TAVERNE THE BEER TEMPLE

Particuliere bedrijvencommunicatie • TAVERNE THE BEER TEMPLE
Private companiesCommunications • TAVERNE THE BEER TEMPLE

Contactgegevens TAVERNE THE BEER TEMPLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAVERNE THE BEER TEMPLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAVERNE THE BEER TEMPLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARCH? AU B?TAIL 11-13; 9600; RONSE/RENAIX, België

Telefoon (phone): 55215855 (+32-55215855) 55215855 (+32-55215855)

Fax (fax): +32 (63) 333-95-26 +32 (63) 333-95-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAVERNE THE BEER TEMPLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAVERNE THE BEER TEMPLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAVERNE THE BEER TEMPLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAVERNE THE BEER TEMPLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAVERNE THE BEER TEMPLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAVERNE THE BEER TEMPLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAVERNE THE BEER TEMPLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAVERNE THE BEER TEMPLE
Products information TAVERNE THE BEER TEMPLE

BTW identificatienummer (tax): BE07394866943
Ondernemingsnummer: 2784729003
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 421,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Type de Cuisine: Belge,Tavernes. Aménagements & Services: Terrasse.. Type de Cuisine: Belge.. Types de Cuisine: Belge.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAVERNE THE BEER TEMPLE
(Get full report from official database of BE for TAVERNE THE BEER TEMPLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAVERNE THE BEER TEMPLE
Addition kinds of activities for TAVERNE THE BEER TEMPLE

251700. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets
20990600. Suiker | Sugar
30899907. Sluitingen, kunststoffen | Closures, plastics
35770501. Barcode (magnetische inkt) printers | Bar code (magnetic ink) printers
35990300. Machine en ander werk winkel werk | Machine and other job shop work
50510202. Zwarte plaat, ijzer of staal | Black plate, iron or steel

Werken bij TAVERNE THE BEER TEMPLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAVERNE THE BEER TEMPLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAVERNE THE BEER TEMPLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAVERNE THE BEER TEMPLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator schuurmachine in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de organisatie van onze klant verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een operator schuurmachne. - Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de bandschuurmachine type Hevami. - Je voert de voorschreven kwaliteitscontroles correct uit - Je staat in voor het onderhoud van de machine.

  • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

  • HUISHOUDHULP (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUEBEDRIJF BALACEANU DANIELA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp word je ingeschakeld bij huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Mogelijke taken zijn poetsen strijken vensters wassen ...

  • Huishoudhulp in Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp regio Waregem - dringend! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • Student Winkelbediende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gemotiveerde student die wil bijverdienen als winkelbediende? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar jou! Voor een grote supermarkt in Westerlo, zijn wij op zoek naar een student winkelbediende die nagenoeg iedere zaterdag kan en wil werken. De werkuren kunnen van week tot week een beetje wijzigen, maar zullen steeds liggen tussen 11u en 20u. Je zal er allround worden ingezet voor volgende taken: Leveringen uitpakken Rekken aanvullen volgens FIFO-methode Zorgen voor een ordelijke en nette werkomgeving Controleren van de versheid van producten Klanten verwelkomen en verder helpen Kassawerk verrichten Bediening achter de verstogen (charcuterie, vlees en vis)

  • Jobstudent schoonmaak 12 september - 13 euro/uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op woensdag 12 september. Er wordt om 6 u afgesproken aan de Decathlon - Bpark Brugge. Je wordt opgepikt door een vaste medewerker, waarna jullie verschillende bedrijven regio groot Brugge gaan schoonmaken. Na jouw werkdag word je terug afgezet aan de Decathlon.

  • Studentenjob op vrijdagavond - schoonmaak grootwarenhuis regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke vrijdagavond van 16u - 20u. Je staat in voor de permanentie, onderhoud?en schoonmaak in een restaurant van een grootwarenhuis regio Sint-Denijs-Westrem (Gent).

  • schilder - decorateur (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: PLANCKE TOM

    Type: Vaste Job

    Samen met de zaakvoerder voert u diverse schilder- en decoratiewerken uit zowel binnen als buiten. Geïnteresseerd? Solliciteer onmiddellijk!

