POMPES FUNبBRES LAWARRةE

Contactgegevens POMPES FUNبBRES LAWARRةE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POMPES FUNبBRES LAWARRةE: address, phone, fax, email, website, opening hours

POMPES FUNبBRES LAWARRةE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE FRANاOIS CORNESSE 35; 4920; AYWAILLE, België

Telefoon (phone): 43844190 (+32-43844190) 43844190 (+32-43844190)

Fax (fax): +32 (16) 593-25-17 +32 (16) 593-25-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POMPES FUNبBRES LAWARRةE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POMPES FUNبBRES LAWARRةE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POMPES FUNبBRES LAWARRةE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POMPES FUNبBRES LAWARRةE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POMPES FUNبBRES LAWARRةE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POMPES FUNبBRES LAWARRةE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POMPES FUNبBRES LAWARRةE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POMPES FUNبBRES LAWARRةE
Products information POMPES FUNبBRES LAWARRةE

BTW identificatienummer (tax): BE08397094726
Ondernemingsnummer: 8033172607
Hoofdstad (capital): 608,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 729,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits & Services: Pierres Tombales, Entrepreneurs de Pompes Funèbres, Cimetières, Cercueils.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POMPES FUNبBRES LAWARRةE
(Get full report from official database of BE for POMPES FUNبBRES LAWARRةE)

Aanvulling soorten activiteiten voor POMPES FUNبBRES LAWARRةE
Addition kinds of activities for POMPES FUNبBRES LAWARRةE

3575. Computer terminals | Computer terminals
396500. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
28990000. Chemische preparaten, nec | Chemical preparations, nec
33550301. Extrusion ingot, aluminium: gemaakt in rollend molen | Extrusion ingot, aluminum: made in rolling mills
37320106. Tenders (kleine motorboten), bouw en reparatie | Tenders (small motor craft), building and repairing

Werken bij POMPES FUNبBRES LAWARRةE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POMPES FUNبBRES LAWARRةE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POMPES FUNبBRES LAWARRةE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POMPES FUNبBRES LAWARRةE. Looking for open vacancies in other companies

 • Roaming Coordinator Telenet - tijdelijke opdracht (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE TELENET

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze afdeling in Woluwe zoeken wij zeer dringend een Roaming Coordinantor! Het gaat om een tijdelijke opdracht van 3 maanden. Je bent verantwoordelijk voor alle contacten met onze externe partners in het buiteland met betrekking tot roaming. Je focus zal liggen op berekingen maken en kijken of onze partners de behaalde doelstellingen hebben gehaald. Zowel schriftelijk als mondeling zal je in contact staan met hen.

 • Productiemedewerkers metaalsector twee ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze opdrachtgever in Lokeren is op zoek naar gemotiveerde en ervaren productiemedewerkers. Je staat in voor het verzamelen van aluminium onderdelen, dit zowel manueel als met transpallet. Ook sta je in voor het schoonmaken en inpakken van de metalen onderdelen.

 • Autopoetsers (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: ASAP TONGEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Tongeren zijn we regelmatig op zoek naar kandidaten voor het poetsen van auto's.

 • Winkelmedewerker tankstation Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als winkelmedewerker voor dit nieuwe tankstation te Knokke zijn wij op zoek naar een sociaal en opgewekt persoon die tijdelijk beschikbaar is voor een vervangingsopdracht van een 2-tal weken. Je wordt polyvalent ingezet op de verschillende plaatsen bij deze moderne zaak. Tot je taken kunnen behoren: de broodjeszaak Panos: klanten bedienen, broodjes maken,... de supermarkt: bediening, kassawerk, aanvullen,... tankstation: afrekenen Daarnaast ben je ook bereid om hier en daar het onderhoud, het proper houden van de zaak, voor je rekening te nemen.

 • Expediteur Export (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een ervaren expediteur export. Je volgt het transport van goederen op en je informeert de klant over het verloop en stelt oplossingen voor bij eventuele problemen. Je waakt over de facturatie van het departement. Je contacteert agenten ter plaatse. Je verschaft de klant informatie over de stand van zaken doorheen alle fases van de overeenkomst (voor, tijdens en na het transport). Je communiceert met de financiële dienst en sales indien afspraken met dienstverleners of klanten niet werden nagekomen. Je staat in voor het up to date houden van systemen en data kwaliteit.

 • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • HUISHOUDHULP (M/V) RUDDERVOORDE (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Dakdekker platte daken (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: LIMBURGSE INDUSTRIELE DAKWERKEN

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er om onze ploeg te versterken. Je staat in voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van de bekleding van platte daken (roofing).

 • CUSTOMER SERVICE FRANSE MARKT (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Hays Response Antwerpen

  Type: Vaste Job

  * Regio Wommelgem * A-Z orderopvolging van eigen klanten en nauwe samenwerking met Accountmanager * Leuk team binnen internationaal bedrijf Deze organisatie actief in de voedingsindustrie heeft enkele bekende producten in zijn assortiment. In de vestiging in Wommelgem zijn zowel een productiesite als de administratieve kantoren aanwezig. Voor deze klant is Hays Response op zoek naar een Order Desk medewerker voor de Franstalige klanten. Als Order Desk medewerker ben jij verantwoordelijk voor de orderopvolging van a tot z. Enerzijds ga jij het aanspreekpunt zijn voor je Franstalige klantenportfolio. Dit wilt zeggen dat jij vragen gaat beantwoorden, oplossingen gaat zoeken voor eventuele problemen en daarbij de klanten ook op de hoogte gaat houden. Anderzijds ga jij de orders in het systeem zetten en opvolgen. Bovendien voer je prijswijzigingen of commerciële correcties door in het systeem en verstuur je ze naar de klanten. Je contacten verlopen zowel via mail als telefonisch. Daarbij werk je nauw samen met de Accountmanager van jouw markt.

