ROLAND HANKARD

Particuliere bedrijvencommunicatie • ROLAND HANKARD
Private companiesCommunications • ROLAND HANKARD

Contactgegevens ROLAND HANKARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLAND HANKARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLAND HANKARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-STEVENSSTRAAT 59; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW, België

Telefoon (phone): 23777303 (+32-23777303) 23777303 (+32-23777303)

Fax (fax): +32 (65) 901-76-22 +32 (65) 901-76-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLAND HANKARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLAND HANKARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLAND HANKARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLAND HANKARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLAND HANKARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLAND HANKARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLAND HANKARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLAND HANKARD
Products information ROLAND HANKARD

BTW identificatienummer (tax): BE01374908447
Ondernemingsnummer: 6065795898
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 311,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLAND HANKARD
(Get full report from official database of BE for ROLAND HANKARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLAND HANKARD
Addition kinds of activities for ROLAND HANKARD

394913. Team sportuitrusting | Team sports equipment
399904. Furs | Furs
14590101. Bentonietwinning | Bentonite mining
34529902. Gate haken | Gate hooks
34929903. Slang- en buisleidingen en assemblage, hydraulisch / pneumatisch | Hose and tube fittings and assemblies, hydraulic/pneumatic
35540101. Zak- en envelopmachines, papier | Bag and envelope making machinery, paper

Werken bij ROLAND HANKARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLAND HANKARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLAND HANKARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLAND HANKARD. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier in de bouw (M/V) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je klantvriendelijk? Kan je op zelfstandig werken? Heb je ervaring als magazijnier? Dan zijn wij op zoek naar jou! Pakketten of goederen sorteren en verdelen volgens de aanwijzingen (codering, formaat, gewicht, aantal, ...) Goederen laden/lossen Administratie en documentenbeheer uitvoeren Laden en lossen van goederen of producten De werkzone reinigen en opruimen De kenmerken van de goederen identificeren, De goederen per categorie tellen Beschadigde of ontbrekende producten markeren en melden Pakketten, materialen, goederen, ... verplaatsen en rangschikken

 • Technisch commercieel medewerker binnendienst (m/v) (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op dit moment opzoek naar een technisch – commercieel medewerker binnendienst. Na interne opleiding kan hij/zij de klant onthalen en nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en / of diensten, leveringstermijnen en eventuele naverkoopdiensten. Is verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen. Verzekert een goede communicatie en samenwerking met de collega’s en leveranciers . Vormt zich permanent bij teneinde de nodige technische deskundigheid te vergaren noodzakelijk voor de uitoefening van deze functie. Is verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers

 • Monteur (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je monteert mechanische onderdelen en machines ter voorbereiding van de testfase; Dit kan zowel in ons eigen atelier als op locatie bij klant. Naargelang je eigen kennis en voorkeur kan de jobinhoud uitgebreid worden met tekenwerk, programmeren, offertes opmaken,… Dit allen in kader van de sterke groei van het bedrijf!

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Hasselt centrum (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Student | Week | Dagdienst / ploegen | Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Ben je student en wil je tijdens de week een centje bijverdienen als orderpicker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk. Bijvoorbeeld: picken van artikels, producten naar de correcte afdeling brengen, producten verpakken, orders controleren, orders herverpakken, ...

 • JOBSTUDENT BEDIENING TAVERNE SPEELTUIN (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: DE KLOEK

  Type: Studentenjob

  De kloek is een binnen- en buitenspeeltuin met inbegrip van een taverne. Onze nieuwe collega zal meedraaien in de bediening van onze taverne. Je staat mee in voor het opdienen van gerechten, afruimen en opkuisen van tafels, klanten ontvangen voor de binnenspeeltuin, ... In de zomer bediening op het terras, scheppen van ijs,...

 • Student voor foodcorner Cargo M! (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: Cargo M!

