FLWINTRUCKS NV

Contactgegevens FLWINTRUCKS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLWINTRUCKS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLWINTRUCKS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Isidoor Crokaertstr. 25 1731 Asse - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-66-93-80 32-24-66-93-80

Fax (fax): 32-24-66-63-09 32-24-66-63-09

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLWINTRUCKS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLWINTRUCKS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLWINTRUCKS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLWINTRUCKS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLWINTRUCKS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLWINTRUCKS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLWINTRUCKS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLWINTRUCKS NV
Products information FLWINTRUCKS NV

BTW identificatienummer (tax): BE08655822753
Ondernemingsnummer: 2242828369
Hoofdstad (capital): 274,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 833,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLWINTRUCKS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLWINTRUCKS NV
(Get full report from official database of BE for FLWINTRUCKS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLWINTRUCKS NV
Addition kinds of activities for FLWINTRUCKS NV

305302. Inpak materiaal | Packing materials
399600. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
14810101. Ontwikkeling van mijnen, niet-metaalhoudende mineralen | Mine development, nonmetallic minerals
20110403. Lard, van geslachte karkassen op het terrein | Lard, from carcasses slaughtered on site
36439907. Power line kabel | Power line cable
38220604. Ontstekingscontroles voor gasapparatuur en ovens, automatisch | Ignition controls for gas appliances and furnaces, automatic
59990101. Alarmsignaalsystemen | Alarm signal systems
73590504. Verhuur van mobiele communicatie apparatuur | Mobile communication equipment rental
73890410. Styling, pruiken | Styling, wigs
80499909. Ergotherapeut | Occupational therapist

Werken bij FLWINTRUCKS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLWINTRUCKS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLWINTRUCKS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLWINTRUCKS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • chauffeur rijbewijs C + Polyvalent medewerker vaste planten (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In het voorjaar werk je voltijds als chauffeur + orderpicker, in de winterperiode werk je meer in het bedrijf zelf. De andere periodes is het een combinatie van de 2 afhankelijk van de bestellingen. TAKEN: - klaarzetten van bestellingen + laden en lossen van vrachtwagen - uitvoeren van de bestellingen - verspenen of stekken van jonge plantjes - knippen of snoeien van planten in groei met behulp van een manuele snoeischaar - inpotten en verpotten met behulp van een inpotmachine - potten op de transportband zetten en/of er terug afhalen - uitzetten van de potten op een containerveld - buitenzetten en of binnenhalen van de potten - wieden - water geven - inpakken van planten en verzendklaar maken - laden van planten op deense karren, met behulp van een manuele transpallet - algemene opkuiswerkzaamheden

  • Chauffeur C/CE - Terberg (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Oudenaarde zijn we op zoek naar een chauffeur CE (m/v) om met een Terberg te rijden. Je manouvreert de aanhangwagens op de koer en zorgt dat deze correct aan de laadkaaien staan.

  • Keukenhulp (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gezellige bistro in Aarschot met prachtige ligging zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/keukenmedewerker. Je staat de chef bij in zijn dagelijkse activiteiten in de keuken. Zo sta je in voor: Assistentie van de kok Slaatjes maken Voorbereidingen treffen

  • Postbode Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Aalst zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Vloerder (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je job bestaat uit vloeren, cementeren, fiaencen, chappen. Je werkt hoofdzakelijk bij particulieren, communiceert met de klanten en werkt zelfstandig.

  • Junior Werfleider (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een junior bouwkundig profiel. In deze functie start je verschillende jaren van op de wervloer waardoor je alle technieken helemaal onder de knie krijgt. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de projecten en jouw eigen capaciteiten en ontwikkeling. Je voert de werken uit en volgt de werven operationeel op. Gaandeweg kan je verder groeien in de onderneming, waardoor je steeds meer grotere werven zal moeten opvolgen, alsook de communicatie met klanten voeren. Na enkele jaren op mee te draaien op de werkvloer groei je door naar werfleider.

