HUIS ELIEFLEUR

Contactgegevens HUIS ELIEFLEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS ELIEFLEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS ELIEFLEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANS VAN BRUSSELSTRAAT 89; 9190; STEKENE, België

Telefoon (phone): 37901021 (+32-37901021) 37901021 (+32-37901021)

Fax (fax): +32 (87) 631-89-92 +32 (87) 631-89-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS ELIEFLEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS ELIEFLEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS ELIEFLEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS ELIEFLEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS ELIEFLEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS ELIEFLEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS ELIEFLEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS ELIEFLEUR
Products information HUIS ELIEFLEUR

BTW identificatienummer (tax): BE01755584716
Ondernemingsnummer: 4998474121
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 224,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Plantes, Fleurs Coupées.

Product categorie (product category): Services funéraires. Fleurs and plantes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS ELIEFLEUR
(Get full report from official database of BE for HUIS ELIEFLEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS ELIEFLEUR
Addition kinds of activities for HUIS ELIEFLEUR

241100. logging | Logging
245200. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
349900. Metaalproducten vervaardigd, anders | Fabricated metal products, nec
07119907. Onkruidbestrijdingsdiensten, alvorens te planten | Weed control services, before planting
10810101. Exploration, metalen mijnbouw | Exploration, metal mining
21419903. Tabaksdrasing (mechanische afstoting) | Tobacco thrashing (mechanical stemming)
32920702. Tegel, vinyl asbest | Tile, vinyl asbestos
35190101. Herbouw van dieselmotoren | Diesel engine rebuilding
35920101. Ventielen, vliegtuigen | Valves, aircraft

Werken bij HUIS ELIEFLEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS ELIEFLEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS ELIEFLEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS ELIEFLEUR. Looking for open vacancies in other companies

 • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

 • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

 • Huishoudhulp Retie (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: 'T PLANKSKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Je bent tewerkgesteld als administratief bediende in de maand augustus

 • student dierenwinkel (M/V (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze zaak te Ekeren zijn wij DRINGEND op zoek naar 18+ studenten voor het ganse jaar. - Je geeft de dieren te eten en poetst de koten (vissen, knaagdieren, ...) - Je vangt de dieren voor de klanten (je bent hier niet bang voor!) - Je helpt de klanten verder aan de kassa - Je vult de producten aan in de winkel - Je zorgt ervoor dat de winkel ten allen tijden proper is

 • CHAUFFEUR C (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: BNF AUTOLOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Met de vrachtwagen staat u in voor het leveren van paletten en meubels aan zowel particulieren als ondernemingen. U bent zelf verantwoordelijk voor het plannen van uw route (15-tal stops). U werkt in de regio Sint-Niklaas. Ref. Servicepunt T&L Transport C

 • Straffe technieker projectwerk regio Kempen (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: YONTEC

  Type: Vaste Job

  Jouw Functie: Als industriële onderhouds- of storingstechnieker heb je geen twee linker handen en weet je wel het een en het ander over mechanica, elektriciteit of beiden, en kan je deze kennis optimaal benutten in de praktijk. Je bent gepassioneerd door techniek en je bent een geboren problemsolver. Onze projecten zijn verschillend van klant tot klant, waardoor je mogelijk in een team terecht komt van techniekers of aangewezen bent op jezelf. In sommige gevallen kan het wel eens wat kouder zijn of net warmer, afhankelijk van het product. Projecten kunnen van enkele weken tot maanden duren & zijn telkens in overleg met jou. We houden uiteraard rekening met je voorkeuren, talenten en bereikbaarheid om zo de juiste match te maken tussen jou en onze klanten.

 • Senior dossierbeheerder boekhouding (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: RUN4TALENTS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Jr. en Sr. dossierbeheerder. Als dossierbeheerder komt u terecht in een jong, dynamisch en sterk groeiend kantoor met een uitstekende reputatie en familiale sfeer. Uw takenpakket als dossierbeheerder: U bent verantwoordelijk voor de volledige opvolging en voorbereiding van de aan u toegewezen dossiers (A tot Z). U staat in voor het opstellen van de balans, de jaarrekening en de bijhorende fiscale aangiften (personenbelasting, vennootschapsbelasting). U bent het aanspreekpunt voor de aan u toegewezen dossiers en staat hen op professionele wijze bij met (fiscaal) advies.