  Type: Studentenjob

  Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

 • Regio Sales Manager HVAC (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Gentis SA

  Type: Vaste Job

  Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. Voor een producent van o.a. HVAC installaties zijn wij op zoek naar een regio sales manager. Naast HVAC produceren zij ook andere producten zoals verschillende soorten huishoudelijke apparaten. Als producent hebben zij een goede naam op de markt maar ook zeker als werkgever staan ze goed aangeschreven. Het is een organisatie die veel in zijn medewerkers investeert en bovendien zijn er mooie carrièrekansen. Wat ga je doen? Als regio sales manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een sales strategie in de aan jouw toegewezen regio. Je bepaald de KPI`s, doelen, en budgetten. Je zorgt er voor dat deze gehaald worden door middel van account management maar ook zeker door het aantrekken van nieuwe klanten, zoals groothandels, engineerings- en studiebureau`s. Je streeft er altijd naar een goede en lange-termijnrelatie met ze op te bouwen. Je geeft advies aan je klanten en voorziet in de nodige producttrainingen. Deze trainingen werk je uit in samenwerking met de marketingafdeling. Ook zit je regelmatig samen met het management om nieuwe plannen voor te leggen en rapport uit te brengen van de stand van zaken. Door jouw teamspirit en ambities voor de toekomst weet je samen met de andere mensen binnen jouw team de afdeling naar het volgende niveau te tillen.

 • Verkoopmedewerker - Beveren (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: JYSK

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

 • tijdelijk administratief medewerker (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

  Type: Vaste Job

  behandelen van binnegekomen productiestalen en salessamples ongeveer 50% meetwerk : ruwe meting van een aantal productiestalen en opmeten van prototypes voor fitting pakjes maken en comments ingeven Bedrijfsprofiel: Deze organisatie is al jarenlang actief in het ontwerpen van modieuze kledij maar tevens ook in het herbergen van bestaande merken. Ze hebben verschillende vestigingen zowel nationaal als internationaal en ondertussen werken een 60-tal medewerkers dag in dag uit om de kledij tot bij de mensen te brengen. 

 • Bediende verzekering - regio Oudenaarde - Onmiddelijke vaste indienstname + wagen (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Voor ons verzekeringskantoor zijn we op zoek naar een bediende (met ervaring in) verzekeringen. Je taak bestaat enerzijds uit bureauwerk (adviseren van klanten, opvragen van offertes, ...) en anderzijds uit het onthaal van klanten. Je maakt een analyse van hun verzekeringsbehoeften en geeft hen het correcte advies!

 • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

Zoek naar antwoorden van ROLAND HANKARD in sociale netwerken
Look for responds of ROLAND HANKARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLAND HANKARD. Laat een reactie achter voor ROLAND HANKARD. ROLAND HANKARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLAND HANKARD. Leave a respond for ROLAND HANKARD. ROLAND HANKARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLAND HANKARD op de google maps. Adres en contacten ROLAND HANKARD
Location of ROLAND HANKARD on the google maps. Address and contacts of ROLAND HANKARD

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLAND HANKARD ROLAND HANKARD: TAVERNE THE BEER TEMPLE | CHASSIS LEGRAND | RIA TIMMERMANS | ASTON MARTIN OWNERS CLUB | Lhote A M

Other related companies as ROLAND HANKARD: TAVERNE THE BEER TEMPLE | CHASSIS LEGRAND | RIA TIMMERMANS | ASTON MARTIN OWNERS CLUB | Lhote A M

ROLAND HANKARD is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLAND HANKARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01374908447. Het bedrijf ROLAND HANKARD bevindt zich op het adres: SINT-STEVENSSTRAAT 59; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 311,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van ROLAND HANKARD is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLAND HANKARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLAND HANKARD, openstaande posities, locatie van ROLAND HANKARD op de kaart.

ROLAND HANKARD is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLAND HANKARD, company assigned to the tax number BE01374908447. The company ROLAND HANKARD is located at the address: SINT-STEVENSSTRAAT 59; 1600; SINT-PIETERS-LEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 311,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of ROLAND HANKARD is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLAND HANKARD is not available. You also can look at reviews of ROLAND HANKARD, open positions, location of ROLAND HANKARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLAND HANKARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLAND HANKARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLAND HANKARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLAND HANKARD, employees, financial statistics.