BUREAU BRUGMANS-BAETEN

Contactgegevens BUREAU BRUGMANS-BAETEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU BRUGMANS-BAETEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU BRUGMANS-BAETEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRIEHOEKSTRAAT 9; 2920; KALMTHOUT, België

Telefoon (phone): 36662034 (+32-36662034) 36662034 (+32-36662034)

Fax (fax): +32 (58) 977-21-43 +32 (58) 977-21-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU BRUGMANS-BAETEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU BRUGMANS-BAETEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU BRUGMANS-BAETEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU BRUGMANS-BAETEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU BRUGMANS-BAETEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU BRUGMANS-BAETEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU BRUGMANS-BAETEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU BRUGMANS-BAETEN
Products information BUREAU BRUGMANS-BAETEN

BTW identificatienummer (tax): BE07831024169
Ondernemingsnummer: 6055358886
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 755,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in BUREAU BRUGMANS-BAETEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU BRUGMANS-BAETEN
(Get full report from official database of BE for BUREAU BRUGMANS-BAETEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU BRUGMANS-BAETEN
Addition kinds of activities for BUREAU BRUGMANS-BAETEN

384202. Katoen en katoen applicators | Cotton and cotton applicators
02790402. Hondenboerderij | Dog farm
23539905. Hoeden, afgewerkt: vrouwen, missen 'en kinderen | Hats, trimmed: women's, misses', and children's
30691601. Wrijving tape, rubber | Friction tape, rubber
35350104. Wegtransporteurs | Tow conveyors
89990203. Gebrandschilderd glas | Stained glass art

Werken bij BUREAU BRUGMANS-BAETEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU BRUGMANS-BAETEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU BRUGMANS-BAETEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU BRUGMANS-BAETEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het klassement en input.

  • Schrijnwerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt kasten, keukens, luifels, binnendeuren op maat. Het is mogelijk dat je ze af en toe mee gaat plaatsen bij de mensen thuis.

  • Commercieel Technisch Medewerker Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U adviseert klanten over het totale machineverhuurassortiment (inclusief klein mechanische gereedschappen) en het gebruik van de machines en gereedschappen; U bent verantwoordelijk voor de afgifte en/of retourname van gehuurde artikelen; tevens maakt u de bijbehorende verhuurcontracten reserveringen etc.; U signaleert knelpunten en problemen; Daarnaast zorgt u samen met uw collega's voor een representatieve uitstraling in en rondom het filiaal; Proper maken van machines zal ook zeker tot uw takenpakket behoren

  • Jobstudent Action Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Jobstudent bediende (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor verschillende administratieve taken en ondersteunt verschillende afdelingen.

  • Student bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag.  Bedrijfsprofiel: Gekende bakkerij met verschillende filialen.

  • Jobstudent boekhouding (m/v) in Wetteren. (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Jobstudent boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Wetteren. De verantwoordelijkheden als Junior Accountant zijn: Aan- & verkoopfacturen inboeken; Financiële verrichtingen inboeken; BTW aangiftes voorbereiden. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Dossierbeheerder verzekeringssector - Brussel Centrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je begint je loopbaan met een interne opleiding van enkele maanden zodat je kan kennismaken met onze verschillende producten op het vlak van groepsverzekering. Daarna maak je als klantbeheerder deel uit van een van onze teams. - Je beheert een eigen klantenportefeuille. - Je volgt dossiers op van A tot Z: vanaf aansluiting, over wijzigingen tijdens de loopbaan, tot uitbetaling van pensioenkapitalen van werknemers. - Je waakt over de nauwkeurigheid van de gegevens en controleert de berekeningen van premies en kapitalen. - Je hebt zowel schriftelijke als telefonische contacten met verzekerden, klanten, makelaars en collega’s en je helpt hen verder op je eigen spontane manier. - Samen met je collega’s denk je voortdurend na over verbeteringen aan de dienstverlening van onze klanten.

  • Onderhoudstechnieker in ploegen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Vaste Job

    Gezocht: onderhoudstechnieker (m/v) voor tweeploegendienst voor een bedrijf regio Grobbendonk. Als onderhoud/storingstechnieker kom je terecht in een geautomatiseerde werkomgeving waar je verantwoordelijk bent voor de goede werking en het onderhoud van de verschillende productiemachines. Samen met je collega's verhelp je storingen en voer je preventieve en curatieve onderhoudstaken uit. In samenspraak met het technisch team verricht je optimalisaties zodat het machinepark zijn maximaal rendement haalt. Je zal werken in twee ploegen.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Project manager (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673607-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je een oog voor detail en wil je elke badkamer op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in jouw bloed? Dan is de functie van Project manager misschien wel iets voor jou! Ontdek het hier! Voor de vacature van Project manager binnen Steylaerts NV (Lier) zijn wij op zoek naar iemand die volgende taken op zich neemt : Je coördineert en leidt badkamerrenovaties van opmeting tot afrekening; Je bewaakt doorlopend de hoge standaarden van Steylaerts; Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en plaatsers; Je vormt een team met je Project Assistant; Je zorgt voor coaching en planning van eigen mensen en onderaannemers.

  • Keukenhulp (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: SPAANS DAK

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van eten zoals groenten wassen en snijden, koekjes afbakken.

Zoek naar antwoorden van BUREAU BRUGMANS-BAETEN in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU BRUGMANS-BAETEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU BRUGMANS-BAETEN. Laat een reactie achter voor BUREAU BRUGMANS-BAETEN. BUREAU BRUGMANS-BAETEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU BRUGMANS-BAETEN. Leave a respond for BUREAU BRUGMANS-BAETEN. BUREAU BRUGMANS-BAETEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU BRUGMANS-BAETEN op de google maps. Adres en contacten BUREAU BRUGMANS-BAETEN
Location of BUREAU BRUGMANS-BAETEN on the google maps. Address and contacts of BUREAU BRUGMANS-BAETEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU BRUGMANS-BAETEN BUREAU BRUGMANS-BAETEN: Dranken De Cuber J.P. | AD LIGHT | MBA Tentenverhuur VOF | ALFA COMMUNICATIONS | De Bibliotheek BVBA

Other related companies as BUREAU BRUGMANS-BAETEN: Dranken De Cuber J.P. | AD LIGHT | MBA Tentenverhuur VOF | ALFA COMMUNICATIONS | De Bibliotheek BVBA

BUREAU BRUGMANS-BAETEN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU BRUGMANS-BAETEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07831024169. Het bedrijf BUREAU BRUGMANS-BAETEN bevindt zich op het adres: DRIEHOEKSTRAAT 9; 2920; KALMTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 755,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in BUREAU BRUGMANS-BAETEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU BRUGMANS-BAETEN is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU BRUGMANS-BAETEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU BRUGMANS-BAETEN, openstaande posities, locatie van BUREAU BRUGMANS-BAETEN op de kaart.

BUREAU BRUGMANS-BAETEN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU BRUGMANS-BAETEN, company assigned to the tax number BE07831024169. The company BUREAU BRUGMANS-BAETEN is located at the address: DRIEHOEKSTRAAT 9; 2920; KALMTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 755,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in BUREAU BRUGMANS-BAETEN were not found.
The main activity of BUREAU BRUGMANS-BAETEN is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU BRUGMANS-BAETEN is not available. You also can look at reviews of BUREAU BRUGMANS-BAETEN, open positions, location of BUREAU BRUGMANS-BAETEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU BRUGMANS-BAETEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU BRUGMANS-BAETEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU BRUGMANS-BAETEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU BRUGMANS-BAETEN, employees, financial statistics.