Ultra Clean NV

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Ultra Clean NV
Private companiesFood Stores • Ultra Clean NV

Contactgegevens Ultra Clean NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ultra Clean NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ultra Clean NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Corneel Heymanstraat 3; 8400; Oostende (Stene), België

Telefoon (phone): 059 80 82 45 (+32-059 80 82 45) 059 80 82 45 (+32-059 80 82 45)

Fax (fax): 059 80 22 83 (+32-059 80 22 83) 059 80 22 83 (+32-059 80 22 83)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ultra Clean NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ultra Clean NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ultra Clean NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ultra Clean NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ultra Clean NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ultra Clean NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ultra Clean NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ultra Clean NV
Products information Ultra Clean NV

BTW identificatienummer (tax): BE04142639160
Ondernemingsnummer: 4286285400
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 713,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Work platforms; Fa?ade cleaning & maintenance; Window cleaners

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ultra Clean NV
(Get full report from official database of BE for Ultra Clean NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ultra Clean NV
Addition kinds of activities for Ultra Clean NV

27599903. Directories (behalve telefoon): drukwerk, nsk | Directories (except telephone): printing, nsk
28429901. Bleekmiddelen, huishoudelijk: droog of vloeibaar | Bleaches, household: dry or liquid
34690103. Keukengerei, huishouden: Metalen, behalve gegoten | Utensils, household: metal, except cast
38120306. Radarsystemen en apparatuur | Radar systems and equipment
48339900. Televisie-omroepzenders, nec | Television broadcasting stations, nec
72190301. Diaper service | Diaper service

Werken bij Ultra Clean NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ultra Clean NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ultra Clean NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ultra Clean NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial controller (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als financial controller de analytische rechterhand van de CFO. Na grondige inwerkperiode heb je je opgewerkt als eindverantwoordelijke van de interne accounting, facturatie, debiteurenbeheer & HR-administratie. In deze functie fungeer je ook als aanspreekpunt van de leveranciers en denk je me na over de projecten voor de verbetering van het intern financieel departement. Naast dit takenpakket combineer je vlot met de opvolging van het algemeen financieel beleid van de onderneming door de financiële cijfers te verzamelen, analyseren én interpreteren. Doorgroeien in deze job is ook een leuk gegeven daar je het intern toegepaste beleid mag gaan toepassen bij klanten.

  • Service Engineer met passie voor techniek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je zal als Service Engineer instaan voor het operationele gedeelte van verschillende installaties. Jouw technische skills zijn een troef tijdens de bediening van de installaties en het uitvoeren van het onderhoud en de kalibraties Je staat ook in voor de demontage en reiniging van de installaties na testing Jouw communicatieve skills zullen jou helpen bij het geven van demo's en seminaries Stockbeheer maakt ook deel uit van jouw takenpakket Jouw analytisch vermogen is een meerwaarde tijdens het implementeren, testen en evalueren van verbeteringen Technisch onderhoud en installatie van units bij klanten in het buitenland

  • Automecanicien Amerikaanse wagens (M/V) (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Borsbeek zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde "automecanicien" voor nieuwe en tweedehands Amerikaanse wagens. Je hebt minstens enkele jaren ervaring in een garage. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken en over de nodige technische kennis en ervaring beschikt. Je hebt al enkele jaren ervaring met klein en groot onderhoud, de voorbereiding van een technische keuring en het oplossen van kleine storingen. Je schrikt er daarnaast niet voor terug om een distributieriem te vervangen, lichten af te stellen, remschijven en -blokken te vervangen, banden te wisselen en dat allemaal zowel op nieuwe als tweedehandswagens.

  • Metser-diender (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag werken in de bouw maar je hebt geen ervaring? Ben je bereid om je handen uit de mouwen te steken en bij te leren? Dan is deze functie zeker iets voor jou! Onze klant, gelegen te Damme, is sinds 2001 uitgegroeid tot een professioneel bedrijf die zich specialiseert in woningbouw. Zowel nieuwbouw als renovatie. De traditionele bouwmethodes gaan er hand in hand met de hedendaagse moderne bouwtechnieken. Voor hen zijn we op zoek naar een metser-diender.

  • Toonbankbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als toonbankbediende ben je het aanspreekpunt voor de klanten in de sector bouw & industrie: Huurcontracten opstellen en advies verstrekken over diverse huurmachines Offertes aanmaken E-mailverkeer beantwoorden Telefoon voor productinformatie beantwoorden Huurcontracten afrekenen (geldmanipulatie) Onze klant werkt met wisselende uurroosters van 38 u/week waarbij je 1 zaterdag op 2 zal werken. In de week zijn er recuperatiedagen voorzien. Bedrijfsprofiel: Een verhuurbedrijf in Sint-Niklaas

  • Technisch-Commercieel Bediende (NETHEN)

    Regio: NETHEN

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een technisch-commercieel bediende die op zoek is naar een nieuwe uitdaging met veel variatie. Je bent het aanspreekpunt bij inkomende telefoons en communicatief sterk zodat je weet te onderhandelen. Onderhandelen over prijzen bij aankoop van producten schrikt je dan ook zeker niet af. Je zorgt voor de logistieke dossiers en opvolging van aankoopbestellingen en levertermijnen van lopende bestellingen. Je hebt technische achtergrond zodat je plannen kan lezen en beoordelen. Het kan gebeuren dat je op klantenbezoek gaat om kwaliteitscontroles uit te voeren of met klanten/ leveranciers te onderhandelen.

  • SERVICE TECHNIEKER LIFTSYSTEMEN - MELSELE (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Melsele, een unieke speler op de markt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in het volgende takenpakket: Installatie, preventief en correctief onderhoud van dynamische systemen en machines. Na een korte doorstart zal je zelfstandig functioneren bij klanten om machines op te bouwen, gebreken te herstellen en technische problemen op te lossen. Je rapporteert rechtstreeks aan de servicemanager via dagelijkse raportage.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Word kleutermonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als kleutermonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen tussen 3 en 6 jaar (kleuters). Jouw groep telt maximum 16 kinderen. Omdat we meer dan 100 verschillende kampthema's hebben, kiezen zowel de kinderen als jij een kamp dat volledig aansluit bij hun/jouw interesses. Het is jouw taak de kinderen 1 week lang volledig onder te dompelen in het thema Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • Meewerkend werftoezichter kunstharsvloeren (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met je team plaats je industriële kunstharsvloeren Je werkt mee aan een optimaal verloop van de werfuitvoering.

  • Relaxatietherapeut(e) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een relaxatietherapeut(e).

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van Ultra Clean NV in sociale netwerken
Look for responds of Ultra Clean NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ultra Clean NV. Laat een reactie achter voor Ultra Clean NV. Ultra Clean NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ultra Clean NV. Leave a respond for Ultra Clean NV. Ultra Clean NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ultra Clean NV op de google maps. Adres en contacten Ultra Clean NV
Location of Ultra Clean NV on the google maps. Address and contacts of Ultra Clean NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Ultra Clean NV Ultra Clean NV: DE SPEELMAN | SPAR | C. MARIN VOYAGES SELECTAIR | CENTR. TECHN. ROUT. SERV. | ISAAC DU TRE

Other related companies as Ultra Clean NV: DE SPEELMAN | SPAR | C. MARIN VOYAGES SELECTAIR | CENTR. TECHN. ROUT. SERV. | ISAAC DU TRE

Ultra Clean NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ultra Clean NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04142639160. Het bedrijf Ultra Clean NV bevindt zich op het adres: Corneel Heymanstraat 3; 8400; Oostende (Stene). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 713,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Janitor service. Lijst met producten zijn Work platforms; Fa?ade cleaning & maintenance; Window cleaners.
De hoofdactiviteit van Ultra Clean NV is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ultra Clean NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ultra Clean NV, openstaande posities, locatie van Ultra Clean NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ultra Clean NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ultra Clean NV, company assigned to the tax number BE04142639160. The company Ultra Clean NV is located at the address: Corneel Heymanstraat 3; 8400; Oostende (Stene). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 713,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Janitor service. List of products are Work platforms; Fa?ade cleaning & maintenance; Window cleaners.
The main activity of Ultra Clean NV is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ultra Clean NV is not available. You also can look at reviews of Ultra Clean NV, open positions, location of Ultra Clean NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ultra Clean NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ultra Clean NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ultra Clean NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ultra Clean NV, employees, financial statistics.