Groupe Verviétois d'Assureurs

Contactgegevens Groupe Verviétois d'Assureurs: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Groupe Verviétois d'Assureurs: address, phone, fax, email, website, opening hours

Groupe Verviétois d'Assureurs

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Theux 76; 4802; Verviers (Heusy), België

Telefoon (phone): 087 22 33 71; 087 22 47 42; 087 22 54 56 (+32-087 22 33 71; 087 22 47 42; 087 22 54 56) 087 22 33 71; 087 22 47 42; 087 22 54 56 (+32-087 22 33 71; 087 22 47 42; 087 22 54 56)

Fax (fax): 087 22 68 81 (+32-087 22 68 81) 087 22 68 81 (+32-087 22 68 81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Groupe Verviétois d'Assureurs: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Groupe Verviétois d'Assureurs"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Groupe Verviétois d'Assureurs"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Groupe Verviétois d'Assureurs, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Groupe Verviétois d'Assureurs. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Groupe Verviétois d'Assureurs, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Groupe Verviétois d'Assureurs. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Groupe Verviétois d'Assureurs
Products information Groupe Verviétois d'Assureurs

BTW identificatienummer (tax): BE08489654541
Ondernemingsnummer: 5780151367
Hoofdstad (capital): 779,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 362,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Groupe Verviétois d'Assureurs zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Groupe Verviétois d'Assureurs
(Get full report from official database of BE for Groupe Verviétois d'Assureurs)

Aanvulling soorten activiteiten voor Groupe Verviétois d'Assureurs
Addition kinds of activities for Groupe Verviétois d'Assureurs

3625. Relais en industriële controles | Relays and industrial controls
249199. Houtbewerking, nec | Wood preserving, nec
523100. Verf, glas en behangwinkels | Paint, glass, and wallpaper stores
899900. Diensten, niet inbegrepen | Services, nec
30899916. Monofilamenten, niet-textiel | Monofilaments, nontextile
31720000. Persoonlijke lederwaren, nec | Personal leather goods, nec
36479908. Subway auto verlichting fixtures | Subway car lighting fixtures
50720400. Diverse bevestigingsmiddelen | Miscellaneous fasteners

Werken bij Groupe Verviétois d'Assureurs: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Groupe Verviétois d'Assureurs: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Groupe Verviétois d'Assureurs. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Groupe Verviétois d'Assureurs. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien voor bedrijf in Puurs - schoolverlaters welkom ! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een kleine zaak regio Bornem, zijn we op zoek naar een elektricien. Takenpakket: Je zal mee instaan voor het trekken van kabels, aansluiten van de elektriciteit, bevestigen van de zekeringskast,...

  • Metser (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een metser / bouwarbeider  Onze klant is actief in nieuwbouw: woningen en appartementen Je zal instaan voor ruwbouwwerken: metsen, bekisten, ... 

  • DRINGENDE POETSHULP TE HERZELE (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Herzele. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Kapellen/Stabroek (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zal aan de slag gaan in de groenten en fruitafdeling. 

  • Customer Care Advisor - Student (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: FORUM BRUSSEL - B-Connected

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Centjes nodig? Passie voor de verkoop? Zoek je een job waar je opgeleid kan worden tot een top Advisor? .. Ja? Dan gaan wij jou helpen !! Als Customer Care Advisor is je streefdoel een optimale klantentevredenheid. Je staat garant voor een oplossingsgerichte aanpak bij vragen van klanten. Deze komen zowel telefonisch als via mail aan bod. Naast de klantendienst krijg je ook de unieke kans om actief mee te helpen aan de groei van het bedrijf. Via verschillende promotie acties geven we je de mogelijkheid om jouw overtuiging skills op volle toeren te laten draaien.

  • Junior Recruitment Consultant (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: VAN LOOCK EN PARTNERS

    Type: Vaste Job

    · Je gaat actief op zoek naar interessante kandidaten en zoekt steeds de ‘perfecte match’ tussen de kandidaten en de openstaande vacatures. · Je neemt zelf interviews af met potentiële kandidaten binnen verschillende disciplines, dit in functie van een openstaande vacature of op een proactieve manier. · Je zal op basis van kennis en werkervaring in een CV (en telefonische screening) een eerste inschatting maken wat betreft het potentieel van de sollicitant. · Je bent uitermate geïnteresseerd in het volgen van nieuwe trends binnen rekrutering. Je bent hierin dan ook vrij nieuwe initiatieven te nemen. · Je weet interesse te creëren in onze organisatie en vacatures door op een persoonlijke manier jouw enthousiasme over te brengen. · Je werkt heel nauw samen in een ervaren team, maar kan ook perfect zelfstandig werken.

