VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN
Private companiesMetal Mining • VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN

Contactgegevens VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TH. VAN CAUWENBERGHSLEI 1; 2900; SCHOTEN, België

Telefoon (phone): 36584554 (+32-36584554) 36584554 (+32-36584554)

Fax (fax): +32 (87) 777-19-20 +32 (87) 777-19-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN
Products information VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN

BTW identificatienummer (tax): BE04329681396
Ondernemingsnummer: 7638488769
Hoofdstad (capital): 941,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 739,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN
(Get full report from official database of BE for VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN
Addition kinds of activities for VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN

357501. Computer terminals, monitoren en componenten | Computer terminals, monitors and components
561100. Kledingwinkels voor mannen en jongens | Men's and boys' clothing stores
20760000. Plantaardige oliefabrieken, nec | Vegetable oil mills, nec
28210204. Ethyleenglycol tereftalezuur, mylar | Ethylene glycol terephthalic acid, mylar
34970000. Metalen folie en blad | Metal foil and leaf
47859900. Inspectie en vaste voorzieningen, niet inbegrepen | Inspection and fixed facilities, nec
86610203. Religieuze instructies | Religious instruction

Werken bij VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren plaatser voor de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met jouw team ben je dagelijks op locatie voor het plaatsen van interieurinrichting. Het gamma is zeer uitgebreid, gaat van binnendeuren tot TV-wanden, kasten, keukens,... Je monteert en installeert, je hebt noties van elektriciteit en sanitair. Dit vooral voor het aansluiten van huishoudtoestellen, spoelbakken en kranen.

 • Chauffeur CE (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gespecialiseerd in transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je hoeft de vrachtwagen niet de laden, dit wordt voor jou gedaan. Het is wel de bedoeling dat je zelf aankoppelt en 's avonds dan weer afkoppeld. Je dag begint om 05u00 en je bent terug thuis tussen 15u00 en 18u00. Indien je over ADR beschikt, is dit een groot pluspunt. Zit je graag in de vrachtwagen en kom je graag in het hele land? Dan is dit misschien jouw ideale job! Solliciteer vandaag nog.

 • nachtchauffeur ce (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Volgende taken behoren tot het pakket: groenten en fruit leveren aan winkels. gemiddeld 11 klanten beleveren goederen leveren in de nachtsassen + leeggoed terug meenemen (tellen/noteren = heel belangrijk dat dit correct gebeurt want dit is onrechtstreeks geld) de goederen zitten in blauwe bakjes en in rolkarren je laadt voor vertrek zelf je vrachtwagen in adhv scanner je komt nooit leeg terug uw leeggoed moet je ook zelf lossen

 • Tractorchauffeur (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als tractorchauffeur in de bouwsector heb je een afwisselend takenpakket. Onderstaand vind je hiervan een kort overzicht terug: 80% van de tijd sta je in voor transport. Zo zal je oa. zand wegvoeren bij grondwerken en puin wegvoeren bij afbraakwerken. Daarnaast zal je mee werken met de arbeiders. Je zal mee schuppen leidingen leggen puin ruimen...

 • Nachtchauffeur CE regio Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als je werkt als chauffeur CE bij onze klant zal al het onderstaande tot jouw takenpakket behoren: het ophalen en leveren van confectie. je zal laden en lossen van goederen op een veilige en verantwoorde manier. je zal de lading zekeren. je zal vaste ritten en/of wisselende ritten uitvoeren. je zal leveringen uitvoeren van beton panelen met een binnenlader. je zal leveringen uitvoeren van bouwmaterialen met een plateau. je zal leveringen uitvoeren met een frigowagen.

 • Dynamische orderpickers (M/V) (BEKKEVOORT)

  Regio: BEKKEVOORT

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, actief in productie van deuren, in Bekkevoort zijn we op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Het is jouw taak om de goederen die op de bestellijst staan te order picken en vervolgens te verzamelen. Enige ervaring als orderpicker is vereist. Je werkt nauwkeurig en je beschikt over verantwoordelijkheidszin. Er heerst een aangename werksfeer in een groeiend bedrijf. Je hebt reeds ervaring opgedaan en bent in het bezit van je heftruckattest.

 • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Heusden-Zolder) (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

 • Jobstudent verkoop (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor een trendy slagerij te Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om bij te springen in de verkoop/ De winkel is iedere dag open van 7.45 uur tot 18.45 uur, behalve op donderdag.

 • Lijnverantwoordelijke 2-ploegen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnverantwoordelijke 2 ploegen. Je start als operator/inpakker om zo stap voor stap door te groeien tot lijnverantwoordelijke. Als inpakker bestuur je de verpakkingsmachine waarbij iedere rol afzonderlijk in folie wordt verpakt. De verpakte rollen worden in dozen gestopt en vervolgens op paletten gestapeld. Het takenpakket van de lijnverantwoordelijk bestaat uit het voorbereiden van de kleurtest, ploegoverdracht en communicatie met het team. Daarnaast controleer je de verpakking van het eindproduct, stel je de machines correct in en los je storingen op. Kortom een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid!

 • Bandenmonteur met ervaring (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Ben je gepassioneerd door auto's? Kan je snel werken en heb je reeds ervaring als bandenmonteur? Dan is dit DE ideale job voor jou! Voor onze klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar bandenmonteurs. Je takenpakket zal o.a. bestaat uit: -Het afhalen van oude banden aan personenwagens en nieuwe banden plaatsen -Winter- en zomerbanden wisselen -De klant helpen met vragen -...

 • CHAUFFEUR / HULPBAKKER op zondag : FLEXIJOB (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: SCHEPERS - CELS

  Type: Flexijob

  Helpen in bakkerij bij productie pistolets Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Brood snijden en verpakken Camionette vullen volgens bestellijsten Winkel bevoorraden met camionette Camionette ledigen en magazijn ordelijk houden NACHTwerk zaterdagavond 22.00u tot zondag ochtend

Zoek naar antwoorden van VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN in sociale netwerken
Look for responds of VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN. Laat een reactie achter voor VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN. VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN. Leave a respond for VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN. VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN op de google maps. Adres en contacten VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN
Location of VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN on the google maps. Address and contacts of VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN: MERCATOR BANK | SPORTZAAL PAUL BRICOUT | BOUTIC CHRYSTEL | NICO MAENHOUT | WYnantshof ('t)

Other related companies as VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN: MERCATOR BANK | SPORTZAAL PAUL BRICOUT | BOUTIC CHRYSTEL | NICO MAENHOUT | WYnantshof ('t)

VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04329681396. Het bedrijf VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN bevindt zich op het adres: TH. VAN CAUWENBERGHSLEI 1; 2900; SCHOTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 941,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 739,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN, openstaande posities, locatie van VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN op de kaart.

VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN, company assigned to the tax number BE04329681396. The company VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN is located at the address: TH. VAN CAUWENBERGHSLEI 1; 2900; SCHOTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 941,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 739,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN is not available. You also can look at reviews of VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN, open positions, location of VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN STAEY-MERTENS BEGRAFENISSEN, employees, financial statistics.