CRUZCONTROL WEBSERVICES

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • CRUZCONTROL WEBSERVICES
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • CRUZCONTROL WEBSERVICES

Contactgegevens CRUZCONTROL WEBSERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CRUZCONTROL WEBSERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CRUZCONTROL WEBSERVICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Postbus 109, 3290 DIEST BE, België

Telefoon (phone): 013 325856 (+32-013 325856) 013 325856 (+32-013 325856)

Fax (fax): +32 (86) 964-93-98 +32 (86) 964-93-98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CRUZCONTROL WEBSERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CRUZCONTROL WEBSERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CRUZCONTROL WEBSERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CRUZCONTROL WEBSERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CRUZCONTROL WEBSERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CRUZCONTROL WEBSERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CRUZCONTROL WEBSERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CRUZCONTROL WEBSERVICES
Products information CRUZCONTROL WEBSERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE08633026123
Ondernemingsnummer: 5495056152
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 517,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in CRUZCONTROL WEBSERVICES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CRUZCONTROL WEBSERVICES
(Get full report from official database of BE for CRUZCONTROL WEBSERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CRUZCONTROL WEBSERVICES
Addition kinds of activities for CRUZCONTROL WEBSERVICES

326101. Badkamer accessoires / toebehoren, glanzend china of aardewerk | Bathroom accessories/fittings, vitreous china or earthenware
24990104. Hampers, wasgoed | Hampers, laundry
31490000. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
32920504. Tubing, asbest | Tubing, asbestos
34420503. Weerstrip, metaal | Weather strip, metal
37140300. Motoronderdelen van het voertuig en frame | Motor vehicle body components and frame
38250318. Oscillografen en oscilloscopen | Oscillographs and oscilloscopes
51910401. Harness apparatuur | Harness equipment
73190100. Transit reclame diensten | Transit advertising services

Werken bij CRUZCONTROL WEBSERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CRUZCONTROL WEBSERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CRUZCONTROL WEBSERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CRUZCONTROL WEBSERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker Bus M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Technieker Bus M/V. Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van bussen en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren.

  • Halfautomaatlasser/ijzervlechter regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Riemst zijn we op zoek naar een halfautomaatlasser met ervaring! Je komt terecht in een sterke groeiende firma. Je takenpakket zal bestaan uit het samenstellen en lassen van korfen voor de bekisters.

  • Huishoudhulp Malle-Zoersel-Schilde 32u/week (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    4 gezinnen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 32u/week (ieders 8u) Door dat je bijna dagelijks bij je gezinnen over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. De gastgezinnen wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Dagen en uren in overleg met het gastgezin Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. Minder uren kunnen ook.

  • Huishoudhulp regio Diksmuide - Koksijde (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Je hebt vaste werkuren. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Student kelner brasserie (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een leuke brasserie, zijn wij opzoek naar een student om de zaalbediending te versterken. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : gasten te ontvangen bestellingen op te nemen bestellingen klaar te maken op te dienen en af te ruimen betalingen ontvangen

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten in GENT die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Sales Promotor | Bose Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • Verpleegkundigen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

    Type: Vaste Job

    Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

  • Monteur om bliksembeveiliging te plaatsen (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf zijn wij op zoek naar een monteur om bliksembeveiliging te plaatsen. Instaan voor een efficiënte, veilige, duurzame en technisch correcte montage van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties uitgevoerd volgens de gegeven instructies en rekening houdend met deveiligheidsregels . Dit teneinde een tevreden klant en een positief imago van de onderneming te realiseren. Taken: Klaarleggen van het nodige materiaal voor de desbetreffende werf Laden camionette met het nodige materiaal specifiek voor de werf Registeren van de gebruikte materialen Registeren en stand van zaken bijhouden van de werfopdracht Nemen van foto's van de uitgevoerde werken op werf Bijwonen (en/of organiseren) van toolboxmeetings met werfleiders Installeren van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties op hoogte Installeren van aarding & overspanningsbeveiliging Verrichten van de nodige grondwerken ( grond openbreken, aardingen kloppen, …) Spanningsvereffening van de klokken Plaatsen van daalgeleiders en plooien van basisprofielen Plaatsen van laagspanningsvereffening Plaatsen en besturen van hoogtewerkers Uitmeten van de aardingen zowel bij plaatsing als bij inspectie Controleren van materiaal alvorens aan de slag te gaan (LMRA uitvoeren) Controleren van installaties op eventuele fouten Aanpassen installaties op eventuele fouten/opmerkingen Aanduiden van gevarenzones Aantrekken van alle persoonlijke beschermingsmiddelen/ veiligheidsuitrusting Dagfiches invullen en bijhouden Briefen zaakvoerder(s) vóór en na de werkdag Contact onderhouden met werfleiders Het kan zijn dat je voor sommige projecten moet overnachten op locatie.

  • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

  • BARBIER (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: PARREIN MARC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als herenkapper sta je in voor het knippen en scheren van onze klanten. Daarnaast othaal je de klant en reken je achteraf af.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

Zoek naar antwoorden van CRUZCONTROL WEBSERVICES in sociale netwerken
Look for responds of CRUZCONTROL WEBSERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CRUZCONTROL WEBSERVICES. Laat een reactie achter voor CRUZCONTROL WEBSERVICES. CRUZCONTROL WEBSERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CRUZCONTROL WEBSERVICES. Leave a respond for CRUZCONTROL WEBSERVICES. CRUZCONTROL WEBSERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CRUZCONTROL WEBSERVICES op de google maps. Adres en contacten CRUZCONTROL WEBSERVICES
Location of CRUZCONTROL WEBSERVICES on the google maps. Address and contacts of CRUZCONTROL WEBSERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come CRUZCONTROL WEBSERVICES CRUZCONTROL WEBSERVICES: KBC | NATUURRESERVAAT HEIDEBOS | FRANCIS PEETERS | J.F. LAHURE | A.B. BIO CLEAN CV

Other related companies as CRUZCONTROL WEBSERVICES: KBC | NATUURRESERVAAT HEIDEBOS | FRANCIS PEETERS | J.F. LAHURE | A.B. BIO CLEAN CV

CRUZCONTROL WEBSERVICES is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CRUZCONTROL WEBSERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08633026123. Het bedrijf CRUZCONTROL WEBSERVICES bevindt zich op het adres: Postbus 109, 3290 DIEST BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 517,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CRUZCONTROL WEBSERVICES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CRUZCONTROL WEBSERVICES is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CRUZCONTROL WEBSERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CRUZCONTROL WEBSERVICES, openstaande posities, locatie van CRUZCONTROL WEBSERVICES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CRUZCONTROL WEBSERVICES is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is CRUZCONTROL WEBSERVICES, company assigned to the tax number BE08633026123. The company CRUZCONTROL WEBSERVICES is located at the address: Postbus 109, 3290 DIEST BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 517,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CRUZCONTROL WEBSERVICES were not found.
The main activity of CRUZCONTROL WEBSERVICES is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CRUZCONTROL WEBSERVICES is not available. You also can look at reviews of CRUZCONTROL WEBSERVICES, open positions, location of CRUZCONTROL WEBSERVICES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CRUZCONTROL WEBSERVICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CRUZCONTROL WEBSERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CRUZCONTROL WEBSERVICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CRUZCONTROL WEBSERVICES, employees, financial statistics.