companies as JACQUES MYANT & FILS: ROMAIN DE PAUW | MICHAEL GEERAERTS | MONIQUE AUGUSTUS | Groupe Verviétois d'Assureurs | Trudo Drukkerij BVBA

JACQUES MYANT & FILS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACQUES MYANT & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04301116943. Het bedrijf JACQUES MYANT & FILS bevindt zich op het adres: RUE MITOYENNE 89; 7080; FRAMERIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 546,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie, Charpentes.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van JACQUES MYANT & FILS is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACQUES MYANT & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACQUES MYANT & FILS, openstaande posities, locatie van JACQUES MYANT & FILS op de kaart.

JACQUES MYANT & FILS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACQUES MYANT & FILS, company assigned to the tax number BE04301116943. The company JACQUES MYANT & FILS is located at the address: RUE MITOYENNE 89; 7080; FRAMERIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 546,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Menuiserie, Charpentes.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of JACQUES MYANT & FILS is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JACQUES MYANT & FILS is not available. You also can look at reviews of JACQUES MYANT & FILS, open positions, location of JACQUES MYANT & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACQUES MYANT & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACQUES MYANT & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACQUES MYANT & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACQUES MYANT & FILS, employees, financial statistics.