 • Bediende verzekeringen (Productie) (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

  Type: Vaste Job

  Bent u de persoon die al een eerste ervaring heeft bij een verzekeringsmakelaar en wil aftasten wat zijn mogelijkheden zijn? In dat geval kan deze vacature voor u een eerste belangrijke stap betekenen. Wij zoeken immers een extra verzekeringsmedewerker die vlot kan samenwerken in een dynamische ploeg. U zal volledig zelfstandig instaan voor het totale productiebeheer van de diverse polissen van professionele klanten. In deze functie zorg je voor de offertes, de opmaak van nieuwe polissen & wijzigingen aan bestaande polissen. U staat dus in direct commercieel contact met klanten en verzekeraars en verzorgt de briefwisseling naar de betrokken partijen.

 • Tester, Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Gentis SA

  Type: Vaste Job

  Gentis is a Belgian recruitment company headquartered in Brussels and providing permanent staffing as well as project sourcing solutions worldwide in multiple sectors. Voor een vooraanstaand bedrijf actief in de retailsector zijn wij momenteel op zoek naar een Tester! Heb jij interesse in het werken voor een jong en dynamisch bedrijf? Lees dan verder en reageer via onderstaande gegevens. Je komt terecht in een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de groep in vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Jij zal je focussen of het manueel testen van de applicaties en uiteindelijk werken aan het automatiseren hiervan.

 • Volg de opleiding bediende internationale handel en logistiek (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TALENTENSTROOM

  Type: Werfreserve

  Als bediende internationale handel en logistiek kom je in contact met de hele wereld! Je regelt verschillende transportopdrachten van A tot Z. Je zorgt ervoor dat goederen van de plaats van vertrek naar de plaats van bestemming worden gezonden. Je reserveert het gekozen vervoermiddel en maakt de vereiste vervoersdocumenten en douaneformaliteiten in orde. Daarenboven zorg je ervoor dat de voorschriften in het documentair krediet en de verzekering strikt worden nageleefd. Je regelt eventueel de opslag van de goederen en de voorfinanciering van het transport. Iets voor jou? Volg deze gratis opleiding.

Zoek naar antwoorden van HUIS ELIEFLEUR in sociale netwerken
Look for responds of HUIS ELIEFLEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS ELIEFLEUR. Laat een reactie achter voor HUIS ELIEFLEUR. HUIS ELIEFLEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS ELIEFLEUR. Leave a respond for HUIS ELIEFLEUR. HUIS ELIEFLEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS ELIEFLEUR op de google maps. Adres en contacten HUIS ELIEFLEUR
Location of HUIS ELIEFLEUR on the google maps. Address and contacts of HUIS ELIEFLEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS ELIEFLEUR HUIS ELIEFLEUR: FORTIS | JOZEF SCHOORS | Daelman J | LIEVE BLANCQUAERT | AZIMUT EVENTS

Other related companies as HUIS ELIEFLEUR: FORTIS | JOZEF SCHOORS | Daelman J | LIEVE BLANCQUAERT | AZIMUT EVENTS

HUIS ELIEFLEUR is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS ELIEFLEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01755584716. Het bedrijf HUIS ELIEFLEUR bevindt zich op het adres: FRANS VAN BRUSSELSTRAAT 89; 9190; STEKENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 224,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Fleurs and plantes. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Plantes, Fleurs Coupées..
De hoofdactiviteit van HUIS ELIEFLEUR is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS ELIEFLEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS ELIEFLEUR, openstaande posities, locatie van HUIS ELIEFLEUR op de kaart.

HUIS ELIEFLEUR is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS ELIEFLEUR, company assigned to the tax number BE01755584716. The company HUIS ELIEFLEUR is located at the address: FRANS VAN BRUSSELSTRAAT 89; 9190; STEKENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 224,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. Fleurs and plantes. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Plantes, Fleurs Coupées..
The main activity of HUIS ELIEFLEUR is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS ELIEFLEUR is not available. You also can look at reviews of HUIS ELIEFLEUR, open positions, location of HUIS ELIEFLEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS ELIEFLEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS ELIEFLEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS ELIEFLEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS ELIEFLEUR, employees, financial statistics.