VAN TENDELOO-VERHAGEN

Contactgegevens VAN TENDELOO-VERHAGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN TENDELOO-VERHAGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN TENDELOO-VERHAGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PERTENDONCKSTRAAT 30; 2520; RANST, België

Telefoon (phone): 34751023 (+32-34751023) 34751023 (+32-34751023)

Fax (fax): +32 (15) 268-86-26 +32 (15) 268-86-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN TENDELOO-VERHAGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN TENDELOO-VERHAGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN TENDELOO-VERHAGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN TENDELOO-VERHAGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN TENDELOO-VERHAGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN TENDELOO-VERHAGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN TENDELOO-VERHAGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN TENDELOO-VERHAGEN
Products information VAN TENDELOO-VERHAGEN

BTW identificatienummer (tax): BE06387969970
Ondernemingsnummer: 4166259765
Hoofdstad (capital): 334,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 211,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN TENDELOO-VERHAGEN
(Get full report from official database of BE for VAN TENDELOO-VERHAGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN TENDELOO-VERHAGEN
Addition kinds of activities for VAN TENDELOO-VERHAGEN

097101. Speldiensten | Game services
482200. Telegraaf en andere communicaties | Telegraph and other communications
518202. Sterke drank | Liquor
874803. Communicatieadvies | Communications consulting
25990202. Cafetaria meubels | Cafeteria furniture
41199904. Spoorwegbaan, behalve amusement of schilderachtig | Cog railway, except amusement or scenic
50130202. Garage service apparatuur | Garage service equipment
50320307. Tegel, structurele klei | Tile, structural clay

Werken bij VAN TENDELOO-VERHAGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN TENDELOO-VERHAGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN TENDELOO-VERHAGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN TENDELOO-VERHAGEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Mechanisch en elektrisch monteurs (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor outsourcing projecten regio Kortrijk zijn we steeds op zoek naar technische profielen. De functie betreft voornamelijk montage werk van nieuwe machines (machinebouw).

 • Team Coach Callcenter te Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een callcenter te Hasselt zijn we op zoek naar een team leader Taken: call agents aansturen om hun sales speech aan de telefoon te optimaliseren call agents bijstaan bij het invullen van excelfiles en/of CRM systemen scripten voor telefonische prospectie opmaken voor diverse projecten juiste adressen selecteren uit database waarop telefonische prospectie kan uitgevoerd wordenProjecten telefonische prospectie: b-t-b telefonische prospectie = vastleggen van afspraken zeer diverse projecten in de volgende sectoren: software, automotive, diensten, kleding, olie, pharma,...

 • verkoper / verkoopster slagerij (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als parttime verkoper/verkoopster in deze beenhouwerij zitten onderstaande taken in jouw takenpakket: verkoop van charcuterie kaas en verse vleeswaren afrekenen aan de kassa bijvullen van de toonbank algemeen onderhoud van de winkel vlot communiceren met het atelier om de producten die op zijn aan te vullen Je werkt steeds op zaterdagnamiddag zondagvoormiddag en maandagvoormiddag. Na een maand kunnen hier meer uren aan toegevoegd worden op dinsdag donderdag en/of vrijdag tot een maximum van 25uur/ week.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oosterzele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  .Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Sijsele (M/V) (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Bijlesgever Java (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Jobstudent (m/v) Begijnendijk (Betekom) (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

  Type: Studentenjob

  Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

 • JOBSTUDENTEN ZAALHULPEN / KELNERS (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: DE VOERMAN - ELFARR

  Type: Studentenjob

  Voor onze brasserie zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je werkt op zondagen en tijdens schoolvakanties. Als zaalhulp / kelner sta je in voor volgende taken: opnemen van bestellingen serveren van gerechten en dranken tafels afruimen, enz.

 • Ervaren projectleider (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: BOSSCHAERT

