BOEKHANDEL BREDERO

Contactgegevens BOEKHANDEL BREDERO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOEKHANDEL BREDERO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOEKHANDEL BREDERO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROZENBERG 15; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14318461 (+32-14318461) 14318461 (+32-14318461)

Fax (fax): +32 (4) 771-64-24 +32 (4) 771-64-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOEKHANDEL BREDERO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOEKHANDEL BREDERO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOEKHANDEL BREDERO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOEKHANDEL BREDERO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOEKHANDEL BREDERO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOEKHANDEL BREDERO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOEKHANDEL BREDERO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOEKHANDEL BREDERO
Products information BOEKHANDEL BREDERO

BTW identificatienummer (tax): BE06369567871
Ondernemingsnummer: 2237335205
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 603,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in BOEKHANDEL BREDERO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhandels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOEKHANDEL BREDERO
(Get full report from official database of BE for BOEKHANDEL BREDERO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOEKHANDEL BREDERO
Addition kinds of activities for BOEKHANDEL BREDERO

5078. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies
737500. Informatie retrieval diensten | Information retrieval services
23990101. Emblemen, badges en insignes: van aangekochte materialen | Emblems, badges, and insignia: from purchased materials
44929904. Tugboat service | Tugboat service
50840302. Papier productie machines | Paper manufacturing machinery

Werken bij BOEKHANDEL BREDERO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOEKHANDEL BREDERO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOEKHANDEL BREDERO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOEKHANDEL BREDERO. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier 2-ploegen HOGE VERLONING te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor het laden en lossen van containers, zet je bestellingen klaar en help je waar nodig in het magazijn. Indien je over een heftruckattest beschikt dan kan je ook ingezet worden als heftruckchauffeur.

  • MECHANIEKER HEFTRUCKS - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kallo en gespecialiseerd in logistieke dienstverlening zijn wij opzoek naar een gedreven en enthousiaste mechanieker voor onze heftrucks. Het bedrijf telt vandaag ruim 1100 gemotiveerde werknemers. Functieomschrijving: Je onderhoudt en herstelt samen met jouw collega's heftrucks met elektro -en dieselmotoren Daarnaast maak je bestekken op en zorg je dat er een geoliede planning en opvolging is van de onderhoudscycli Je werkt in dagdienst in een vijfdagenstelsel

  • Strijkster (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Strijkt u graag alle plooien glad dan is dit de ideale job voor u. U staat in voor het inventariseren, strijken en plooien van de particulier kledij van onze klanten. U heeft zin voor initiatief en gaat zeer zindelijk te werk.

  • Huishoudhulp Malle-Zoersel-Schilde 32u/week (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    4 gezinnen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 32u/week (ieders 8u) Door dat je bijna dagelijks bij je gezinnen over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. De gastgezinnen wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Dagen en uren in overleg met het gastgezin Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. Minder uren kunnen ook.

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • Student vertaler/tolk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Gezien onze herstructurering hebben wij heel wat nieuw versies van documenten, deze bestaan voorlopig enkel in het Nederlands. Wij zoeken een student om deze te vertalen naar het Frans. Het betreft ons arbeidsregelment, teksten vanop onze website en enkele losse documenten. Werkdagen kunnen vrij gekozen worden.

  • Bijlesgever wiskunde (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • Melexis zoekt 2 techniekers twee ploegen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Samen met Melexis, een groeiend elektronicabedrijf in Ieper, zoeken we 2 techniekers. Je zorgt ervoor dat alle machines blijven werken door zorgvuldig onderhoud als er een defect is. Je garandeert een correcte technische set-up van nieuwe loten/nieuwe temperaturen. Je geeft technische ondersteuning aan andere afdelingen bij nieuwe opstart of veranderingen aan bestaande producten. Je garandeert constante verbeteringen in kwaliteit en productiviteit door actief input te geven aan de kwaliteitsafdeling en de ploegleider.

