VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA
Private companiesNondepository Credit Institutions • VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA

Contactgegevens VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NINOOFSE STEENWEG 288; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25238777 (+32-25238777) 25238777 (+32-25238777)

Fax (fax): +32 (64) 320-48-12 +32 (64) 320-48-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA
Products information VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA

BTW identificatienummer (tax): BE09407012939
Ondernemingsnummer: 8714599609
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 874,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verplichte sociale verzekeringen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA
(Get full report from official database of BE for VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA
Addition kinds of activities for VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA

4491. Marine vrachtverwerking | Marine cargo handling
144699. Industrieel zand, nec | Industrial sand, nec
227304. Tapijten, hand en machine gemaakt | Carpets, hand and machine made
01619909. Pompoenboerderij | Pumpkin farm
10310200. Zinkertsmijnbouw | Zinc ores mining
10619905. Nikkelertswinning | Nickel ore mining
14799907. Guano mijnbouw | Guano mining
22990604. Schuren: wol, haarhaar en dergelijke vezels | Scouring: wool, mohair, and similar fibers
59990201. Architectonische benodigdheden | Architectural supplies

Werken bij VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Meewerkende projectleider/ werkvoorbereider (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is dringend op zoek naar een meewerkende projectleider/  werkvoorbereider Je wordt de rechterhand van de operationele manager. Een team van +/- 30 personen aansturen. Uitschrijven van werkorders Techniekers opvolgen Administratief sterk zijn Werk verdelen onder de beschikbare techniekers Opvolgen van de planning LMRA Werken in DAGDIENST

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plooiwerk van allerhande veren. Je start 12 september 2018 tot 26 september 2018. Er is een grote kans op verlening.

  • Winkelverantwoordelijke - Bakkerij Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij met meerde filialen in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een nieuwe winkelverantwoordelijke voor het filiaal in Melle. Als winkelverantwoordelijke is het jouw verantwoordelijkheid dat de klanten op een professionele en vriendelijke manier worden bediend. Je bent de schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en je zorgt voor een duidelijke en vlotte communicatie. Het takenpakket van een winkelverantwoordelijke ziet er als volgt uit: Het goede verloop en de optimalisatie van jouw winkel volgens de vooropgestelde richtlijnen. Het streven naar de vooropgestelde targets qua omzet en personeelskost. Het plaatsen van de de winkelbestellingen aan de hand van een correcte stockopvolging. Het dagelijks afsluiten van de kassa en de stortingen. De opleiding en coaching van (nieuwe) medewerkers en studenten. Het naleven van de HACCP-regelgeving. De taakverdeling binnen de winkel. Het opstellen van de werkplanning. Uurrooster winkelverantwoordelijke: Je werkt afwisselend in ochtend- en avondshiften. Donderdag is de sluitingsdag en ben je thuis.

  • Monteur - Elektromechanicien : (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur-Elektromechanicien sta je in voor de montage en opstart van machines en afzuigsystemen op verplaatsing bij de klant. Je hebt kennis van pneumatische systemen motoren en reductoren alsook van allerhande montagetechnieken en materialen. Ervaring met een conventionele en teach-in draaibank is een pluspunt. Je kan een constructieplan lezen interpreteren en uitvoeren en kan goed Halfautomaat lassen. Goede kennis Nederlands is vereist.

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Landen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Mystery Shopper Nationale Loterij (periode 04/02 - 02/03) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Nationale Loterij wordt er een grote actie georganiseerd waarvoor we op zoek zijn naar studenten tussen de 15 en de 16 jaar. Deze actie zal doorgaan in februari en april in regio Antwerpen. De selectieprocedure voor deze vacature bestaat uit 3 fases: de eerste screening gebeurt door Randstad in ons kantoor op de Groenplaats indien positief, wordt je sollicitatie doorgestuurd naar Ipsos indien zij akkoord gaan, gebeurt de derde screening door de vertegenwoordigers van de Nationale loterij in de tweede week van januari in Groot Bijgaarden (een andere dag is niet mogelijk!). Wat ga je juist moeten doen? Je rijdt mee met een begeleider die je telkens afzet bij een krantenwinkel. Hier moet je een lottobiljet kopen en zien of ze het aan jou willen verkopen. Nadien stap je terug in de auto bij je begeleider en geef je een briefing. Zo doe je verschillende bezoeken op één dag.

