MIKE GHILLEMYN

Contactgegevens MIKE GHILLEMYN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIKE GHILLEMYN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIKE GHILLEMYN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DREEF "TER WALLE" 45; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56423466 (+32-56423466) 56423466 (+32-56423466)

Fax (fax): +32 (81) 137-57-74 +32 (81) 137-57-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIKE GHILLEMYN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIKE GHILLEMYN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIKE GHILLEMYN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIKE GHILLEMYN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIKE GHILLEMYN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIKE GHILLEMYN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIKE GHILLEMYN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIKE GHILLEMYN
Products information MIKE GHILLEMYN

BTW identificatienummer (tax): BE08104858398
Ondernemingsnummer: 1579803466
Hoofdstad (capital): 176,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 537,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIKE GHILLEMYN
(Get full report from official database of BE for MIKE GHILLEMYN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIKE GHILLEMYN
Addition kinds of activities for MIKE GHILLEMYN

153199. Operatieve bouwers, nec | Operative builders, nec
513799. Dames- en kinderkleding, nec | Women's and children's clothing, nec
28420501. Stofzachters | Fabric softeners
51699908. Kunstmatige vezels | Manmade fibers
55990000. Automotive dealers, nec | Automotive dealers, nec
70410200. Rooming huizen | Rooming houses
89990102. Kunstenaars studio | Artist's studio

Werken bij MIKE GHILLEMYN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIKE GHILLEMYN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIKE GHILLEMYN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIKE GHILLEMYN. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Scannen van dossiers en aanmaken van de electronische workflow. Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaselijsten uitvoeren. Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Brifwisseling (bijpremie). Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

 • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

 • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

  Regio: BEVEREN-ROESELARE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • HUISHOUDHULP REGIO VEURNE (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar een enthousiaste en ervaren huishoudhulp. Ben jij een positief ingestelde, klantvriendelijke, stipte en discrete persoon, die bovenal heel graag en netjes poetst en beschik je over eigen vervoer? Dan ben jij diegene die wij zoeken! Ervaring is een pluspunt maar geen must!

 • Poetshulp Kortenberg (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je VAN 06/06/2017 TEM 14/07/2017 ORGANISEREN WIJ IN SAMENWERKING MET VDAB EEN OPLEIDING PARTICULIERE SCHOONMAAK. NA DEZE OPLEIDING BIEDEN WIJ JE EEN VAST CONTRACT AAN BIJ PUUUR. INTERESSE? KOM NAAR HET INFOMOMENT OP 22/05/2017 OM 13U30 BIJ VDAB LEUVEN, DIESTSEPOORT 6/63, 3000 LEUVEN (NAAST HET STATION)

 • Huishoudhulpen Meeuwen - Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: GREENHOUSE LEOPOLDSBURG

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Meeuwen-Gruitrode zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lebbeke (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Sales Promotor | Kobo (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

  Type: Studentenjob

  Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

 • Jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

  Type: Studentenjob

  Voor een klant, een supermarkt in de regio Mechelen, zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er. Je zal ingezet worden op maandag en woensdag.

 • Technieker - twee ploegen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerde firma in Roeselare zijn wij op zoek naar een preventief technieker. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor het vlot draaiende houden van de productiemachines- en installaties overheen de verschillende productielijnen (productie en verpakking).

 • Leerkrachten en coaches (m/v) (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: MYMETHOD

  Type: Zelfstandige activiteit

  MyMethod biedt studiebegeleiding voor leerlingen van het secundair onderwijs in en rond het Brusselse. De individuële lessen, stages of workshops worden aan huis of in onze kantoren te Ukkel aangeboden. Opdracht: Voor bijlessen (voornamelijk na de schooluren et/of in het weekend), workshops of stage begeleiding, werven wij leerkrachten en coaches aan voor alle vakken en meer specifiek voor: - Nederlands - Wiskunde - Wetenschappen (biologie, physica, chemie) - Methodologie - Geschiedenis en aardrijkskunde Uurloon: 16 tot 20 €/h voor bijlessen ; 25 tot 35 €/h voor stages en workshops ; + premies De opdrachten kunnen ad hoc of op regelmatige basis uitgevoerd worden. MyMethod kan de leerkrachten verlonen onder de vorm van een d eeleconomieplatform (info**). Dit platform bestaat voor het leveren van diesten van particulier tot particulier en geeft lagere lasten voor werknemer en werkgever. **: https://economie.fgov.be/nl/themas/ondernemingen/duurzame-economie/deeleconomie Gewenst profiel De kandidaat heeft voor één of meerdere van de gewenste vakken ; - een master of student voor een master ; - een doctoraat ; - een aggregatie of student aggregatie ; Ervaring gevraagd voor individuële ondersteuning (bijlessen) en/of begeleiding van kleine groepen. Wij bieden : Een contract onder het “deeleconomie” statut (niet nodig om een zelfstandig statut te hebben) of zelfstandig statut. Part-time job Een uitkering van 16€ tot 20€ volgens ervaring.

 • Gemotiveerde Keukenhulp - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp met zin voor verantwoordelijkheid. U help mee met de voorbereiding, u vult de buffetten aan en helpt bij het opruimen na de dienst.

Zoek naar antwoorden van MIKE GHILLEMYN in sociale netwerken
Look for responds of MIKE GHILLEMYN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIKE GHILLEMYN. Laat een reactie achter voor MIKE GHILLEMYN. MIKE GHILLEMYN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIKE GHILLEMYN. Leave a respond for MIKE GHILLEMYN. MIKE GHILLEMYN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIKE GHILLEMYN op de google maps. Adres en contacten MIKE GHILLEMYN
Location of MIKE GHILLEMYN on the google maps. Address and contacts of MIKE GHILLEMYN

Andere gerelateerde bedrijven als come MIKE GHILLEMYN MIKE GHILLEMYN: BUREAU BRUGMANS-BAETEN | PATRICK CAROLUS | B?N?DICTE EVRARD | GARY BREYSSEM | POLICE F?D?RALE

Other related companies as MIKE GHILLEMYN: BUREAU BRUGMANS-BAETEN | PATRICK CAROLUS | B?N?DICTE EVRARD | GARY BREYSSEM | POLICE F?D?RALE

MIKE GHILLEMYN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIKE GHILLEMYN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08104858398. Het bedrijf MIKE GHILLEMYN bevindt zich op het adres: DREEF "TER WALLE" 45; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 176,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 537,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van MIKE GHILLEMYN is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIKE GHILLEMYN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIKE GHILLEMYN, openstaande posities, locatie van MIKE GHILLEMYN op de kaart.

MIKE GHILLEMYN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIKE GHILLEMYN, company assigned to the tax number BE08104858398. The company MIKE GHILLEMYN is located at the address: DREEF "TER WALLE" 45; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 176,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 537,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of MIKE GHILLEMYN is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MIKE GHILLEMYN is not available. You also can look at reviews of MIKE GHILLEMYN, open positions, location of MIKE GHILLEMYN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIKE GHILLEMYN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIKE GHILLEMYN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIKE GHILLEMYN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIKE GHILLEMYN, employees, financial statistics.