VAN DE CATSEYN

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • VAN DE CATSEYN
Private companiesFood Stores • VAN DE CATSEYN

Contactgegevens VAN DE CATSEYN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DE CATSEYN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DE CATSEYN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BARD 5; 7130; BINCHE, België

Telefoon (phone): 64366455 (+32-64366455) 64366455 (+32-64366455)

Fax (fax): +32 (67) 966-17-23 +32 (67) 966-17-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DE CATSEYN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DE CATSEYN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DE CATSEYN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DE CATSEYN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DE CATSEYN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DE CATSEYN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DE CATSEYN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DE CATSEYN
Products information VAN DE CATSEYN

BTW identificatienummer (tax): BE08532775878
Ondernemingsnummer: 3315093994
Hoofdstad (capital): 423,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 246,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DE CATSEYN
(Get full report from official database of BE for VAN DE CATSEYN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DE CATSEYN
Addition kinds of activities for VAN DE CATSEYN

329600. Minerale wol | Mineral wool
22310106. Broeken: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Trouserings: wool, mohair, or similar fibers
28349911. Farmaceutische farmaceutische preparaten | Veterinary pharmaceutical preparations
34440302. Eaves, plaatwerk | Eaves, sheet metal
38240204. Elektronische totaliserende tellers | Electronic totalizing counters
39990600. Paraplu's, rieten en delen | Umbrellas, canes, and parts
50319900. Timmerhout, multiplex en molenwerk, niet | Lumber, plywood, and millwork, nec

Werken bij VAN DE CATSEYN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DE CATSEYN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DE CATSEYN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DE CATSEYN. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker Nachtdienst (M/V) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio Zonhoven zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker met ervaring. Dit om te werken in een vaste nachtploeg.

 • Commerciële binnendienst * (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: QUALITY

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een commerciële binnendienst met technische achtergrond. U zal ook fungeren als productverantwoordelijke. Uw taken bestaan er in alle orders te verwerken van A tot Z. U heeft ook technische bijstand aan collega's en klanten.

 • HULPLOEGCHEF INPAK/PRODUCTIE - VASTE NACHT (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het instellen, ombouwen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde lijn. Je waakt over de goede operationele werking van de lijn zodat de producten worden verpakt/verwerkt op de voorgeschreven wijze, volgens de opgegeven planning en binnen de vooropgestelde kwaliteit- en rendementseisen en indien nodig, stuur je bij. Kwaliteit staat hoog in je vaandel en je voert hiervoor de nodige controles uit Bij een technische storing, kom jij met de oplossing Je bevoorraadt de machines met het nodige materiaal. Je staat in voor de opleiding van nieuwe mensen. Als de ploegchef niet aanwezig is, zal jij de back up zijn.

 • Huishoudhulp regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Boortmeerbeek Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Medewerker Kassa en Receptie (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Agilitas Hasselt

  Type: Studentenjob

  Als Medewerker Kassa & Receptie heb je een gevarieerde combinatiefunctie en kan je zowel op de afdeling Receptie als op de afdeling Kassa worden ingezet. Als Medewerker Receptie ben je verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen van bezoek. Tevens verricht je licht administratieve werkzaamheden. Als Caissière ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling Kassa & Receptie. Je zorgt voor een correcte verwerking van de artikelen die de klanten ter betaling aanbieden. Bedrijfsprofiel: Een grootwarenhuis specifiek voor horecazaken.

 • Eventmedewerker (LOENHOUT)

  Regio: LOENHOUT

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

 • LESGEVER KLEUTERZWEMMEN (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks kleuterzwemmen op vrijdag (start 9/11) van 13:45-14:45uur in Maldegem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • STUDENT ONDERHOUD Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: WZC PRINSENHOF

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke ruimtes van het rusthuis. Een hart voor ouderenzorg is zeker een pluspunt Je hebt bij voorkeur al een ervaring als student in het onderhoud Je werkt graag binnen een multidisciplinair team Je bent dynamisch Je beschikt over een goede teamgeest

 • STEDENBOUWKUNDIG MEDEWERKER (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DUMOULIN JOS bvba

  Type: Vaste Job

  Dumoulin Jos bvba, gangmaker in vernieuwend verkavelingsontwerp, is op zoek naar een enthousiaste STEDENBOUWKUNDIG medewerker voor het ontwerpen van verkavelingen en het opmaken van aanvraagdossiers. Je staat in voor: de digitale cartografie van een bestemmingsplan opstellen; een verkavelingsproject van bouwgrond uitwerken; grondplannen of documenten uitwerken; presentatieplannen en bundels uitwerken; opstellen van motivatienota's en toelichtingsnota's; uitwerken van stedenbouwkundige voorschriften; opvolgen van aanvraagprocedures.

