Daelman J

Contactgegevens Daelman J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Daelman J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Daelman J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorpsstraat 1; 1840; Londerzeel, België

Telefoon (phone): 052 30 93 17 (+32-052 30 93 17) 052 30 93 17 (+32-052 30 93 17)

Fax (fax): 052 30 93 17 (+32-052 30 93 17) 052 30 93 17 (+32-052 30 93 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Daelman J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Daelman J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Daelman J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Daelman J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Daelman J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Daelman J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Daelman J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Daelman J
Products information Daelman J

BTW identificatienummer (tax): BE02996765136
Ondernemingsnummer: 9771759033
Hoofdstad (capital): 179,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 256,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Daelman J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticians - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Daelman J
(Get full report from official database of BE for Daelman J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Daelman J
Addition kinds of activities for Daelman J

2434. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
2874. Fosfatische meststoffen | Phosphatic fertilizers
395300. Markeringsapparaten | Marking devices
34620500. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
73891006. Telefoonboek distributie, contract of tarief basis | Telephone directory distribution, contract or fee basis

Werken bij Daelman J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Daelman J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Daelman J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Daelman J. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: G.DE PRETER

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. .

  • Deskundige medische administratie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Op klantvriendelijke wijze sta je in voor het onthaal van de patiënten Je benadert de professionele situatie vanuit een ethische invalshoek Je doorgedreven kennis van de medische terminologie pas je op een correcte wijze toe in de verwerking van medische verslagen en briefwisseling Je organiseert je werk zelfstandig op een efficiënte wijze Je beheert het elektronische afsprakensysteem en ziet toe op de volledigheid van de patiëntendossiers en het klassement hiervan Je handelt volgens de missie, visie, waarden en doelstellingen van het ziekenhuis.

  • Spuiter/ Schrijnwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Spreekt werken in gedreven team van een 80-tal medewerkers waar ze jaarlijks meer dan 100 tribunes en 35.000 stoelen produceren jou aan? Dan is volgende vacature iets voor jou! Jouw taken zijn als volgt: - Spuiten van verschillende stoelonderdelen in hout is je hoofdtaak. - Indien er geen spuitwerk is neem je volgende taken op:            -Machinaal en manueel vervaardigen van diverse tribune- en stoelonderdelen            -Bewerken en monteren van afwerkingsprofielen            -Indien noodzakelijk ga je mee naar de werven in binnen- en buitenland

  • Vloerder (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke eenmanszaak regio Ieper zijn wij op zoek naar een vloerder ! Droom je ervan om vloerder te worden ? Maar je hebt nog de nodige ervaring niet ? Géén probleem ! Met je good-will èn leergierigheid leren wij jou de vloerdersstiel aan !

  • Winkelmedewerker (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een voltijdse functie als winkelbediende (m/v) in de regio van Gavere? Wil je graag in een supermarkt aan de slag? Voor een supermarkt te Gavere zoeken we een winkelbediende (m/v) om op de beenhouwerij-afdeling aan de slag te gaan. Je zorgt voor een vlotte bediening van de klanten aan de verstoog. Je snijdt de gevraagde charcuterie en zorgt voor een mooie presentatie van alle vleeswaren. Indien nodig spring je ook in aan de kassa.

  • Huishoudhulp regio BORNEM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostkamp zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp regio Keerbergen - Boortmeerbeek M/V (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • HUISHOUDHULP regio ARDOOIE bij 1 klant(M/V) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: DE STRIJKMANDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

  • HUISHOUDHULP REGIO Sint-Katelijne-Waver/ Mechelen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • Huishoudhulp Neerpelt (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

Zoek naar antwoorden van Daelman J in sociale netwerken
Look for responds of Daelman J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Daelman J. Laat een reactie achter voor Daelman J. Daelman J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Daelman J. Leave a respond for Daelman J. Daelman J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Daelman J op de google maps. Adres en contacten Daelman J
Location of Daelman J on the google maps. Address and contacts of Daelman J

Andere gerelateerde bedrijven als come Daelman J Daelman J: LES HAUTS DROITS | LAUNDRY INDUSTRY | PRIVILEGE (SALLE LE) | LIB. LA TACHE D'ENCRE | PROMORENT

Other related companies as Daelman J: LES HAUTS DROITS | LAUNDRY INDUSTRY | PRIVILEGE (SALLE LE) | LIB. LA TACHE D'ENCRE | PROMORENT

Daelman J is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Daelman J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02996765136. Het bedrijf Daelman J bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 1; 1840; Londerzeel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 179,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 256,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Opticians - Retail. Producten gemaakt in Daelman J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Daelman J is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Daelman J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Daelman J, openstaande posities, locatie van Daelman J op de kaart.

Daelman J is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Daelman J, company assigned to the tax number BE02996765136. The company Daelman J is located at the address: Dorpsstraat 1; 1840; Londerzeel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 179,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 256,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Opticians - Retail. Products created in Daelman J were not found.
The main activity of Daelman J is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Daelman J is not available. You also can look at reviews of Daelman J, open positions, location of Daelman J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Daelman J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Daelman J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Daelman J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Daelman J, employees, financial statistics.