  Type: Vaste Job

  Als projectleider heb je verschillende verantwoordelijkheden en zet je jouw schouders onder verschillende industriebouwprojecten. Een overzicht van jouw taken: je zorgt voor een gedetailleerd voorbereidings- en uitvoeringsplan en maandelijkse vorderingsstaten. Je staat in voor het voorbereiden, opstarten en opvolgen van jouw werven. Je woont de werfvergaderingen bij, stuurt de ploegen (eigen of via onderaannemer) aan, werkt de planning (operationeel en financieel) bij waar nodig, communiceert hierover met alle betrokken partijen en garandeert ten alle tijden de veiligheid. Doel: Het plannen, coördineren en evalueren van activiteiten om de doelstellingen van het industriebouwproject te behalen. Taken: Managen van projectdoelstellingen Tijdig en kwalitatief afleveren van een bouwproject aan onze klant door gedetailleerde voorbereiding en het goed inplannen van de juiste resources Nastreven van klanttevredenheid en vertrouwen gedurende het verloop van het project door realistische planning, tijdige uitvoering en consequente communicatie. We verwachten een pro-actieve communicatie bij het aansturen van alle betrokken interne collega’s. We verwachten dat er samen met onze interne Preventie-Adviseur gedetailleerd en praktisch wordt nagedacht tijdens de voorbereiding van het project over het onder controle houden van de veiligheids- en milieurisico’s inherent aan een bouwproject. Tijdens de uitvoering bent u verantwoordelijk voor de opvolging van het veiligheids- en gezondheidsplan en verwachten we jouw tijdige actie indien een situatie dit vereist. Managen operationele doelstellingen Voorbereiding van project aan de hand van project checklist Opstellen en aanpassen van gedetailleerde dagplanning en langetermijn planning Aansturen van taken van arbeiders, onderaannemers, logistieke ondersteuning van het project Interne dagrapportage Wekelijkse interne vergaderingen met management ter bespreking van planning, status van voorbereiding en uitvoering, behaalde rendementen tijdens uitvoering. Maandelijkse vorderingsstaten opmaken en goedkeuring nastreven bij klant Opvolging van werfvergaderingen Communicatie met de klant, architect, onderaannemers en leveranciers Financiële planning Budgettaire voorbereiding gecombineerd met gedegen inhoudelijke dossierkennis Kosten onder controle houden door het efficiënt inplannen van mensen en middelen en nauwgezette opvolging van uitgaven hiervoor Controle van rendementen en feedback naar calculatie bij afwijkingen. Advies voor corrigerende maatregelen indien nodig naar toekomst toe. Ontwikkeling We verwachten pro-activiteit inzake je persoonlijke ontwikkeling en die van jouw collega’s: volgen van noodzakelijke trainingen, netwerken, (aan)leren van nieuwe zaken (aan) van collega’s, lezen van vakbladen. Verantwoordelijkheid en vertrouwen Van begin tot eind verantwoordelijkheid nemen voor een tijdige en kwalitatieve uitvoering van het project. Je zorgt voor vertrouwen op de werkvloer bij klanten en collega’s.

 • PROJECTLEIDER (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: DENECKERE LIEVEN

  Type: Vaste Job

  Als projectleider zorg je ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Je staat daarbij in voor: de organisatie van de studie, de uitvoering en het oplossen van technische problemen. de dagelijkse contacten met studieburelen, klanten, leveranciers. het financiële resultaat van het project. Verder denk je actief mee met de klant en werkt oplossingen uit voor zijn problemen. Je stuurt je teams met monteurs aan.

 • technieker personenwagens (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: DE GRANDE CARS

  Type: Vaste Job

  Ben jij de TECHNIEKER die het team van VOLVO-AUTOMOBILIA BRUGGE komt versterken ?

 • Gemotiveerde Keukenhulp - Cleen Schardauw (Ledegem) (SINT-ELOOIS-WINKEL)

  Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/kok met zin voor verantwoordelijkheden. Je zal instaan voor een vlotte service en kwalitatieve gerechten. Je zal worden bijgestaan door een team medewerkers onder leiding van de chef. Je werkt actief mee bij de voorbereidingen en het dresseren tijden de dienst. Je hebt ervaring in de keuken. Dankzij jouw ervaring ben je in staat om samen met het keukenteam een goede service te leiden.

Zoek naar antwoorden van VAN TENDELOO-VERHAGEN in sociale netwerken
Look for responds of VAN TENDELOO-VERHAGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN TENDELOO-VERHAGEN. Laat een reactie achter voor VAN TENDELOO-VERHAGEN. VAN TENDELOO-VERHAGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN TENDELOO-VERHAGEN. Leave a respond for VAN TENDELOO-VERHAGEN. VAN TENDELOO-VERHAGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN TENDELOO-VERHAGEN op de google maps. Adres en contacten VAN TENDELOO-VERHAGEN
Location of VAN TENDELOO-VERHAGEN on the google maps. Address and contacts of VAN TENDELOO-VERHAGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN TENDELOO-VERHAGEN VAN TENDELOO-VERHAGEN: FLROBERDO BVBA | CHRISTIAN S | Edensa | VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA | De Fanfare van Honger en Dorst

Other related companies as VAN TENDELOO-VERHAGEN: FLROBERDO BVBA | CHRISTIAN S | Edensa | VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA | De Fanfare van Honger en Dorst

VAN TENDELOO-VERHAGEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN TENDELOO-VERHAGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06387969970. Het bedrijf VAN TENDELOO-VERHAGEN bevindt zich op het adres: PERTENDONCKSTRAAT 30; 2520; RANST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 334,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 211,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van VAN TENDELOO-VERHAGEN is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN TENDELOO-VERHAGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN TENDELOO-VERHAGEN, openstaande posities, locatie van VAN TENDELOO-VERHAGEN op de kaart.

VAN TENDELOO-VERHAGEN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN TENDELOO-VERHAGEN, company assigned to the tax number BE06387969970. The company VAN TENDELOO-VERHAGEN is located at the address: PERTENDONCKSTRAAT 30; 2520; RANST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 334,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 211,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of VAN TENDELOO-VERHAGEN is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN TENDELOO-VERHAGEN is not available. You also can look at reviews of VAN TENDELOO-VERHAGEN, open positions, location of VAN TENDELOO-VERHAGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN TENDELOO-VERHAGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN TENDELOO-VERHAGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN TENDELOO-VERHAGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN TENDELOO-VERHAGEN, employees, financial statistics.