PUES

Contactgegevens PUES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PUES: address, phone, fax, email, website, opening hours

PUES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EIKESTRAAT 2; 3020; HERENT WINKSELE-DELLE, België

Telefoon (phone): 16601506 (+32-16601506) 16601506 (+32-16601506)

Fax (fax): +32 (15) 152-96-12 +32 (15) 152-96-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PUES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PUES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PUES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PUES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PUES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PUES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PUES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PUES
Products information PUES

BTW identificatienummer (tax): BE08841491699
Ondernemingsnummer: 3839141845
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 888,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits: Rubans.

Product categorie (product category): Services funéraires. Fleurs and plantes. Services funéraires. Fleurs and plantes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PUES
(Get full report from official database of BE for PUES)

Aanvulling soorten activiteiten voor PUES
Addition kinds of activities for PUES

5421. Vlees- en vismarkten | Meat and fish markets
7911. Dansstudio's, scholen en zalen | Dance studios, schools, and halls
348400. Handvuurwapens | Small arms
28420207. Metalen Pools | Metal polish
76992501. Liften: inspectie, service en reparatie | Elevators: inspection, service, and repair
79290106. Gospel zangers | Gospel singers

Werken bij PUES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PUES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PUES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PUES. Looking for open vacancies in other companies

 • Machine operator (NOKERE)

  Regio: NOKERE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je taak als operator bestaat er uit om: plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine starten en stoppen van orders in computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit nemen van corrigerende actes bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen registreren van vaststellingen op de controlefiche verpakken van de afgewerkte rolluikkasten

 • Poederlakker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf dat kwalitatief hoogstaande keukendeuren en tafels maakt, zijn wij op zoek naar een poederlakker MDF regio Herentals.  Als poederlakker word je tewerkgesteld in de lakstraat voor :  het lakken van MDF keukendeuren. het manueel instellen van de machine. onderhoud aan de machine uit te voeren. kleine storingen op te lossen. het lakproces te optimaliseren. 

 • Technisch- administratief bediende (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken voor een groeiend bedrijf een technisch - administratief bediende. Het bedrijf volgt de evolutie van de hernieuwbare energie in de bouwsector op .Zij plaatsen momenteel installaties in zowel renovaties, particuliere nieuwbouw, appartementen en industriebouw. Uw rol binnen ons team U staat in voor de bestellingen en leveringen van warmtepompen en toebehoren U adviseert onze klanten in hun keuze voor het juiste type warmtepomp en afgifte systeem. U assisteert de projectleider in de werkvoorbereiding van de verschillende werven en verzorgt de werkbonnen, de plannen, de hydraulische schema¿s en de nodige materialen. U verzorgt de opleveringsdossiers en maakt de warmteverliesberekeningen van de gebouwen. U werkt samen met de techniekers voor het magazijnbeheer. U volgt de prijzen op bij de verschillende leveranciers. In drukke periodes assisteert u ook met de opmaak van offertes. U werkt in teamverband met de zaakvoerder, de projectleider en de boekhouding.

 • Elektricien - electromecaniciens (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zoeken gemotiveerde elektriciens die voltijds willen werken.

 • Productiestudenten gezocht regio Oostakker (van ma tem vrij) (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: AGO Jobs &HR

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf gelegen te Oostakker zijn wij op zoek naar ervaren productiemedewerk(st)ers om te werken tijdens het academiejaar op een vaste dag of meerdere vaste dagen. Taken: productiewerk (bv: alles uitpakken en weer herinpakken,...)

 • Project Lead HVAC /X) (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als Projectleider HVAC zorg je voor de technische opvolging van de projecten binnen het domein HVAC (Verwarming – Airco – Klimatisatie – Ventilatie - Sanitair) Je bent de contactpersoon van de opdrachtgevers Je zorgt voor de opvolging van de projecten van A tot Z (financieel, operationeel…) Je beschikt over een multidisciplinair takenpakket Je werkgebieden zijn Antwerpen – Kempen – Brussel – Gent Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een actieve speler in de elektrische onderhoudstechnologie, is op zoek naar een ervaren Project Leider binnen HVAC.

