LESCART

Contactgegevens LESCART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LESCART: address, phone, fax, email, website, opening hours

LESCART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SOUS L'HAYE 65; 7100; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64213606 (+32-64213606) 64213606 (+32-64213606)

Fax (fax): +32 (10) 260-50-81 +32 (10) 260-50-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LESCART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LESCART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LESCART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LESCART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LESCART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LESCART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LESCART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LESCART
Products information LESCART

BTW identificatienummer (tax): BE09309509277
Ondernemingsnummer: 1046417236
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 545,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LESCART
(Get full report from official database of BE for LESCART)

Aanvulling soorten activiteiten voor LESCART
Addition kinds of activities for LESCART

283302. Alkaloïden en andere botanische producten | Alkaloids and other botanical based products
873401. Stralingslaboratoria | Radiation laboratories
44910000. Marine vrachtverwerking | Marine cargo handling
72310000. Schoonheidswinkels | Beauty shops
75190101. Stacaravanverhuur, behalve ter plaatse | Mobile home rental, except on site

Werken bij LESCART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LESCART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LESCART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LESCART. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerker Colruyt Overijse (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Filiaalverantwoordelijke (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als filiaalverantwoordelijke voor onze sanitaire showroom ben je verantwoordelijk voor jouw vestiging en het verkoopsteam. Daarnaast wordt je nauw betrokken bij de opstart van de toonzaal en krijg je de kans mee de toonzaal in te richten Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: Je staat mee in voor de verkoop van A tot Z Je bent verantwoordelijk over het team Je organiseert succesvolle salesmeetings met je team en bent je continu bezig om je team naar een hoger niveau te brengen Vanaf het moment dat er een potentiele klant binnen komt probeer jij samen met de klant zijn ideale oplossing samen te stellen

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWEVEZELE (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Zwevezele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Maarkedal (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

 • Medewerker Klantendienst (student) (AVERBODE)

  Regio: AVERBODE

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten: -je noteert de bestellingen van de klanten (telefoon, fax, mail of website) en geeft deze in in het order management systeem. -je assisteert de klanten bij eventuele vragen. -je voert diverse administratieve taken uit. -je behandelt de klachten van klanten.

 • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

  Regio: MEERBEKE

  Bedrijf: ILBACO

  Type: Studentenjob

  Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

 • Student JBC Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

 • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Vaste Job

  Voor een klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround medewerker. Taken: - 50% bediening in de slagerij - 50% kassa en aanvulwerk

 • Assistent - Storemanager Noord-Limburg (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: LIDL

  Type: Vaste Job

  Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

 • Flexijob zaalmedewerker (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: HARTE TROEF

  Type: Flexijob

  Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

 • Medewerker ontbijt - Salons Cortina (m/v) (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: SALONS CORTINA

  Type: Flexijob

  Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het ontbijt. Je verzorgt het ontbijt, zowel het klaarzetten, bedienen, ontvangen, afrekenen en opruimen behoren tot uw taken. Je onthaalt onze gasten en staat open voor het uitvoeren van diverse andere opdrachten volgens uw capaciteiten.

Zoek naar antwoorden van LESCART in sociale netwerken
Look for responds of LESCART in social networks

Lees alle opmerkingen voor LESCART. Laat een reactie achter voor LESCART. LESCART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LESCART. Leave a respond for LESCART. LESCART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LESCART op de google maps. Adres en contacten LESCART
Location of LESCART on the google maps. Address and contacts of LESCART

Andere gerelateerde bedrijven als come LESCART LESCART: SNACK-BAR CROC MIDI | Tallon E | C. MILAN | PAULA VAN GEEL | MB Design

Other related companies as LESCART: SNACK-BAR CROC MIDI | Tallon E | C. MILAN | PAULA VAN GEEL | MB Design

LESCART is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LESCART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09309509277. Het bedrijf LESCART bevindt zich op het adres: RUE SOUS L'HAYE 65; 7100; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 545,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van LESCART is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LESCART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LESCART, openstaande posities, locatie van LESCART op de kaart.

LESCART is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is LESCART, company assigned to the tax number BE09309509277. The company LESCART is located at the address: RUE SOUS L'HAYE 65; 7100; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 545,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of LESCART is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LESCART is not available. You also can look at reviews of LESCART, open positions, location of LESCART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LESCART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LESCART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LESCART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LESCART, employees, financial statistics.