 • Bezorger/chauffeur Solucious Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: SOLUCIOUS

  Type: Vaste Job

  Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Als Solucious-bezorger ben je meer dan zomaar een vrachtwagenchauffeur. Je bent ook een diplomaat die snel praktische oplossingen vindt. Als bezorger wacht je een boeiende job die ook de nodige stressbestendigheid vereist. Want je doet meer dan de bestellingen tijdig bij de klant leveren: je bent ook het eerste aanspreekpunt voor die klant. Ook als er zich een probleem voordoet. Dankzij jouw diplomatie en commerciële instinct vind je echter snel een praktische oplossing. Eerst en vooral ben je bezorger. Het is jouw taak om alle leveringen op tijd bij de klanten (zoals grootkeukens, bedrijven of jeugdbewegingen) te krijgen. En dus moet je fysiek ook helemaal fit zijn om die grote hoeveelheden efficiënt en professioneel te leveren. Maar je allerbelangrijkste taak? Dat is zorgen dat de klanten op je dagelijkse traject tevreden zijn. En dat doe je vooral door te luisteren. Hebben ze een probleem? Dan vind jij de oplossing in een handomdraai. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kan je steeds rekenen op je collega’s van het service center. Je standplaats bevindt zich in Bornem.

 • Software Advies - Senior Project Manager Finance (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functie   Als projectmanager draag jij E2E verantwoordelijkheid voor het opleveren van je projecten binnen tijd, scope, budget en kwaliteit, en garandeert de verankering ervan binnen de organisatie. Wat verwachten wij van een Senior PM?   Als realisator: Faciliteer je de realisatie van de business case zonder er eigenaar van te zijn, binnen tijd- scope -budget - kwaliteit. Neem je verantwoordelijkheid voor het realiseren van de project doelstellingen binnen het gegeven mandaat. Vorm, leid en motiveer je het projectteam. Definieer, initieer en onderhoud je de projectstructuur en werking. Geef je dagelijkse leiding aan het project.  Als implementator: Creëer je de omgeving waar en voorzie je in de middelen waarmee alle partijen efficiënt en effectief kunnen samenwerken en opleveren Leid je het core team en extended team, zorg je voor de opvolging van de taken en stuur je het team voorwaarts.  Als regisseur: Rapporteer en leg je verantwoording af aan de project sponsor/stuurgroep Betrek je tijdig alle betrokken stakeholders Stuur je binnen het projectteam op samenhang en dynamiek Zorg je voor escalatie naar sponsor wanneer het project dreigt te ontsporen Leid je de verandering in goede banen via verander management    Gevraagde kennis & vaardigheden Je behaalde een masterdiploma en minimaal 10 jaar ervaring als Project Manager Je bent PMI Certified Je beschikt over ervaring met projectmethodologie en projectmanagement binnen de bank- en verzekeringswereld Je hebt affiniteit met IT, business process management Je hebt in het verleden ervaring opgebouwd in Financial en Risk project implementaties Kennis van Oracle Finance en Clarity zijn pluspunten Door jouw communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en assertiviteit ben je succesvol in het omgaan met verschillende stakeholders. Je beschikt over voldoende zelfzekerheid en je bent niet bang om vragen af te blokken van stakeholders die niet behoren tot je directe takenpakket. Je draagt kwaliteit hoog in het vaandel en werkt autonoom met oog voor service. Uitstekende communicatieve vaardigheden. Een grote dosis overtuigingskracht en assertiviteit. Kennis van en tenminste 5 jaar ervaring in stakeholder management. Resultaatsgericht, dynamisch en stressbestendig. Autonoom kunnen werken. Je bent dynamisch en flexibel ingesteld om in diverse omgevingen te werken. Je bent bovendien stressbestendig, hebt geen 9-to-5 mentaliteit en bent bereid om de 'extra mile' te lopen. 

 • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

  Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van VAN DE CATSEYN in sociale netwerken
Look for responds of VAN DE CATSEYN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DE CATSEYN. Laat een reactie achter voor VAN DE CATSEYN. VAN DE CATSEYN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DE CATSEYN. Leave a respond for VAN DE CATSEYN. VAN DE CATSEYN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DE CATSEYN op de google maps. Adres en contacten VAN DE CATSEYN
Location of VAN DE CATSEYN on the google maps. Address and contacts of VAN DE CATSEYN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DE CATSEYN VAN DE CATSEYN: FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV | DEXIA | Ultra Clean NV | A.S. SOFTWARE | EDDY VAN DER LINDEN

Other related companies as VAN DE CATSEYN: FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV | DEXIA | Ultra Clean NV | A.S. SOFTWARE | EDDY VAN DER LINDEN

VAN DE CATSEYN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DE CATSEYN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08532775878. Het bedrijf VAN DE CATSEYN bevindt zich op het adres: RUE BARD 5; 7130; BINCHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 423,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 246,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van VAN DE CATSEYN is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DE CATSEYN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DE CATSEYN, openstaande posities, locatie van VAN DE CATSEYN op de kaart.

VAN DE CATSEYN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DE CATSEYN, company assigned to the tax number BE08532775878. The company VAN DE CATSEYN is located at the address: RUE BARD 5; 7130; BINCHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 423,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 246,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of VAN DE CATSEYN is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DE CATSEYN is not available. You also can look at reviews of VAN DE CATSEYN, open positions, location of VAN DE CATSEYN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DE CATSEYN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DE CATSEYN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DE CATSEYN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DE CATSEYN, employees, financial statistics.