MYRIAM CNAPELINCKX

Contactgegevens MYRIAM CNAPELINCKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MYRIAM CNAPELINCKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

MYRIAM CNAPELINCKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HANDELSSTRAAT 72; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52334504 (+32-52334504) 52334504 (+32-52334504)

Fax (fax): +32 (87) 240-26-25 +32 (87) 240-26-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MYRIAM CNAPELINCKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MYRIAM CNAPELINCKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MYRIAM CNAPELINCKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MYRIAM CNAPELINCKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MYRIAM CNAPELINCKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MYRIAM CNAPELINCKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MYRIAM CNAPELINCKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MYRIAM CNAPELINCKX
Products information MYRIAM CNAPELINCKX

BTW identificatienummer (tax): BE03075317382
Ondernemingsnummer: 9408660888
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in MYRIAM CNAPELINCKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MYRIAM CNAPELINCKX
(Get full report from official database of BE for MYRIAM CNAPELINCKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor MYRIAM CNAPELINCKX
Addition kinds of activities for MYRIAM CNAPELINCKX

2823. Cellulose synthetische vezels | Cellulosic manmade fibers
103101. Loodertsmijnen | Lead ores mining
154100. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
206400. Snoep en andere zoetwarenproducten | Candy and other confectionery products
738907. Afwerking diensten | Finishing services
22210412. Vinal breedgeweven stoffen | Vinal broadwoven fabrics
34969908. Gas lasstaafjes | Gas welding rods
76992300. Gereedschapshersteldiensten | Tool repair services
87410103. Kantoor management | Office management
92290400. Openbare orde en veiligheid, niveau van overheid | Public order and safety, level of government

Werken bij MYRIAM CNAPELINCKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MYRIAM CNAPELINCKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MYRIAM CNAPELINCKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MYRIAM CNAPELINCKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker/Steller (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het spuitgietbedrijf zoekt een technieker met een breed interesse- en kennisveld. Je begint te werken in de daguren in de week voor de opleiding. Later kan je in de daguren blijven werken maar je zou ook moeten openstaan voor wisselende ploegen. De technieker krijgt de technische verantwoordelijkheid over een 30tal machines. Je kan samen met je collega's problemen oplossen en de productie optimaliseren, de matrijzen wisselen en de machines laten aanlopen. Er bestaat een grote backup vanuit het bedrijf. Na 6 maanden (interne en externe) opleiding via interimcontract in de week krijgt je een vast contract. Meteen vast in dienst gaan, is bespreekbaar.

  • Voorraadbeheerder productie (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Niklaas zoeken wij een voorraadbeheerder voor de productie. Als verdeler van scharnieren en ladesystemen zijn zij marktleider in de Benelux. Daarnaast produceren en verdelen ze hun eigen ontwikkelde houten lades voor de Europese markt. Als medewerker voorraadbeheer voor de productie draag je continu bij aan het goed draaiende houden van de productie. Jouw takenpakket bestaat hiertoe uit twee grote domeinen, namelijk aankoop en voorraadcontrole. - Je staat in voor de administratieve opvolging van bestellingen en alle communicatie met zowel interne als externe leveranciers. - Je boekt de ontvangen goederen in en zorgt voor aanmaak van de juiste materiaalcertificaten. - Ook het proces met betrekking tot retours en facturatie breng je tot een goed einde. - Bij de voorraadcontrole sta je in voor het inplannen, controleren en administratief verwerken van de diverse periodieke tellingen. - Je draagt tevens zorg voor de verwerking van voorraadcorrecties. Hierbij boek je beschadigd materiaal uit waarna je dit onmiddellijk opnieuw bestelt. Zo blijft de stock optimaal op niveau en voorkom je dat de productie stil valt. - Het identificeerbaar maken van onderdelen en het in productie brengen van nieuwe producten en materialen horen tenslotte ook nog thuis in jouw takenpakket.

  • productiemedewerker te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn momenteel opzoek naar een gedreven productiemedewerker voor een klant gevestigd in Willebroek. Onze klant staat in voor de keuring, zandstralen en herspuiten van de gasflessen- duikflessen en de volledige assemblage van de flessen (nekringen – ventielen- overkapping, drukregelaars…). De flessen worden gevuld door de productiemedewerker en zijn gevuld vb met Helium, Zuurstof, Nitrogen, Argon,….. Om hun team te versterken, werven zij een productiemedewerker voor de afdeling afwerking aan. Je zal instaan om de gegevens van de flessen in te geven in het computersysteem van het bedrijf. Tevens zal je ventielen moeten aansluiten op de flessen.

  • Purchase Coordinator (M/V) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je geeft invulling aan de afgesloten raamcontracten. - Je zorgt voor het stockbeheer op basis van forecast. - Je onderhoudt goede contacten met de magazijnbeheerder/-madewerkers. - Je maakt inschattingen gebaseerd op de database, Excel files,.. - Je onderhoudt een goed contact met leveranciers en volgt leveringen op i.v.m. kwaliteit, levertermijn,..

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Weelde (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Bijlesgever statistiek (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • BAKKERSHULP (weekendwerk) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ OPSINJOOR

    Type: Studentenjob

    Je helpt de bakker bij het afwerken van koffiekoeken, patisserie en bij het verpakken van sandwiches. Je werkt tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag. Je begint rond middernacht te werken tot ongeveer 6 uur 's morgens.

