UITVAARTCENTRUM HELLINX

Contactgegevens UITVAARTCENTRUM HELLINX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UITVAARTCENTRUM HELLINX: address, phone, fax, email, website, opening hours

UITVAARTCENTRUM HELLINX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 2; 3730; HOESELT, België

Telefoon (phone): 89411281 (+32-89411281) 89411281 (+32-89411281)

Fax (fax): +32 (69) 641-28-51 +32 (69) 641-28-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UITVAARTCENTRUM HELLINX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UITVAARTCENTRUM HELLINX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UITVAARTCENTRUM HELLINX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UITVAARTCENTRUM HELLINX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UITVAARTCENTRUM HELLINX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UITVAARTCENTRUM HELLINX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UITVAARTCENTRUM HELLINX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UITVAARTCENTRUM HELLINX
Products information UITVAARTCENTRUM HELLINX

BTW identificatienummer (tax): BE01582824707
Ondernemingsnummer: 7307525634
Hoofdstad (capital): 779,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 695,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UITVAARTCENTRUM HELLINX
(Get full report from official database of BE for UITVAARTCENTRUM HELLINX)

Aanvulling soorten activiteiten voor UITVAARTCENTRUM HELLINX
Addition kinds of activities for UITVAARTCENTRUM HELLINX

10310101. Cerussiet mijnbouw | Cerussite mining
29110506. Road oliën | Road oils
31310205. Top liften, schoen en boot | Top lifts, shoe and boot
38610306. Lens tinten, camera | Lens shades, camera
50640105. Koelkasten en diepvriezers | Refrigerators and freezers
57190100. Keukengerei | Kitchenware
79480202. Dog race track operatie | Dog race track operation

Werken bij UITVAARTCENTRUM HELLINX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UITVAARTCENTRUM HELLINX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UITVAARTCENTRUM HELLINX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UITVAARTCENTRUM HELLINX. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator vaste nacht / tijdelijke opdracht (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Rotselaar zijn we op zoek naar 3 machine-operatoren voor in de nachtploeg. Je takenpakket als operator ziet er als volgt uit: bedienen van de machines die yoghurt en andere melkproducten afvullen waken over de kwaliteit van de producten, de verpakkingen en de afvullijn reinigen van de machines en de werkplaats

 • Arbeider Maldegem (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Start People Eeklo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je een handig persoon die graag dingen in elkaar steekt? Kan je fijn en nauwkeurig werken? Werk je graag in een leuke sfeer met topcollega's? Dan is dit de job voor jou! Bij de klant Roxell te Maldegem zijn we op zoek naar arbeiders te Maldegem. productie assamblageafdeling voor het monteren van onderdelen voor voeder -en drinksystemen. Jouw takenpakket als productiearbeider op de assemblageafdeling: Op de afdeling Assemblage wordt aan de hand van een eenvoudige technische assemblagetekening kleine onderdelen in elkaar gestoken, geassembleerd of gemonteerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen werkpost. Zo werk je erg zelfstandig. Alles wordt stap voor stap aangeleerd door een collega die je de eerste weken zal bijstaan.

 • Management Assistent (regio Steenokkerzeel) (STEENOKKERZEEL)

  Regio: STEENOKKERZEEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar Management Assistant voor onze klant die gesitueerd is in Steenkkerzeel. Als Management Assistant verleent u administratieve, organisatorische, logistieke en praktische ondersteuning aan de Manager van het luchtverkeersleidingscentrum (CANAC) en zijn team. U rapporteert hierbij rechtstreeks aan hem. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig en zeer gevarieerd: U bent verantwoordelijk voor de opmaak van verslagen en rapporten voor vergaderingen. U zorgt ervoor dat u tijdig alle documenten, cijfermateriaal, e.d. ontvangt via diverse kanalen en van de verschillende niveaus zodat de rapporten binnen de vooropgestelde termijn worden afgeleverd. U verzorgt het mailverkeer, de rapporteringen voor de Manager. Bij gelegenheid organiseert u vergaderingen. Bovendien staat u in voor een efficiënt document management en vlotte toegankelijkheid. U werkt presentaties, documenten af, en zorgt voor de vertalingen (Frans, Nederlands en Engels), die door de Manager en Experts gebruikt worden. Tenslotte bent u ook verantwoordelijk voor het agendabeheer, het verwerken van ad-hoc opdrachten, de ontvangst van bezoekers, enz.