  • Projectleider platte daken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in daken is Impact op zoek naar een ervaren en gedreven projectleider. Je hebt de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, de coördinatie en de opvolging van verschillende projecten. - Je wordt betrokken bij de prijsbespreking, controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten. - Je staat in voor het projectbeheer van A tot Z: projectvoorbereiding, uitvoering, aankoop en projectadministratie. - Je zorgt voor een stipte planning en een superieure kwaliteit zonder daarbij de veiligheid en de rendabiliteit uit het oog te verliezen. - Je bent het aanspreekpunt voor de klant, je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de uitvoeringstermijn. - Je coördineert het overleg en de werfvergaderingen met de ploegbazen, arbeiders, onderaannemers, de architect, de klant en de leveranciers. - Je volgt de vorderingen ter plaatse continu op. - Je beheert projecten in het westen van Vlaanderen t.e.m. Antwerpen en Brussel. Je opereert vanuit Melle. - Je stuurt de ploegbazen en onderaannemers aan, alsook de arbeiders in de vestiging. Je bemiddelt in geval van conflicten en zoekt samen naar een constructieve oplossing. - Je rapporteert aan de regiomanager

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Customer service medewerker met ervaring binnen FMCG (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gevestigde waarde binnen de FMCG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker die reeds over een gelijkaardige ervaring beschikt binnen een keten of fast moving consumer goods. Je zal als customer service medewerker instaan voor: orderverwerking van A tot Z orderopvolging facturatie voorbereiding van promotionele acties opvolging naar klanten toe van de promoties stimulatie van verkoop (upselling) klachtenopvolging ... Beschik jij over de juiste ervaring en heb jij een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Accountancy & Tax Medewerker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job: De jobtitel zegt het zelf: jij bent bezig met accountancy & fiscale werkzaamheden! Terwijl je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) staat te dampen op je bureau, ga jij aan de slag voor de klanten die tot je portefeuille behoren. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren die rekenen op jouw deskundige service.  Concreet ga je voor hen aan de slag met een gevarieerd takenpakket. Denk aan: BTW-verplichtingen het voorbereiden van eindejaarsafsluitingen de aangiften van zowel personen- als vennootschapsbelasting het opmaken van jaarrekeningen en verwerken van boekhoudkundige stukken.  Hierbij werk je in een moderne, digitale omgeving en word je omringd door toffe collega’s die jou door en door steunen. En heb je even nood aan een energy boost? Een vers stuk fruit ligt al voor je klaar! Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich wil verdiepen in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelswetenschappen, …)? Iemand die aan de start staat van zijn/haar carrière binnen de boeiende fiduciaire sector? Een doener mét gezond verstand en een open mind? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job Ruimte om te ontdekken of je een carrière wil uitbouwen als generalist of specialist De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IAB-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, met optie tot bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • keukenhulp koude kant voor weekends vrijd- en zat-avond (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    klassieke Belgische en Franse keuken bereiden

Zoek naar antwoorden van FLWINTRUCKS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLWINTRUCKS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLWINTRUCKS NV. Laat een reactie achter voor FLWINTRUCKS NV. FLWINTRUCKS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLWINTRUCKS NV. Leave a respond for FLWINTRUCKS NV. FLWINTRUCKS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLWINTRUCKS NV op de google maps. Adres en contacten FLWINTRUCKS NV
Location of FLWINTRUCKS NV on the google maps. Address and contacts of FLWINTRUCKS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLWINTRUCKS NV FLWINTRUCKS NV: VAN ACKER T | UNIC | JOCELYNE | BULTHAUP WEST | M. FOSS?

Other related companies as FLWINTRUCKS NV: VAN ACKER T | UNIC | JOCELYNE | BULTHAUP WEST | M. FOSS?

FLWINTRUCKS NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLWINTRUCKS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08655822753. Het bedrijf FLWINTRUCKS NV bevindt zich op het adres: Isidoor Crokaertstr. 25 1731 Asse - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 274,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 833,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLWINTRUCKS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLWINTRUCKS NV is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLWINTRUCKS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLWINTRUCKS NV, openstaande posities, locatie van FLWINTRUCKS NV op de kaart.

FLWINTRUCKS NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLWINTRUCKS NV, company assigned to the tax number BE08655822753. The company FLWINTRUCKS NV is located at the address: Isidoor Crokaertstr. 25 1731 Asse - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 274,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 833,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLWINTRUCKS NV were not found.
The main activity of FLWINTRUCKS NV is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLWINTRUCKS NV is not available. You also can look at reviews of FLWINTRUCKS NV, open positions, location of FLWINTRUCKS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLWINTRUCKS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLWINTRUCKS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLWINTRUCKS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLWINTRUCKS NV, employees, financial statistics.