VAN EDOM RENE

Contactgegevens VAN EDOM RENE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN EDOM RENE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN EDOM RENE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOLFSDONKSESTEENWEG 231; 2230; HERSELT, België

Telefoon (phone): 14547275 (+32-14547275) 14547275 (+32-14547275)

Fax (fax): +32 (65) 523-68-35 +32 (65) 523-68-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN EDOM RENE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN EDOM RENE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN EDOM RENE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN EDOM RENE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN EDOM RENE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN EDOM RENE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN EDOM RENE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN EDOM RENE
Products information VAN EDOM RENE

BTW identificatienummer (tax): BE02321380615
Ondernemingsnummer: 8425109863
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 204,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN EDOM RENE
(Get full report from official database of BE for VAN EDOM RENE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN EDOM RENE
Addition kinds of activities for VAN EDOM RENE

232299. Ondergoed en nachtkleding van mannen en jongens, niet inbegrepen | Men's and boy's underwear and nightwear, nec
26210109. Handdoekpapier (papier) | Toweling tissue (paper)
28330215. Strychnine en derivaten | Strychnine and derivatives
30890303. Golfplaten, kunststoffen | Corrugated panels, plastics
32510207. Furring tegel, klei | Furring tile, clay
36510115. Openbare adres systemen | Public address systems
51910200. Diervoeders | Animal feeds

Werken bij VAN EDOM RENE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN EDOM RENE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN EDOM RENE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN EDOM RENE. Looking for open vacancies in other companies

 • Kinderbegeleider - Regio Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een kinderdagverblijf regio Lokeren zijn we op zoek naar een kinderverzorg(st)er. Je zal ingeschakeld worden op volgende dagen: 22/11, 29/11, 6/12, 13/12 en 20/12. Werkuren zijn van 8:30 t.e.m. 17:00 (1 uur pauze). Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen en ouders. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en activiteiten voor hen organiseren. Je wil creatief bezig zijn en kan zelfstandig werken.

 • HANDLANGER AFBRAAKWERKEN (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: AGO CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant uit Ursel zijn we SUPERDRINGEND op zoek naar een handlanger afbraakwerken. Je zal voornamelijk instaan voor manuele afbraakwerken. Het betreft vooral binnenhuisontmanteling en binnenhuis afbraakwerken.

 • Chauffeur CE - Arendonk (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als chauffeur/magazijnier verzorg je hoofdzakelijk de bevoorrading van goederen aan onze filialen in België en Nederland. Verder helpt u uw collega¿s bij het werk in het magazijn, en staat u mee in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

 • Bediener zaagmachine (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Flexpoint Staffing

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Bedienen zaagmachine - Aanschietten kantlatten - Stapelen van de goederen

 • Huishoudhulp regio Landen (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Lubbeek (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Lubbeek en omgeving

 • Jobstudent (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • DAKWERKER (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: CEUPPENS JAN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het uitvoeren, onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding, hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt, plaats je de isolatie van het dak, breng je het onderdak en de panlatten aan en voorzie je eventueel dakvlakvensters en ventilatiesystemen. Je maakt ook platte daken waterdicht en je werkt met diverse isolatie- en dichtingsmaterialen die je met verschillende technieken aan elkaar en aan de grond bevestigt. Ook het opbouwen en afbreken van stellingen behoort tot je takenpakket.

 • Magazijnmedewerker Receptie (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: STACI BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Leider in detail logistiek Staci Belgium is een logistieke dienstverlener uit Boom, gespecialiseerd in opslag, distributie en merchandising van promotiematerialen en bedrijfsondersteunende producten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten het nodige promotiemateriaal op tijd ontvangen: van folders, posters en gadgets tot grote displays en winkelinrichtingen. Staci Belgium is een bedrijf in volle ontwikkeling dat veel aandacht schenkt aan innovatie en investeringen in mensen en middelen. (zie www.staci.be) Als medewerker receptie zorg je voor de ontvangst van binnenkomende goederen van levering tot stockage: je lost vrachtwagens, controleert leveringsdocumenten, voert controles uit op aantallen en kwaliteit, registreert alle gegevens in het WMS, zoekt de geschikte locaties in het magazijn en brengt de nodige stockage-etiketten aan. Je werkt met respect voor kwaliteit, snelheid, orde, veiligheid, processen, collega’s en klanten.

 • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

 • Verantwoordelijke Technische Dienst (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: SOPRACO

  Type: Vaste Job

  De Belgische SOPRACO Groep is een voorname leverancier van vlees in Europa. De groep integreert de volledige productieketen en levert gecontroleerd kwaliteitsvlees. In het kader van onze groei zijn wij voor onze technisch afdeling op zoek naar een Verantwoordelijke technische dienst De technische dienst staat in voor het preventief onderhoud van machines en productielijnen alsook herstellingswerkzaamheden · Je coördineert de technische dienst · Je maakt werkplanningen op aan de hand van een planningssoftware · Je staat in voor een correcte en tijdige uitvoeringen van de werkzaamheden · Je werkt actief mee op de werkvloer · Je werkt mee aan grote en kleine technische projecten (machinepark, infrastructuur, bouw…) · Je vraagt offertes op voor aankoop van en herstellingen aan het technisch materieel · Je staat in voor de inventaris van het machinepark · Je maakt deel uit van het preventieteam

 • Teamleader Project Staffing Care Talents - Jette (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: House of Talents

  Type: Vaste Job

  Je hebt een sleutelrol binnen Care Talents en bent expert in het sourcen van verpleegkundigen. Je bent verantwoordelijk voor de grondige screening van kandidaten en hebt een neus om de juiste verpleegkundige te plaatsen bij het juiste project. Je staat in voor de telefonische screening, een diepgaand interview waarbij je niet alleen het cv overloopt maar ook effectief gaat polsen naar technische parate kennis en vooral naar de motivatie om een totaal nieuwe uitdaging aan te gaan. Deze kandidaten worden allen project medewerkers van Care Talents. Je zal ze begeleiden in hun beslissing om als verpleegkundige op projectbasis aan de slag te gaan. De relatie die je met hen aangaat is een lange termijn relatie waarbij transparante communicatie en stipte opvolging primordiaal zijn. Je bent permanent in contact met de ziekenhuizen en rvt’s waarmee we reeds samenwerken en weet waar bij hen de grootste knelpunten zitten. Je zal hiertoe proactief aan de slag gaan en hen constant op de hoogte houden van de nieuwkomers uit onze pool. Je zal er de verpleegkundigen op een efficiënte manier introduceren. Je zal ook heel specifiek zoeken naar kandidaten in functie van lopende projecten. Je hebt een coördinerende functie. Je bent de contactpersoon voor de medewerkers van Care Talents en je volgt hun functioneren bij de klant. Je staat in voor functionerings- en evaluatiegesprekken met klanten en projectmedewerkers. Je fungeert als hun HR aanspreekpunt. Bedrijfsprofiel: Heb je zin om in een uitdagende job te starten bij een jonge en ambitieuze kmo die bekroond werd met de Great Place to Work Award? Bij House of Talents, de groep boven Care Ta!ents, kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat. Ook mooi meegenomen: een gezonde dosis Fun at Work! House of Talents groepeert 10 bedrijven: Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, Executive Talents, HR Talents, BTS, Next-ICT, Digitalents, Arcq en Chaintec. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden - per vakspecialisatie - HR diensten aan: rekrutering & selectie, projectsourcing, training, interim management, uitzendarbeid, assessment & development centers en HR Consultancy. Care Talents is gespecialiseerd in project staffing, rekrutering & selectie en uitzendarbeid van verpleegkundigen. In het kader van de uitbreiding van het kantoor te Jette, zijn we op zoek naar een sterke Teamleader Project Staffing. Jouw focus zal deels op rekrutering en deels op coaching liggen.

Zoek naar antwoorden van VAN EDOM RENE in sociale netwerken
Look for responds of VAN EDOM RENE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN EDOM RENE. Laat een reactie achter voor VAN EDOM RENE. VAN EDOM RENE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN EDOM RENE. Leave a respond for VAN EDOM RENE. VAN EDOM RENE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN EDOM RENE op de google maps. Adres en contacten VAN EDOM RENE
Location of VAN EDOM RENE on the google maps. Address and contacts of VAN EDOM RENE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN EDOM RENE VAN EDOM RENE: HUIS BUBBLE GUM | MARCEL VAISIERE | A B Ramen & Deuren | ELIANE DETAILLE | CRUZCONTROL WEBSERVICES

Other related companies as VAN EDOM RENE: HUIS BUBBLE GUM | MARCEL VAISIERE | A B Ramen & Deuren | ELIANE DETAILLE | CRUZCONTROL WEBSERVICES

VAN EDOM RENE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN EDOM RENE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02321380615. Het bedrijf VAN EDOM RENE bevindt zich op het adres: WOLFSDONKSESTEENWEG 231; 2230; HERSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 204,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van VAN EDOM RENE is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN EDOM RENE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN EDOM RENE, openstaande posities, locatie van VAN EDOM RENE op de kaart.

VAN EDOM RENE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN EDOM RENE, company assigned to the tax number BE02321380615. The company VAN EDOM RENE is located at the address: WOLFSDONKSESTEENWEG 231; 2230; HERSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 204,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of VAN EDOM RENE is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN EDOM RENE is not available. You also can look at reviews of VAN EDOM RENE, open positions, location of VAN EDOM RENE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN EDOM RENE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN EDOM RENE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN EDOM RENE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN EDOM RENE, employees, financial statistics.