AZIMUT EVENTS

Contactgegevens AZIMUT EVENTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AZIMUT EVENTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AZIMUT EVENTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de l'Hotel de Ville, 24, HERVE, 4650, België

Telefoon (phone): 32 87 23.15.08 32 87 23.15.08

Fax (fax): 32 87 23.15.09 32 87 23.15.09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AZIMUT EVENTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AZIMUT EVENTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AZIMUT EVENTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AZIMUT EVENTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AZIMUT EVENTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AZIMUT EVENTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AZIMUT EVENTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AZIMUT EVENTS
Products information AZIMUT EVENTS

BTW identificatienummer (tax): BE08157592773
Ondernemingsnummer: 2405975341
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 217,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in AZIMUT EVENTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AZIMUT EVENTS
(Get full report from official database of BE for AZIMUT EVENTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AZIMUT EVENTS
Addition kinds of activities for AZIMUT EVENTS

018199. Sierkwekerijproducten, nec | Ornamental nursery products, nec
509299. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden, nec | Toys and hobby goods and supplies, nec
28369900. Biologische producten, behalve diagnostische, nec | Biological products, except diagnostic, nec
38610206. Drukapparatuur, fotografisch | Printing equipment, photographic
39491302. Voetbaluitrusting en -benodigdheden, algemeen | Football equipment and supplies, general
51590302. Pruimen, rauw | Furs, raw

Werken bij AZIMUT EVENTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AZIMUT EVENTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AZIMUT EVENTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AZIMUT EVENTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U bent gemotiveerd om te werken en hebt een echte "hands-on" mentaliteit U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

 • ATELIERMEDEWERKER GEZOCHT - DAGWERK- REGIO DOTTENIJS (SPIERE-HELKIJN)

  Regio: SPIERE-HELKIJN

  Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een sterke firma regio Helkijn zijn we op zoek naar ateliermedewerkers met affiniteit in het hout of PVC. De firma zelf maakt poolhouses, veranda's en pergola's. Je doet de montage van A tot Z in het atelier. Dagwerk van 7-16u.

 • Heftruckchauffeur (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als bestuurder van een heftruck werk je mee in het magazijn om de vrachtwagens te lossen en te laden. Bovendien hou je het magazijn in orde en kan je zeer goed om met zwaardere gewichten kan je paletten stapelen en in rekken plaatsen. Het gaat hier dus echt om de zwaardere heftrucks op mazout en gas. Soms moeten er ook zware zakken cement of plaaster van 30 kg manueel verplaatst worden. Je werkt eigenlijk als magazijnier of orderpicker maar dit vanop de heftruck en zet de bestelling klaar voor je klant.

 • Chauffeur CE (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Wingene zijn we op zoek naar een CHAUFFEUR CE Je staat in voor het leveren van materialen bij de verschillende bouwwerven Je werkt enerzijds met een vaste camion met kraan en een tandem camion met opleggers Je werkt 60 procent in de camionette en 40 procent laden en lossen Je wordt ingeschreven in de bouwsector maar moet niet meehelpen op de bouwwerven

 • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

 • Studenten voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

  Type: Studentenjob

  Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • Jobstudent - Verkoopmedewerker Traiteur (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent zijn dit jouw taken: Klanten met een glimlach bedienen. Correct afrekenen van bestellingen Maken van belegde broodjes Versnijden van fijne vleeswaren het uitscheppen van salades...

 • Jobstudent verkoper bakkerij (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een functie als jobstudent verkoper in een bakkerij in regio Torhout? Lees dan snel verder want wij zijn namelijk op zoek naar een student verkoper om te werken in een bakkerij te Torhout. Taken: bestellen van klanten aan de toonbank aanvullen van het brood en boterkoeken afwegen van chocolade, pralines, wafels,... afrekenen aan de kassa

 • enthousiaste student winkelbediende (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: SPAR EXPRESS BILZEN BVBA

  Type: Studentenjob

  maken van belegde broodjes prepack maken kassa onderhoud winkel

 • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

 • Vastgoedmakelaar (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: FUNDAMENT R&S

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van AZIMUT EVENTS in sociale netwerken
Look for responds of AZIMUT EVENTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AZIMUT EVENTS. Laat een reactie achter voor AZIMUT EVENTS. AZIMUT EVENTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AZIMUT EVENTS. Leave a respond for AZIMUT EVENTS. AZIMUT EVENTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AZIMUT EVENTS op de google maps. Adres en contacten AZIMUT EVENTS
Location of AZIMUT EVENTS on the google maps. Address and contacts of AZIMUT EVENTS

Andere gerelateerde bedrijven als come AZIMUT EVENTS AZIMUT EVENTS: FLAC HOTEL LEUVEN | GUIDO HOUPE | ETIENNE BARON | JY-B Color SPRL | BOEL

Other related companies as AZIMUT EVENTS: FLAC HOTEL LEUVEN | GUIDO HOUPE | ETIENNE BARON | JY-B Color SPRL | BOEL

AZIMUT EVENTS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AZIMUT EVENTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08157592773. Het bedrijf AZIMUT EVENTS bevindt zich op het adres: Place de l'Hotel de Ville, 24, HERVE, 4650. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 217,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AZIMUT EVENTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AZIMUT EVENTS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AZIMUT EVENTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AZIMUT EVENTS, openstaande posities, locatie van AZIMUT EVENTS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AZIMUT EVENTS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is AZIMUT EVENTS, company assigned to the tax number BE08157592773. The company AZIMUT EVENTS is located at the address: Place de l'Hotel de Ville, 24, HERVE, 4650. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 217,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AZIMUT EVENTS were not found.
The main activity of AZIMUT EVENTS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AZIMUT EVENTS is not available. You also can look at reviews of AZIMUT EVENTS, open positions, location of AZIMUT EVENTS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AZIMUT EVENTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AZIMUT EVENTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AZIMUT EVENTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AZIMUT EVENTS, employees, financial statistics.