BEKAERT RIK

Contactgegevens BEKAERT RIK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEKAERT RIK: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEKAERT RIK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DAALSTRAAT 7; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56420403 (+32-56420403) 56420403 (+32-56420403)

Fax (fax): +32 (87) 598-62-36 +32 (87) 598-62-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEKAERT RIK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEKAERT RIK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEKAERT RIK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEKAERT RIK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEKAERT RIK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEKAERT RIK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEKAERT RIK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEKAERT RIK
Products information BEKAERT RIK

BTW identificatienummer (tax): BE04718322753
Ondernemingsnummer: 9555328369
Hoofdstad (capital): 555,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 482,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Produits & Activités: Charpentes, Meubles Encastrés, Menuiserie.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEKAERT RIK
(Get full report from official database of BE for BEKAERT RIK)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEKAERT RIK
Addition kinds of activities for BEKAERT RIK

3646. Commerciële verlichtingsinrichtingen | Commercial lighting fixtures
509300. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials
615302. Factoring diensten | Factoring services
951202. Grondbeschermingsbureaus | Land conservation agencies
13899912. Olievelddiensten, nec | Oil field services, nec
16229900. Brug, tunnel, en verhoogde snelweg, nec | Bridge, tunnel, and elevated highway, nec
28699929. Zonne-stoffen, synthetisch organisch | Tanning agents, synthetic organic
28999910. Correctievloeistof | Correction fluid
35560502. Vleesverwerkende machines | Meat processing machinery
55719904. Motor scooters | Motor scooters

Werken bij BEKAERT RIK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEKAERT RIK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEKAERT RIK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEKAERT RIK. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur op verplaatsing (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  -Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaal- en inox sector (poorten, afsluitingen, ramen, deuren, trappen, balustrades,..), zijn wij op zoek naar een handige Harry om op verplaatsing te monteren.

 • Junior expediteur in centrum Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een echte problem solver? Voor een groeiend expeditiebedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een junior expediteur. Je staat in voor het regelen van de zeevrachten, voor- en natransport en alles wat bij het volledige logistieke proces komt kijken. Je bent verantwoordelijk van A tot Z voor het opvolgen en afhandelen van exportdossiers voor verschillende klanten en bestemmingen. Je regelt alle transport- en douaneformaliteiten en beheert de volledige administratieve afhandeling van de dossiers. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: -Zelfstandig dossierbeheer van A tot Z van alle dossiers voor verschillende klanten en verschillende bestemmingen -Klantenbeheer: van offerte tot opvolging van de noden van de klant -Leveranciersbeheer: een positieve relatie onderhouden met al onze partners -Je regelt alle transporten en douaneformaliteiten -Je staat in voor het regelen van de zeevrachten -Beheren van de volledige administratieve afhandeling van de dossiers -Je hebt veelvildige contacten met de klant, rederijen, trnasporteurs, magazijnen en de interne douane afdeling

 • Milieucoördinator - Niveau B (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Dendermonde zoeken we een milieucoördinator - niveau B Je takenpakket: Ondersteuning geven aan de Environmental manager met betrekking tot bedrijfsinterne milieuzorg. Het opvolgen van diverse registers: afvalstoffenregister, waterbalans, wetgevingsregister, keuringsregister, etc… Het verzamelen en het verwerken van data met betrekking tot energie. Ondersteuning in ISO14001 en ISO50001. Interne audits (EMAT, SMAT, …). Opmaken en geven van toolboxen. Administratieve ondersteuning geven aan Environmental Manager in functie van WCM Ondersteuning geven in diverse milieu gerelateerde projecten.

 • Internal Sales (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf zijn we op zoek naar een internal sales officer, tewerkstelling in Sint-Niklaas of Roeselare. Wat ga je doen? -Tijdens de eerste maanden ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe procedures met betrekking tot de input van klantgegevens in onze database; vervolgens zorg je er steeds voor dat bij elke klant de gegevens up-to-date blijven en voer je de nodige aanpassingen en prijswijzigingen correct in op aangeven van de commercial teamleader. Wanneer nodig zorg je voor een commerciële en administratieve ondersteuning van de andere collega's (bv. beantwoorden van de on-spot vragen van bestaande en nieuwe klanten of ondersteuning bij het invullen van bepaalde tenders en andere gerelateerde opdrachten). Je werkt samen mee aan het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en andere verbetertrajecten.

