FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV
Private companiesFood Stores • FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV

Contactgegevens FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Beliweg 20 2030 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-35-41-32-65 32-35-41-32-65

Fax (fax): 32-35-44-16-60 32-35-44-16-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV
Products information FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV

BTW identificatienummer (tax): BE08933227539
Ondernemingsnummer: 5932586669
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 539,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Oil - drilling and extraction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV
(Get full report from official database of BE for FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV
Addition kinds of activities for FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV

011200. Rijst | Rice
526100. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
22119922. Stretch stoffen, katoen | Stretch fabrics, cotton
25220402. Tafels, kantoor: behalve hout | Tables, office: except wood
30210109. Pacs: rubber of rubber gesolde stof | Pacs: rubber or rubber soled fabric
38250238. Transducers voor volt, amperes, watt, vars, frequentie, etc. | Transducers for volts, amperes, watts, vars, frequency, etc.

Werken bij FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

  • Ervaren heftruckchauffeur (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Schoten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur.  Je zal werken in daguren en tijdelijk ingeschakeld worden met kans op verlenging.  Heb je de nodige ervaring dan zijn we op zoek naar jou!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Chauffeurs CE regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een transportfirma regio Genk gespecialiseerd in sneltransport zijn we op zoek naar een chauffeurs CE! Ben jij gedreven? Heb je wegenkennis? Dan ben jij diegene die we zoeken! Je werkt in dagritten of in vaste nachtritten.

  • Huishoudhulp regio LAARNE/KALKEN (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Halen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student frituur M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob in het weekend? Lees dan snel verder! Voor een frituur in regio Deinze zijn we op zoek naar een student die op vrijdag en/of zaterdag en/of zondag van 18u tot 21u wil bijspringen. Je bent stipt, beleefd en klantvriendelijk. Taken : Bestelling opnemen Vlees klaarleggen Kassa Inpakken van bestellingen Bijspringen waar nodig

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Studentenjob

    GAMMA Gentbrugge op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • Proces technieker liquid ice production (Halle) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT Stapelplaats Dassenveld

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnicus werk je in de distributiecentra van Colruyt Group. Je staat er in voor het onderhoud en de herstelling van onze installaties voor de productie van vloeibaar ijs. Een boeiende job voor een technicus die van aanpakken weet en graag bijleert. In onze distributiecentra in Halle stockeren en verzenden we gekoelde producten. Jij zorgt er als technicus voor dat onze zelf ontworpen installaties voor liquid ice production (LIP) werken zoals het hoort. Vloeibaar ijs of liquid ice is een gedeeltelijk (tot 40%) bevroren mengsel van water en een vriespunt-verlagend additief zoals alcohol, zout of ethanol. We gebruiken dit ijs voor het vullen van onze koelkarren, de innovatieve liquid ice containers, waarmee we de verse producten dan gekoeld naar de winkels brengen. Dagelijks produceren we 30.000 à 40.000 kg ijs, dat we vervolgens tijdelijk opslaan in tanks en uiteindelijk injecteren in gemiddeld 2500 koelkarren per dag. In de toekomst zullen we deze techniek ook toepassen voor onze diepvriesproducten, waardoor het aantal karren met ongeveer 35% zal toenemen en de ijsproductie zelfs zal verdubbelen. Je gaat aan de slag in een ploeg van technici die ervoor zorgen dat de installaties voor de opslag en verzending van gekoelde producten goed werken. Jij bent specifiek verantwoordelijk voor deze LIP- installaties. Je krijgt een interne opleiding en kan met vragen altijd terecht bij je collega’s. Je werkt in een tweeploegenstelsel: de ene week van 6 tot 14 uur, de andere week van 14 tot 22 uur. Je werkt in (de omgeving van) Halle. Wil je meer weten over liquid ice production? Bekijk dan ons filmpje op https://www.youtube.com/watch?v=L0sV_jpAK_8

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Auticoach (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren (ook volwassenen) met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bekende naam ben ik momenteel op zoek naar een fullstack .NET-developer. Functie Je gaat aan de slag in een bestaand software development team (dev factory) Je communiceert met stakeholders binnen en buiten het applicatie developmentteam (Project managers, Infrastructuur en service deskteam, ...) Je wordt multifunctioneel ingezet voor zowel front- als back-enddevelopment voor zowel Web- als desktopapplicaties. Je kan ingeschakeld worden voor meer analytisch taken of in functie van kennisoverdracht naar andere teamleden. Naast ontwikkelen, zijn (unit) testing en documentatie een wezenlijk onderdeel van je dagdagelijkse bezigheden. Profiel Brede kennis van .NET-development Goede ervaring binnen C#/ASP.NET MVC 5-ontwikkeling Ervaring in HTML5 / CSS / JavaScript / Sass / Less Bewezen ervaring in unit testing Ervaring met het werken binnen een Agile/Scrum-omgeving Keywords: C#.NET / VB.NET / ASP.NET MVC / unit testing / Scrum / Agile Details Startdatum : 01/12 Regio : Oost-Vlaanderen Projectduur : 1 jaar Neem bij interesse zo snel mogelijk contact op en snel uw CV door via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV in sociale netwerken
Look for responds of FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV. Laat een reactie achter voor FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV. FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV. Leave a respond for FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV. FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV op de google maps. Adres en contacten FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV
Location of FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV on the google maps. Address and contacts of FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV: VERDYCK bvba "DE SMID" | Degand SA | HAIR-DIFFERENT | HENRY (AUTO-ECOLES) | VITAMINE W

Other related companies as FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV: VERDYCK bvba "DE SMID" | Degand SA | HAIR-DIFFERENT | HENRY (AUTO-ECOLES) | VITAMINE W

FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08933227539. Het bedrijf FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV bevindt zich op het adres: Beliweg 20 2030 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 539,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Oil - drilling and extraction. Producten gemaakt in FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV, openstaande posities, locatie van FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV op de kaart.

FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV is a company, that was registered 1985 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV, company assigned to the tax number BE08933227539. The company FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV is located at the address: Beliweg 20 2030 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 539,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Oil - drilling and extraction. Products created in FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV were not found.
The main activity of FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV is not available. You also can look at reviews of FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV, open positions, location of FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPETROPLUS REFINING ANTWERP NV, employees, financial statistics.