  • ADVISEUR DAKTECHNIEKEN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Vaste Job

    U bent een ervaren dakdekker en wil uw vakkennis delen door middel van het verzorgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen in de specifieke daksystemen van onze klant, dit zowel intern op maquettes als in real time op de werf. Als vakman adviseert u de klanten over de praktische uitvoerings-modaliteiten en voert u werfbezoeken uit waarvan u aansluitend de bijhorende rapporten opstelt. Verder verzorgt u praktische demo's in aanvulling op de productvoorstellingen door de commerciële afgevaardigden; dit zowel op het bedrijf als in de verdeelpunten. Samen met uw collega's staat u in voor de gebruiksefficiëntie van de opleidingslokalen en materialen. Binnen het kader van uw opleidingsplan zal u ook meewerken aan de eigen nascholing, het uitwerken en/of uittesten van nieuwe werkmethodes, nieuwe vaardigheden enz. Na een intensieve inwerkperiode wordt deze functie gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving, waarbij samenwerking onontbeerlijk is om tot een goed resultaat te komen.

  • Expert uitzendconsulent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs (Holding)

    Type: Vaste Job

    Een klant belt je op met een nieuwe vacature en hup, daar ga je… Je bevraagt in detail wat en wie de klant zoekt en kan dit om gaan vormen in een mooie vacature. Door je goede contacten met je reeds gescreende kandidaten kan je snel schakelen en de juiste kandidaten contacteren. Niemand in je bestaande kandidatenbestand? Voor jou is dit een extra uitdaging! Via verschillende kanalen ga je de juiste kandidaten sourcen. Je stuurt teasende berichten via LinkedIn, Indeed, Jobat en VDAB waarbij je hoofddoel is om de interesse van de beoogde kandidaat te wekken. Je nodigt de kandidaten uit en door het diepte-interview weet je hun soft en hard skills, ervaring en diploma’s perfect in kaart te brengen. Al deze info weet je dan ook weer efficiënt over te brengen aan je klant. Je volgt nauwgezet iedere stap op die je kandidaat neemt in het sollicitatieproces (ook bij je klant) en ondersteunt waar nodig. Eenmaal je kandidaat aan de slag is, volg je wekelijks op hoe alles loopt, zodat je tijdig kan anticiperen op problemen. Tot slot adviseer je klanten bij hun zoektocht (loononderhandelingen, contractvorm etc.).

  • STORINGTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Elektricien Industrieel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Oevel zijn we dringend op zoek naar een elektricien, type industrieel. U voert de werken uit op de werven, verspreid over heel Vlaanderen U voert de werken uit adhv. de vooropgestelde plannen

  • Franchisenemer Beauty Business | O-Vl (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent schoonheidsspecialiste van opleiding of je weet door ervaring zo goed als alles over verzorging? En je wenst een eigen zaak op te starten of uit te baten? Je kan werken met een (beperkt) aantal personeelsleden onder jouw vleugels? Bij dit succesvol concept word je uitgebreid ondersteund vanuit de hoofdzetel, op allerlei vlak. Je eigen kapitaalsinbreng is relatief beperkt!

Zoek naar antwoorden van VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA in sociale netwerken
Look for responds of VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA. Laat een reactie achter voor VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA. VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA. Leave a respond for VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA. VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA op de google maps. Adres en contacten VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA
Location of VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA on the google maps. Address and contacts of VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA

Andere gerelateerde bedrijven als come VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA: Algemene Merksemse Dakwerken BVBA | Craninx Danielle | FE. GILLET & CO | Macours J-F | GARAGE DES ARCADES

Other related companies as VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA: Algemene Merksemse Dakwerken BVBA | Craninx Danielle | FE. GILLET & CO | Macours J-F | GARAGE DES ARCADES

VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09407012939. Het bedrijf VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA bevindt zich op het adres: NINOOFSE STEENWEG 288; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 874,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verplichte sociale verzekeringen. Producten gemaakt in VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA, openstaande posities, locatie van VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA op de kaart.

VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA, company assigned to the tax number BE09407012939. The company VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA is located at the address: NINOOFSE STEENWEG 288; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 874,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verplichte sociale verzekeringen. Products created in VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA were not found.
The main activity of VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA is not available. You also can look at reviews of VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA, open positions, location of VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLAAMS ZIEKENF. BRABANTIA, employees, financial statistics.