  • Hoofdverpleegkundige dienst SP cardiologie - pneumologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Het team van onze SP cardiologie en pneumologie focust zich op het verlenen van gespecialiseerde zorg aan mensen met een cardiaal of pulmonair probleem aansluitend op een acute ziekenhuisopname. Een belangrijk aspect binnen deze zorg is de revalidatie na hartoperatie, hartinfarct of revalidatie bij hartfalen, wat een langdurig contact met de patiënt met zich meebrengt. Anderzijds worden hier ook patiënten opgenomen die herstellen en revalideren na opname voor een acuut longprobleem. Dit team bestaat uit 17 medewerkers met een groot hart voor de patiënten. Multidisciplinair werken is hun prioriteit. Er hangt een ontspannende sfeer en men is zeer student – minded. Ben jij er klaar voor om de stap te zetten richting een leidinggevende functie en zo een team te coachen en engageren? Wil je mee bijdragen aan het versterken van de kwaliteit en veiligheid van onze patiëntenzorg? Dan is deze vacature voor hoofdverpleegkundige vast en zeker iets voor jou! je bent verantwoordelijk voor een patiëntgerichte en kwalitatieve verpleegkundige zorg, dit in overleg met de betrokken artsen je geeft op participatieve wijze leiding aan een team van verpleegkundigen en logistieke medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming en ontwikkeling van jouw medewerkers je volgt de dienstroosterplanning op

  • BIS-stage Winkel medewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ECOSO

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

  • KELNERS BANKETTEN (STUDENTEN OF FLEXI'S) (DWORP)

    Regio: DWORP

    Bedrijf: KASTEEL GRAVENHOF

    Type: Flexijob

    U versterkt ons team bij grotere events, gaande van huwelijks-, communie- en verjaardagsfeesten tot bedrijfsevents en brunches. U staat in voor de bediening in de zaal. U ruimt ook af en stelt eventueel de zaal opnieuw op voor een volgend event. Het uurrooster is variabel en wordt één week op voorhand meegedeeld.

Zoek naar antwoorden van BOEKHANDEL BREDERO in sociale netwerken
Look for responds of BOEKHANDEL BREDERO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOEKHANDEL BREDERO. Laat een reactie achter voor BOEKHANDEL BREDERO. BOEKHANDEL BREDERO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOEKHANDEL BREDERO. Leave a respond for BOEKHANDEL BREDERO. BOEKHANDEL BREDERO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOEKHANDEL BREDERO op de google maps. Adres en contacten BOEKHANDEL BREDERO
Location of BOEKHANDEL BREDERO on the google maps. Address and contacts of BOEKHANDEL BREDERO

Andere gerelateerde bedrijven als come BOEKHANDEL BREDERO BOEKHANDEL BREDERO: CRةDIT AGRICOLE | T.C. OASE | Germain F | M. BRUURS | CHRISTIAN JOURQUIN

Other related companies as BOEKHANDEL BREDERO: CRةDIT AGRICOLE | T.C. OASE | Germain F | M. BRUURS | CHRISTIAN JOURQUIN

BOEKHANDEL BREDERO is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOEKHANDEL BREDERO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06369567871. Het bedrijf BOEKHANDEL BREDERO bevindt zich op het adres: ROZENBERG 15; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 603,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhandels. Producten gemaakt in BOEKHANDEL BREDERO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOEKHANDEL BREDERO is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOEKHANDEL BREDERO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOEKHANDEL BREDERO, openstaande posities, locatie van BOEKHANDEL BREDERO op de kaart.

BOEKHANDEL BREDERO is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOEKHANDEL BREDERO, company assigned to the tax number BE06369567871. The company BOEKHANDEL BREDERO is located at the address: ROZENBERG 15; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 603,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhandels. Products created in BOEKHANDEL BREDERO were not found.
The main activity of BOEKHANDEL BREDERO is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOEKHANDEL BREDERO is not available. You also can look at reviews of BOEKHANDEL BREDERO, open positions, location of BOEKHANDEL BREDERO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOEKHANDEL BREDERO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOEKHANDEL BREDERO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOEKHANDEL BREDERO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOEKHANDEL BREDERO, employees, financial statistics.