 • Ontwikkelaar- Opleidingsmanager Fiscaliteit en Accountancy (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Syntra West

  Type: Vaste Job

  -Je volgt de wettelijke actualiteit op de voet en vertaalt dit naar korte relevante opleidingen voor onze doelgroepen (bedrijven en kantoren) -Je gaat actief op zoek naar docenten en vakspecialisten -Je maakt halfjaarlijks een realistische en uitdagende planning op -Je bent verantwoordelijk voor zowel het opbrengsten- als het kostenbudget -Je werkt maatoplossingen uit voor onze klanten -Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze database op vlak van kantoren en financiële functies -Je zoekt voortdurend naar nieuwe opleidingsmethodieken waarmee je het verschil kunt maken voor jouw klanten -Je volgt het aanbod van de concurrentie nauwgezet op -Je integreert jouw eigen functioneren met dat van het team

 • Bullchauffeur - aantrekkelijke verloning (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: KAREL STERCKX

  Type: Vaste Job

  Deze functie bestaat uit 70% bullwerk en 30% onderhoudsmatig werk. Je staat in voor het vullen en lossen van bunkers, alsook bediening van de vulunit. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de bull: controle oliepeil, controle koelstofvloeistof en vetsmering. Je staat eveneens mee in voor de reiniging van de productie-omgeving, alsook voor de machines en installaties na gebruik.

 • Drukker - Afwerker (RUMBEKE)

  Regio: RUMBEKE

  Bedrijf: VERDUYN

  Type: Vaste Job

  - papiersnijder - bediening van de plooimachine - drukwerk leveren bij de klanten met bestelwagen (rijbewijs in eerste instantie niet vereist, maar wenselijk) - andere afwerkingen o.a. handwerk - bedienen van digitale printers en toestellen (plastificatie, digitale foliedruk, bookletmaker) - drukker GTO éénkleur - rillen, kappen, perforeren, nummeren op typopersen en digitale toestellen

 • Administratief Bediende bij een Bouwbedrijf (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: McFleming Recruitment

  Type: Vaste Job

  Als bediende bouw behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zorgt in eerste instantie voor ondersteuning voor correcte calculatie van diverse projecten en zorgt voor een volledige informatieoverdracht naar de projectleiding en de aankoopdienst. Je bestudeert lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en de werfvoorbereiding. Je staat in voor het berekenen van een correcte kostprijs, op basis van de gegevens die je hiertoe verzameld hebt. Je doet de voorbereiding van zowel administratieve en operationele zaken en daardoor zorg je ervoor dat alle facetten van het project soepel verlopen. Je werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor.   Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de renovatie van sociale woningbouwcomplexen en de modernisering van appartementen voor verschillende huisvestingsmaatschappijen. Hun projecten zijn vooral lopende in Antwerpen en Brussel.

 • Internal Sales (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Als Internal Sales... werk je oplossingen uit voor de behoeften van de klanten en stel je offertes op voor het salesteam. bouw je productkennis op via interne en externe opleidingen. Je onderhoudt je kennis door zelfstudie. hou je ons ERP-systeem met producten en prijzen up-to-date. ben je het eerste contact voor bestellingen en vragen die klanten hebben rond nieuwe producten. Je zorgt voor de orderverwerking. zorg je voor de promotie van nieuwe producten. ben je verantwoordelijk voor de vernieuwing van de maintenance contracten bij bestaande klanten. onderhoud je de contacten met de belangrijkste leveranciers. sta je samen met het salesteam in om hun target te realiseren. rapporteer je aan de Sales Manager.

 • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

  Regio: VLAMERTINGE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

Zoek naar antwoorden van PUES in sociale netwerken
Look for responds of PUES in social networks

Lees alle opmerkingen voor PUES. Laat een reactie achter voor PUES. PUES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PUES. Leave a respond for PUES. PUES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PUES op de google maps. Adres en contacten PUES
Location of PUES on the google maps. Address and contacts of PUES

Andere gerelateerde bedrijven als come PUES PUES: FILIP MARTENS | RESTAURANT HEA | LUC CHANTELOUP | Vogelzang | Pand Diependaele BVBA

Other related companies as PUES: FILIP MARTENS | RESTAURANT HEA | LUC CHANTELOUP | Vogelzang | Pand Diependaele BVBA

PUES is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PUES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08841491699. Het bedrijf PUES bevindt zich op het adres: EIKESTRAAT 2; 3020; HERENT WINKSELE-DELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 888,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Fleurs and plantes. Services funéraires. Fleurs and plantes. Lijst met producten zijn Produits: Rubans..
De hoofdactiviteit van PUES is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PUES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PUES, openstaande posities, locatie van PUES op de kaart.

PUES is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is PUES, company assigned to the tax number BE08841491699. The company PUES is located at the address: EIKESTRAAT 2; 3020; HERENT WINKSELE-DELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 888,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. Fleurs and plantes. Services funéraires. Fleurs and plantes. List of products are Produits: Rubans..
The main activity of PUES is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PUES is not available. You also can look at reviews of PUES, open positions, location of PUES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PUES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PUES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PUES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PUES, employees, financial statistics.