  • Zelfstandige dierenverzorger (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: KC SAPHO'S HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U staat in voor het in goede banen leiden van de zaak - Boxerfokkerij (omgaan met volwassen honden , pups , een geboorte kunnen begeleiden door dit te leren) - Honden- en katten pension (onderhouden van de verblijven en met alle karakters overweg kunnen, klanten te woord staan en hun viervoeter aannemen of teruggeven) - Algemeen (onderhouden van het domein) 70 procent is schoonmaakwerk Als zelfstandige : 1 dag in de week of twee dagen om de 2 weken Een aanvullende activiteit voor iemand die al een zelfstandige taak beoefent of als zelfstandige in bijberoep. De honden zijn gewoon om 's morgens om 7 uur wakker te worden. We zoeken iemand met ervaring in dergelijke sector.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Bastogne)

    Regio: Regio Bastogne

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • onthaalouder (-moeder of-vader) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Dienst voor Opvanggezinnen van Zorg Leuven ondersteunt onthaalmoeders en onthaalvaders graag in hun werking! Je vangt kinderen op bij jouw thuis (of je werkt samen met een collega in je buurt). Je kiest zelf of je liefst met baby’s en peuters werkt, of met grotere kinderen (tot 12 jaar). Als je wil, kan je ook kinderen met een specifieke zorgbehoefte opvangen. Als onthaalouder aangesloten bij de dienst, ben je je eigen baas zonder zelfstandige te moeten zijn. Je hebt een eigen sociaal statuut met een degelijke vergoeding en sociale bescherming, en je staat er niet alleen voor.

  • Sales Account Printing (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: XDNET

    Type: Werfreserve

    XDnet is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van Printing Hardware en supplies met een gedegen track-record. Jij wordt verantwoordelijk voor deze afdeling. Je runt de business op kantoor maar ook de bezoeken op de baan. Als sales account ben je verantwoordelijk voor het behouden van onze bestaande afnemers, maar een belangrijk onderdeel van de functie is ook het uitbreiden van de klantenkring. Jij hebt die drive die nodig is om deze afdeling te leiden als het ware dat het je eigen bedrijfsonderdeel is.

Zoek naar antwoorden van Groupe Verviétois d'Assureurs in sociale netwerken
Look for responds of Groupe Verviétois d'Assureurs in social networks

Lees alle opmerkingen voor Groupe Verviétois d'Assureurs. Laat een reactie achter voor Groupe Verviétois d'Assureurs. Groupe Verviétois d'Assureurs bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Groupe Verviétois d'Assureurs. Leave a respond for Groupe Verviétois d'Assureurs. Groupe Verviétois d'Assureurs on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Groupe Verviétois d'Assureurs op de google maps. Adres en contacten Groupe Verviétois d'Assureurs
Location of Groupe Verviétois d'Assureurs on the google maps. Address and contacts of Groupe Verviétois d'Assureurs

Andere gerelateerde bedrijven als come Groupe Verviétois d'Assureurs Groupe Verviétois d'Assureurs: F. STOKBROEKX | Thioux I | Premium PC | ROUQUART | Feys M

Other related companies as Groupe Verviétois d'Assureurs: F. STOKBROEKX | Thioux I | Premium PC | ROUQUART | Feys M

Groupe Verviétois d'Assureurs is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Groupe Verviétois d'Assureurs, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08489654541. Het bedrijf Groupe Verviétois d'Assureurs bevindt zich op het adres: Chaussée de Theux 76; 4802; Verviers (Heusy). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 779,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 362,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Groupe Verviétois d'Assureurs zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Groupe Verviétois d'Assureurs is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Groupe Verviétois d'Assureurs is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Groupe Verviétois d'Assureurs, openstaande posities, locatie van Groupe Verviétois d'Assureurs op de kaart.

Groupe Verviétois d'Assureurs is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Groupe Verviétois d'Assureurs, company assigned to the tax number BE08489654541. The company Groupe Verviétois d'Assureurs is located at the address: Chaussée de Theux 76; 4802; Verviers (Heusy). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 779,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 362,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Groupe Verviétois d'Assureurs were not found.
The main activity of Groupe Verviétois d'Assureurs is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Groupe Verviétois d'Assureurs is not available. You also can look at reviews of Groupe Verviétois d'Assureurs, open positions, location of Groupe Verviétois d'Assureurs on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Groupe Verviétois d'Assureurs, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Groupe Verviétois d'Assureurs, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Groupe Verviétois d'Assureurs, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Groupe Verviétois d'Assureurs, employees, financial statistics.