  • Freelance tour guide (adults) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage groups from different backgrounds ( for example: adults, VIP, tourists etc. ) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the events) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

  • Freelance lesgevers | Asse (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: G4S

    Type: Zelfstandige activiteit

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. G4S Training & Consultancy heeft gebruik gemaakt van haar jarenlange ervaring om zich verder te specialiseren in bepaalde materies en hierover opleidingen aan te bieden. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar opleidingen zijn we op zoek naar diverse freelance lesgevers. Als freelance lesgever kan je ingeschakeld worden om één van onze talrijke opleidingen te geven. Heb je ervaring in of kennis van één van de onderstaande domeinen en wil je graag jouw kennis delen, aarzel dan zeker niet om te solliciteren: Bewakingsagenten met een beroepservaring van minimum 3 jaar Leidinggevende personeelsleden (type A of B) met een beroepservaring in de bewakingssector van minimum 3 jaar Een grondige technische kennis m.b.t. beveiligingsproducten (toegangscontrole, inbraakdetectie, branddetectie en camerabewaking) met een beroepservaring van minimum 3 jaar Vergunde veiligheidsadviseurs met een beroepservaring van minimum 3 jaar Preventieadvisieurs (niveau 1 of 2) met een beroepservaring van minimum 3 jaar

  • Flexijob horeca medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening aan de bar. Je schenkt drank in, maakt cocktails en zorgt voor de orde en netheid van de bar. Je werkt op vrijdag- zaterdag- of zondagavond van 18u00 tot 12u00.

Zoek naar antwoorden van TAVERNE THE BEER TEMPLE in sociale netwerken
Look for responds of TAVERNE THE BEER TEMPLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAVERNE THE BEER TEMPLE. Laat een reactie achter voor TAVERNE THE BEER TEMPLE. TAVERNE THE BEER TEMPLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAVERNE THE BEER TEMPLE. Leave a respond for TAVERNE THE BEER TEMPLE. TAVERNE THE BEER TEMPLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAVERNE THE BEER TEMPLE op de google maps. Adres en contacten TAVERNE THE BEER TEMPLE
Location of TAVERNE THE BEER TEMPLE on the google maps. Address and contacts of TAVERNE THE BEER TEMPLE

Andere gerelateerde bedrijven als come TAVERNE THE BEER TEMPLE TAVERNE THE BEER TEMPLE: CITIBANK | JOZEF VAN DEN ACKER | BAKBAK | SOPHIBUS | De Mont Wim

Other related companies as TAVERNE THE BEER TEMPLE: CITIBANK | JOZEF VAN DEN ACKER | BAKBAK | SOPHIBUS | De Mont Wim

TAVERNE THE BEER TEMPLE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAVERNE THE BEER TEMPLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07394866943. Het bedrijf TAVERNE THE BEER TEMPLE bevindt zich op het adres: MARCH? AU B?TAIL 11-13; 9600; RONSE/RENAIX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 421,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge,Tavernes. Aménagements & Services: Terrasse.. Type de Cuisine: Belge.. Types de Cuisine: Belge..
De hoofdactiviteit van TAVERNE THE BEER TEMPLE is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAVERNE THE BEER TEMPLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAVERNE THE BEER TEMPLE, openstaande posities, locatie van TAVERNE THE BEER TEMPLE op de kaart.

TAVERNE THE BEER TEMPLE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAVERNE THE BEER TEMPLE, company assigned to the tax number BE07394866943. The company TAVERNE THE BEER TEMPLE is located at the address: MARCH? AU B?TAIL 11-13; 9600; RONSE/RENAIX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 421,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. List of products are Type de Cuisine: Belge,Tavernes. Aménagements & Services: Terrasse.. Type de Cuisine: Belge.. Types de Cuisine: Belge..
The main activity of TAVERNE THE BEER TEMPLE is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TAVERNE THE BEER TEMPLE is not available. You also can look at reviews of TAVERNE THE BEER TEMPLE, open positions, location of TAVERNE THE BEER TEMPLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAVERNE THE BEER TEMPLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAVERNE THE BEER TEMPLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAVERNE THE BEER TEMPLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAVERNE THE BEER TEMPLE, employees, financial statistics.