 • Service technieker kranen (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: KONECRANES NV

  Type: Vaste Job

  Je zal samen met collega’s instaan voor: het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen het analyseren en oplossen van problemen

 • SOFTWARE TESTER (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Liantis talent services

  Type: Vaste Job

  Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) SOFTWARE TESTER FUNCTIE Je komt terecht in een snel groeiende en uitdagende omgeving, het is hierbij jouw missie de kwaliteit van de gebouwde software (interne toepassingen, web applicaties, mobiele apps) te bewaken. Je zorgt voor de functionele en technische testing van de applicaties. Je bent actief lid van het SCRUM team dat bestaat uit analisten en ontwikkelaars. Je rapporteert aan de team lead development. Je zorgt voor het opsporen van mogelijke problemen en bugs en ontpopt je als kwaliteitsbewaker van de teststrategie (aanpak, methodologieën en tools). Vanuit een grondig begrip van de business vereisten, stel je testcases en scenario’s op en verzorgt de uitvoering ervan. Je volgt de testresultaten op en geeft actief feedback naar collega’s. Je werkt nauw samen met testers uit andere teams en bent een cruciale schakel in het verbeteren en implementeren van de teststrategie. Je zet het test- en kwaliteitsproces op de kaart in jouw domein en werkt mee aan de uitbouw van het test proces binnen onze organisatie. Je streeft naar continue optimalisatie en uitbreiding van de testsets en verankert de verdere change naar automated testing.

 • Klusjesman (MARKEGEM)

  Regio: MARKEGEM

  Bedrijf: MAES & COUCKE

  Type: Vaste Job

  . Je staat in voor het uitvoeren van kleine opdrachten op de werf: plaatsen van resterende plinten, uitvoeren van kitwerk, retoucheren van schilderwerken, plaatsen van werfinrichting (hekkens, werfketen), ... . Het uitvoeren van algemene opkuis op de werven. . Je bent in staat om zowel zelfstandig als in groep te werken.

Zoek naar antwoorden van POMPES FUNبBRES LAWARRةE in sociale netwerken
Look for responds of POMPES FUNبBRES LAWARRةE in social networks

Lees alle opmerkingen voor POMPES FUNبBRES LAWARRةE. Laat een reactie achter voor POMPES FUNبBRES LAWARRةE. POMPES FUNبBRES LAWARRةE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POMPES FUNبBRES LAWARRةE. Leave a respond for POMPES FUNبBRES LAWARRةE. POMPES FUNبBRES LAWARRةE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POMPES FUNبBRES LAWARRةE op de google maps. Adres en contacten POMPES FUNبBRES LAWARRةE
Location of POMPES FUNبBRES LAWARRةE on the google maps. Address and contacts of POMPES FUNبBRES LAWARRةE

Andere gerelateerde bedrijven als come POMPES FUNبBRES LAWARRةE POMPES FUNبBRES LAWARRةE: RIK DE FRUYTIER | HENSJO | Battard | Espace des Saveurs | Lanslots R

Other related companies as POMPES FUNبBRES LAWARRةE: RIK DE FRUYTIER | HENSJO | Battard | Espace des Saveurs | Lanslots R

POMPES FUNبBRES LAWARRةE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POMPES FUNبBRES LAWARRةE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08397094726. Het bedrijf POMPES FUNبBRES LAWARRةE bevindt zich op het adres: AVENUE FRANاOIS CORNESSE 35; 4920; AYWAILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 608,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 729,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Pierres Tombales, Entrepreneurs de Pompes Funèbres, Cimetières, Cercueils..
De hoofdactiviteit van POMPES FUNبBRES LAWARRةE is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POMPES FUNبBRES LAWARRةE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POMPES FUNبBRES LAWARRةE, openstaande posities, locatie van POMPES FUNبBRES LAWARRةE op de kaart.

POMPES FUNبBRES LAWARRةE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is POMPES FUNبBRES LAWARRةE, company assigned to the tax number BE08397094726. The company POMPES FUNبBRES LAWARRةE is located at the address: AVENUE FRANاOIS CORNESSE 35; 4920; AYWAILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 608,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 729,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Pierres Tombales, Entrepreneurs de Pompes Funèbres, Cimetières, Cercueils..
The main activity of POMPES FUNبBRES LAWARRةE is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of POMPES FUNبBRES LAWARRةE is not available. You also can look at reviews of POMPES FUNبBRES LAWARRةE, open positions, location of POMPES FUNبBRES LAWARRةE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POMPES FUNبBRES LAWARRةE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POMPES FUNبBRES LAWARRةE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POMPES FUNبBRES LAWARRةE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POMPES FUNبBRES LAWARRةE, employees, financial statistics.