DEGRELLE-HAROY

Contactgegevens DEGRELLE-HAROY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEGRELLE-HAROY: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEGRELLE-HAROY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA KERTCHENNE 11; 6590; MOMIGNIES, België

Telefoon (phone): 60511279 (+32-60511279) 60511279 (+32-60511279)

Fax (fax): +32 (11) 966-13-85 +32 (11) 966-13-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEGRELLE-HAROY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEGRELLE-HAROY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEGRELLE-HAROY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEGRELLE-HAROY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEGRELLE-HAROY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEGRELLE-HAROY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEGRELLE-HAROY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEGRELLE-HAROY
Products information DEGRELLE-HAROY

BTW identificatienummer (tax): BE05154754638
Ondernemingsnummer: 2377136230
Hoofdstad (capital): 349,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 811,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits & Activités: Menuiserie, Charpentes.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEGRELLE-HAROY
(Get full report from official database of BE for DEGRELLE-HAROY)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEGRELLE-HAROY
Addition kinds of activities for DEGRELLE-HAROY

208799. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec, nec | Flavoring extracts and syrups, nec, nec
10810100. Metaal mijnen exploratie en ontwikkeling diensten | Metal mining exploration and development services
33989905. Tempering van metaal | Tempering of metal
35990202. Slang, flexibel metallisch | Hose, flexible metallic
50780102. Ijskasten | Ice cream cabinets

Werken bij DEGRELLE-HAROY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEGRELLE-HAROY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEGRELLE-HAROY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEGRELLE-HAROY. Looking for open vacancies in other companies

 • Flexibele horecamedewerker - Noorderwijk (NOORDERWIJK)

  Regio: NOORDERWIJK

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Noorderwijk zijn wij op zoek naar een extra kracht om het team te versterken. Je bedient de klanten aan de bar en aan tafel.

 • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

 • Winkelbediende/Kassa (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een supermarkt gelegen te Wilrijk zijn wij op zoek naar 2 medewerkers. Enerzijds zoeken wij een kassier(ster) voor min 30u/week anderzijds zoeken wij iemand voor de bediening aan de charcuterietoog. deze supermarkt is open zaterdag én zondag dus we verwachten ook dat je in het weekend beschikbaar bent.

 • Huishoudhulp regio DENDERMONDE/BUGGENHOUT (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

 • Student verkoopster (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een weekend job als student? Ben je op zoek naar de lekkerste job? Zoek dan niet verder want die hebben wij voor u.! Taken: - de klanten bedienen - aanspreekpunt van de klanten - kassawerk - bakkerij proper houden

 • Student promo Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

  Type: Studentenjob

  Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Oostende. Dit is voor een uitgebreid gamma aan topmerken.

 • Gepassioneerde Medewerker Food (Jobstudent) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Jij wordt samen met je collega's hét aanspreekpunt voor onze klanten op de afdeling Food. Jij zorgt ervoor dat de afdeling er piekfijn uitziet, controleert de prijskaartjes en past alle regels toe in verband met houdbaarheid, versheid en hygiëne. Daarnaast geef je foodprofessionals inspirerende demo’s en helpt hen de beste keuzes te maken aan de hand van jouw advies.

 • Analytische Handelsingenieur, TEW'er of Handelswetenschappen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

  Type: Vaste Job

  Als Pricing Analyst ben je verantwoordelijk voor het toekennen van de correcte verkoopprijs aan een bepaald artikel, op basis van de gekozen strategie en verschillende parameters. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je werkt, samen met de general manager van de betrokken regio, acties uit om de regionale pricing strategie vorm te geven, uit te bouwen en te optimaliseren. In samenwerking met Market Intelligence verzamel, verwerk en analyseer je relevante informatie om op basis hiervan acties te ondernemen om de prijszetting te optimaliseren. Je bepaalt de juiste verkoopprijs en voorwaarden voor de toegewezen regio en/of filiaal. Je behandelt ad hoc prijsaanvragen van verkopers, aankopers, vertegenwoordigers & filialen om de klant zo snel mogelijk te informeren over de juiste prijs. Je adviseert de Pricing Assistants en de Corporate Senior Pricing Analysten. Je houdt je vakkennis op peil en volgt regelmatig interne opleidingen.

 • VERKOPER-CHAUFFEUR RIJBEWIJS B (WIJGMAAL)

  Regio: WIJGMAAL

  Bedrijf: BOFROST

  Type: Vaste Job

  Zegt het je wel wat, een uurtje later aan je werkdag beginnen? Nadat je de kids naar school hebt gebracht, in alle rust hebt ontbeten of de krant hebt gelezen? Om daarna in je bestelwagen te stappen en - niet gehinderd door de ochtendfiles - koers te zetten naar die vele trouwe en nieuwe klanten? Die je allemaal met plezier zien komen? Zit verkopen in je bloed? Dan heb je alvast de juiste mindset om een succesvolle bofrost*-verkoper-chauffeur te worden... Je klanten situreren zich hoofdzakelijk in de regio Kortenberg, Zaventem, Bertem.

 • Magazijnier hulp automotiv (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Turnhout zijn we dringend op zoek naar een magazijnier / hulp automotiv. Onderdelen bestellen Onderdelen ontvangen Stock beheren Klanten te woord staan Onderdelen klaar zetten voor medewerkers

 • Reclame bedeler in Edegem (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Zelfstandig kantoorhouder in arrondissement Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta.? Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van DEGRELLE-HAROY in sociale netwerken
Look for responds of DEGRELLE-HAROY in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEGRELLE-HAROY. Laat een reactie achter voor DEGRELLE-HAROY. DEGRELLE-HAROY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEGRELLE-HAROY. Leave a respond for DEGRELLE-HAROY. DEGRELLE-HAROY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEGRELLE-HAROY op de google maps. Adres en contacten DEGRELLE-HAROY
Location of DEGRELLE-HAROY on the google maps. Address and contacts of DEGRELLE-HAROY

Andere gerelateerde bedrijven als come DEGRELLE-HAROY DEGRELLE-HAROY: BP | RAWHIDE RANCH | MYRIAM CNAPELINCKX | Boulev'Art | LUNDBECK

Other related companies as DEGRELLE-HAROY: BP | RAWHIDE RANCH | MYRIAM CNAPELINCKX | Boulev'Art | LUNDBECK

DEGRELLE-HAROY is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEGRELLE-HAROY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05154754638. Het bedrijf DEGRELLE-HAROY bevindt zich op het adres: RUE DE LA KERTCHENNE 11; 6590; MOMIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 349,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 811,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie, Charpentes.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van DEGRELLE-HAROY is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEGRELLE-HAROY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEGRELLE-HAROY, openstaande posities, locatie van DEGRELLE-HAROY op de kaart.

DEGRELLE-HAROY is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEGRELLE-HAROY, company assigned to the tax number BE05154754638. The company DEGRELLE-HAROY is located at the address: RUE DE LA KERTCHENNE 11; 6590; MOMIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 349,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 811,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Menuiserie, Charpentes.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of DEGRELLE-HAROY is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DEGRELLE-HAROY is not available. You also can look at reviews of DEGRELLE-HAROY, open positions, location of DEGRELLE-HAROY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEGRELLE-HAROY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEGRELLE-HAROY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEGRELLE-HAROY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEGRELLE-HAROY, employees, financial statistics.