  • CALL AGENT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor het bedrijf CC De Strycker te Antwerpen zijn we op zoek naar collega's. Gedreven telefonische verkopers. U komt in een tof team terecht waar u samen, dagelijks ernaar streeft de vooropgestelde verkopen per uur te behalen. Hierin wordt u bijgestaan door 2 ervaren coaches en een team van gedreven collega's die elkaar graag bijstaan met tips en trics. U verkoopt telefonisch verschillende producten (magazines, voedingssuplementen, kinderboeken, ...) aan particulieren. www.ccdestrycker.be

  • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

  • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

  • Zelfstandig Kinesitherapeut (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: B&L

    Type: Zelfstandige activiteit

    In verband met uitbreiding van onze praktijk zijn we op zoek naar een collega met een specialisatie of interessegebied voor een langdurige samenwerking. Je zal deel uitmaken van een multidisciplinaire praktijk met een gevarieerd publiek. Je behandelt voornamelijk in de praktijk, maar er komen ook enkele huisbezoeken aan bod in de nabije omgeving. Je kan je eigen agenda beheren wat je de mogelijkheid biedt ruimte te laten voor bijkomende opleidingen of hobby's. Dit is voorlopig een deeltijdse betrekking. Een voltijdse betrekking zit zeker in de mogelijkheden.

  • Akros Solutions - PMO Software Asset Management Gouvernance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projet Dans le cadre de la mise en place d'un pilotage centralisé des principaux contrats de licences, on souhaite mettre en place le rôle de SAM afin: D'avoir une vision globale et stratégique sur l'ensemble des contrats de licences, De disposer de leviers d'optimisation, De mieux gérer ses actifs logiciels pour limiter le risque vis-à-vis des éditeurs, D'assister les entités opérationnelles Diffuser les recommandations, directives et informations relatives au Software Asset Management / SAM (Gestion des licences logicielles) Mettre en œuvre les processus et le plan d'actions de la filière SAM en utilisant notamment les outils de la filière Identifier les risques d'audit Organiser des revues complètes du portefeuille des licences RC au niveau mondial (applications et logiciels sur postes de travail et serveurs) Suivre la refacturation concernant les licences acquises ou affectées Assurer une veille technologique pour identifier des gratuiciels, les proposer aux utilisateurs et les déployer Identifier les actions visant à réduire les couts et les besoins en licences et maintenances et les mettre en œuvre Mettre en place le processus sous tenant l'activité SAM et son amélioration continue Participer à la filière SAM dans la définition de la stratégie a 3 ans Profil Il est préférable d'avoir une experience précédente sur le sujet SAM (gestion de licences...) L'Anglais est nécessaire Le profil doit disposer d'un bon relationnel car il travaillera dans un contexte transverse avec notamment les autres entités de la société et les autres branches. Les autres qualités importantes requises sont la curiosité, l'organisation, la rigueur, la capacité à analyser et synthétiser une quantité importante d'informations et un sens fort de l'initiative. Merci de m'envoyer votre CV de suite pour avoir plus d'informations...

Zoek naar antwoorden van MYRIAM CNAPELINCKX in sociale netwerken
Look for responds of MYRIAM CNAPELINCKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor MYRIAM CNAPELINCKX. Laat een reactie achter voor MYRIAM CNAPELINCKX. MYRIAM CNAPELINCKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MYRIAM CNAPELINCKX. Leave a respond for MYRIAM CNAPELINCKX. MYRIAM CNAPELINCKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MYRIAM CNAPELINCKX op de google maps. Adres en contacten MYRIAM CNAPELINCKX
Location of MYRIAM CNAPELINCKX on the google maps. Address and contacts of MYRIAM CNAPELINCKX

Andere gerelateerde bedrijven als come MYRIAM CNAPELINCKX MYRIAM CNAPELINCKX: VLAYEN MARIO | CALCULAX MANAGEMENT & TRADE | Vossen Mannenmode | Top Model - ADF | City's Caf茅

Other related companies as MYRIAM CNAPELINCKX: VLAYEN MARIO | CALCULAX MANAGEMENT & TRADE | Vossen Mannenmode | Top Model - ADF | City's Caf茅

MYRIAM CNAPELINCKX is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MYRIAM CNAPELINCKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03075317382. Het bedrijf MYRIAM CNAPELINCKX bevindt zich op het adres: HANDELSSTRAAT 72; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 187,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in MYRIAM CNAPELINCKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MYRIAM CNAPELINCKX is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MYRIAM CNAPELINCKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MYRIAM CNAPELINCKX, openstaande posities, locatie van MYRIAM CNAPELINCKX op de kaart.

MYRIAM CNAPELINCKX is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is MYRIAM CNAPELINCKX, company assigned to the tax number BE03075317382. The company MYRIAM CNAPELINCKX is located at the address: HANDELSSTRAAT 72; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 187,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in MYRIAM CNAPELINCKX were not found.
The main activity of MYRIAM CNAPELINCKX is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MYRIAM CNAPELINCKX is not available. You also can look at reviews of MYRIAM CNAPELINCKX, open positions, location of MYRIAM CNAPELINCKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MYRIAM CNAPELINCKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MYRIAM CNAPELINCKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MYRIAM CNAPELINCKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MYRIAM CNAPELINCKX, employees, financial statistics.