 • Magazijnier (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Deerlijk zijn wij opz oek naar een magazijnier. Je kan goed overweg met de computer. Je kan fysiek werk aan.

 • Jobstudent zaterdagwerk (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Studentenjob

  We zoeken studenten om elke zaterdag te werken te Koekelare. Interesse? Neem dan snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051/50 22 67

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • Jobstudent ZEB 18+ (BEVERLO)

  Regio: BEVERLO

  Bedrijf: Agilitas Houthalen

  Type: Studentenjob

  Klanten verwelkomen en verder helpen Winkel netjes houden: paskamers opruimen, kleding in de winkel hangen, kleding netjes opplooien,... Kassawerk Kleding labelen

 • Medior Java Developer (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Artilium

  Type: Vaste Job

  Als Medior/Senior Developer ben je dagelijks bezig met de implementatie van nieuwe features op een projectmatige manier. Je schrijft niet alleen code maar denkt ook mee over de architectuur en gebruikte technologieën. Multi-platform en automatisatie zijn evident. Je gebruikt je ervaring en kennis en helpt hiermee collega's om tot optimale oplossingen te komen. Als voorstander van een DevOps cultuur draag je dagelijks bij aan de CI/CD structuur en helpt mee om deze in de toekomst nog te verbeteren.

 • Project Manager (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Het is jouw taak om functioneel leiding te geven aan de betrokken projectmedewerkers. De planning, organisatie en het management van de projecten is jouw eindeverantwoordelijkheid. Je kunt de knelpunten signaleren en neemt ad hoc actie indien nodig. Je rapporteert de voortgang van het project: extern aan de klant en intern aan de business unit manager. Een duidelijke structuur en opvolging in de verschillende fases van de projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt altijd rekening met de verwachtingen van de klant.

 • Functioneel Analist (solution designer) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Modis Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een functioneel analist die graag met Enterprise Architect werkt. Het betreft een freelance project lange termijn voor een klant in Mechelen. Lees verder als je meer wil weten! Jouw missie: Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect On the side: Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren. Profiel Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analist Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt Interesse? Neem snel contact met me op: [email protected]

 • Reclame bedeler in Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

  Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Cognitieve gedragstherapeut (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van UITVAARTCENTRUM HELLINX in sociale netwerken
Look for responds of UITVAARTCENTRUM HELLINX in social networks

Lees alle opmerkingen voor UITVAARTCENTRUM HELLINX. Laat een reactie achter voor UITVAARTCENTRUM HELLINX. UITVAARTCENTRUM HELLINX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UITVAARTCENTRUM HELLINX. Leave a respond for UITVAARTCENTRUM HELLINX. UITVAARTCENTRUM HELLINX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UITVAARTCENTRUM HELLINX op de google maps. Adres en contacten UITVAARTCENTRUM HELLINX
Location of UITVAARTCENTRUM HELLINX on the google maps. Address and contacts of UITVAARTCENTRUM HELLINX

Andere gerelateerde bedrijven als come UITVAARTCENTRUM HELLINX UITVAARTCENTRUM HELLINX: BOEKHANDEL BREDERO | VAN LOO | FILIP HUTSEBAUT | Nijs E | HAIR BOUTIQUE

Other related companies as UITVAARTCENTRUM HELLINX: BOEKHANDEL BREDERO | VAN LOO | FILIP HUTSEBAUT | Nijs E | HAIR BOUTIQUE

UITVAARTCENTRUM HELLINX is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UITVAARTCENTRUM HELLINX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01582824707. Het bedrijf UITVAARTCENTRUM HELLINX bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 2; 3730; HOESELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 779,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 695,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van UITVAARTCENTRUM HELLINX is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UITVAARTCENTRUM HELLINX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UITVAARTCENTRUM HELLINX, openstaande posities, locatie van UITVAARTCENTRUM HELLINX op de kaart.

UITVAARTCENTRUM HELLINX is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is UITVAARTCENTRUM HELLINX, company assigned to the tax number BE01582824707. The company UITVAARTCENTRUM HELLINX is located at the address: HOOGSTRAAT 2; 3730; HOESELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 779,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 695,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of UITVAARTCENTRUM HELLINX is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of UITVAARTCENTRUM HELLINX is not available. You also can look at reviews of UITVAARTCENTRUM HELLINX, open positions, location of UITVAARTCENTRUM HELLINX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UITVAARTCENTRUM HELLINX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UITVAARTCENTRUM HELLINX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UITVAARTCENTRUM HELLINX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UITVAARTCENTRUM HELLINX, employees, financial statistics.