 • Schilder/behanger (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Konvert Construct Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Werkt oppervlakken af en versiert ze door verf, hars, vernis, … aan te brengen na manuele of mechanische voorbereiding van de ondergrond. Plaatst muurbekleding (behang, stofbehang, …). Bijkomende activiteiten kunnen zijn: vloerbekleding plaatsen (vast tapijt, linoleum, …), ramen plaatsen, …

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Wevelgem (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Nazareth (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: PUUUR AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • JOBSTUDENT VERPLEEGKUNDIGE (MELSBROEK)

  Regio: MELSBROEK

  Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

  Type: Studentenjob

  Je wil op regelmatige basis komen werken als jobstudent • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen • Je wordt ingezet in de weekends en vakantieperioden volgens jouw beschikbaarheidskalender.

 • Jobstudent (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Gebouwbeheerder - syndicus (Leopoldsburg) (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: Ulvenhout Vastgoed BVBA

  Type: Vaste Job

  Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een bijkomend syndicus of gebouwbeheerder. Je zal na een inloopperiode zelfstandig je eigen gebouwen beheren. Als gebouwenbeheerder ben je verantwoordelijk voor het technisch, financieel en administratief beheer van gebouwen. We werken met een innovatief softwarepakket dat je hierbij zal helpen.

 • flexijob bakkerij verkoop (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Flexijob

  Opnemen van bestellingen Verder helpen van klanten Orde en netheid van de winkel Telefonische bestellingen voorbereiden Bedrijfsprofiel: Bakkerij Zottegem Toffe werksfeer

 • Zaalmedewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Restaurant Jour de fête

  Type: Flexijob

  Als zaalmedewerker sta je in voor diverse taken in het restaurant. Je zet de zaal klaar, ontvangt onze klanten, zorgt voor een goed verloop van de service en laat na afloop de zaal achter alsof het je eigen restaurant zou zijn.

Zoek naar antwoorden van BEKAERT RIK in sociale netwerken
Look for responds of BEKAERT RIK in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEKAERT RIK. Laat een reactie achter voor BEKAERT RIK. BEKAERT RIK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEKAERT RIK. Leave a respond for BEKAERT RIK. BEKAERT RIK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEKAERT RIK op de google maps. Adres en contacten BEKAERT RIK
Location of BEKAERT RIK on the google maps. Address and contacts of BEKAERT RIK

Andere gerelateerde bedrijven als come BEKAERT RIK BEKAERT RIK: HUIS OBSESSION | EDELWEIS | CONGR. ZWARTZ.H.PHILIPPUS | ZAMBON | Jos VANSTRAELEN

Other related companies as BEKAERT RIK: HUIS OBSESSION | EDELWEIS | CONGR. ZWARTZ.H.PHILIPPUS | ZAMBON | Jos VANSTRAELEN

BEKAERT RIK is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEKAERT RIK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04718322753. Het bedrijf BEKAERT RIK bevindt zich op het adres: DAALSTRAAT 7; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 555,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 482,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Charpentes, Meubles Encastrés, Menuiserie.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van BEKAERT RIK is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEKAERT RIK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEKAERT RIK, openstaande posities, locatie van BEKAERT RIK op de kaart.

BEKAERT RIK is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEKAERT RIK, company assigned to the tax number BE04718322753. The company BEKAERT RIK is located at the address: DAALSTRAAT 7; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 555,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 482,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Charpentes, Meubles Encastrés, Menuiserie.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of BEKAERT RIK is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BEKAERT RIK is not available. You also can look at reviews of BEKAERT RIK, open positions, location of BEKAERT RIK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEKAERT RIK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEKAERT RIK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEKAERT RIK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEKAERT RIK, employees, financial statistics.