Pand Diependaele BVBA

Contactgegevens Pand Diependaele BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pand Diependaele BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pand Diependaele BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diependale 2; 9700; Oudenaarde, België

Telefoon (phone): 055 30 24 02 (+32-055 30 24 02) 055 30 24 02 (+32-055 30 24 02)

Fax (fax): 055 64 62 40 (+32-055 64 62 40) 055 64 62 40 (+32-055 64 62 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pand Diependaele BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pand Diependaele BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pand Diependaele BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pand Diependaele BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pand Diependaele BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pand Diependaele BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pand Diependaele BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pand Diependaele BVBA
Products information Pand Diependaele BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08008728027
Ondernemingsnummer: 4667510986
Hoofdstad (capital): 602,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Interior decoration; Curtains & curtain fixtures - Retail

Product categorie (product category): Fabrics and silks - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pand Diependaele BVBA
(Get full report from official database of BE for Pand Diependaele BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pand Diependaele BVBA
Addition kinds of activities for Pand Diependaele BVBA

208600. Gebottelde en ingeblikte frisdranken | Bottled and canned soft drinks
346301. Pomp, compressor, turbine en motor smeedstukken, behalve auto | Pump, compressor, turbine, and engine forgings, except auto
502199. Meubelen, nec | Furniture, nec
502300. Woninginrichting | Homefurnishings
25310101. Blackboards, hout | Blackboards, wood
34979901. Koperfolie | Copper foil
37140409. Wissers, voorruit, motorvoertuig | Wipers, windshield, motor vehicle
83220500. Gezinsadviesdiensten | Family counseling services
86610118. Lutherse kerk | Lutheran church

Werken bij Pand Diependaele BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pand Diependaele BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pand Diependaele BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pand Diependaele BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Textielarbeider: operator spacelijn Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste producenten van textiel vloerbekleding in Europa zijn we op zoek naar een operator spacelijn. Als operator spacelijn sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van de space (=brei) machine. Je regelt daarbij de knoppen af en stelt de machine in.

  • Medewerker betoncentrale (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - De dagelijkse reiniging van de mixerinstallatie is van primordiaal belang voor de werking van de installatie. De goede uitvoering ervan neem je ter harte en is een belangrijk deel van jouw takenpakket - Je draagt bijzondere aandacht voor het onderhoud en de bediening van de mixerinstallatie, de toevoerbanden en de kabels - Je levert assistentie bij het onderhoud van de betoncentrale - Je wisselt deze werkzaamheden af met montagewerkzaamheden in de fabriek - ...

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen- Boutersem en Hoegaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Nazareth - Gavere - Zingem (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Productiearbeider (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou jij van fijn handwerk en heb je interesse in de textielsector? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een textielbedrijf regio Haaltert zijn wij op zoek naar productiearbeiders. Wat zal jij moeten doen? Jij zal dozen met jeansbroeken uitpakken, waarbij je de jeansbroeken controleert op fouten en dergelijke. Na de controle weet je de kledingstukken terug in te pakken.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Geraardsbergen (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. In het station van Geraardsbergen is net een gloednieuwe Hubiz-supermarkt geopend. Er worden verse belegde broodjes ter plaatse bereid.  Meer info over Hubiz, klik hier. Plaats tewerkstelling Stationsplein, 9500 Geraardsbergen Openingsuren Van maandag tot vrijdag van 5u tot 18u30, op zaterdag van 9u tot 14u, op zondag is deze winkel gesloten. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Nagelstylist(e) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een nagelstylist(e). Je werkt samen met diëtist, psychologen, sportcoach, reikitherapeut, studiecoach, massagetherapeut,... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuispleintje.be

  • Applicatiebeheerder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het zorgdragen voor het optimale en juiste gebruik van functionaliteiten van applicaties binnen de IDPS-suite, maar ook andere vlucht operationele systemen in aansluiting op de bijhorende bedrijfsprocessen; Het onderhouden van applicatie specifieke gebruikers administratie; Het op aangeven van de organisatie onderhouden van applicatie specifieke configuratie informatie, zoals SITA adresgegevens, printers etc.; Het ondersteunen van gebruikers door middel van onder andere gebruikerstrainingen, aanleveren van gebruikersinstructies en het ad hoc oplossen van foutmeldingen en incidenten; Het zorgdragen voor gestructureerde vastlegging, juiste interpretatie en het bewaken van een tijdige en gestructureerde opvolging van incidenten en problemen; Het inventariseren van de gebruikerswensen, zorgdragen voor de vertaling ervan naar wijzigingsverzoeken; Het proactief leveren van input met betrekking tot verbeteringen van functionaliteiten; Het assisteren bij implementaties van gerelateerde airline applicaties; Het opzetten en voorzitten van de Business-User-Groups, gericht op het evalueren van een applicatie en het aandragen van verbeteringen; Het vertegenwoordigen van het bedrijf in diverse internationale werkgroepen; Het coördineren en deels zelf uitvoeren van de acceptatietesten; Het opstellen van testplannen en testscenario’s en het controleren van testresultaten; Het deelnemen aan projecten met betrekking tot de ontwikkeling van bestaande en de implementatie van nieuwe airline applicaties; Het zorgdragen voor een juiste invoering van alle relevante operationele performancegegevens met betrekking tot het realiseren van operational excellence; Het zorgdragen voor realisatie van managementinformatie; Het in incidentele gevallen, buiten kantooruren, uitvoeren van acute werkzaamheden; Het tot 50% van de tijd reizen tussen Hannover, Brussel, Rijswijk en Schiphol-Rijk, maakt deel uit van deze uitdagende functie.

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

Zoek naar antwoorden van Pand Diependaele BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Pand Diependaele BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pand Diependaele BVBA. Laat een reactie achter voor Pand Diependaele BVBA. Pand Diependaele BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pand Diependaele BVBA. Leave a respond for Pand Diependaele BVBA. Pand Diependaele BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pand Diependaele BVBA op de google maps. Adres en contacten Pand Diependaele BVBA
Location of Pand Diependaele BVBA on the google maps. Address and contacts of Pand Diependaele BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Pand Diependaele BVBA Pand Diependaele BVBA: FLWINTRUCKS NV | VERHOEVEN PAUL | De Clerck W | RESTAURANT RUCOLLA | DECOBEL

Other related companies as Pand Diependaele BVBA: FLWINTRUCKS NV | VERHOEVEN PAUL | De Clerck W | RESTAURANT RUCOLLA | DECOBEL

Pand Diependaele BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pand Diependaele BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08008728027. Het bedrijf Pand Diependaele BVBA bevindt zich op het adres: Diependale 2; 9700; Oudenaarde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 602,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 179,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fabrics and silks - Retail. Lijst met producten zijn Interior decoration; Curtains & curtain fixtures - Retail.
De hoofdactiviteit van Pand Diependaele BVBA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pand Diependaele BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pand Diependaele BVBA, openstaande posities, locatie van Pand Diependaele BVBA op de kaart.

Pand Diependaele BVBA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pand Diependaele BVBA, company assigned to the tax number BE08008728027. The company Pand Diependaele BVBA is located at the address: Diependale 2; 9700; Oudenaarde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 602,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 179,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fabrics and silks - Retail. List of products are Interior decoration; Curtains & curtain fixtures - Retail.
The main activity of Pand Diependaele BVBA is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Pand Diependaele BVBA is not available. You also can look at reviews of Pand Diependaele BVBA, open positions, location of Pand Diependaele BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pand Diependaele BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pand Diependaele BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pand Diependaele BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pand Diependaele BVBA, employees, financial statistics.