SNACK-BAR CROC MIDI

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • SNACK-BAR CROC MIDI
Private companiesTobacco Products • SNACK-BAR CROC MIDI

Contactgegevens SNACK-BAR CROC MIDI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SNACK-BAR CROC MIDI: address, phone, fax, email, website, opening hours

SNACK-BAR CROC MIDI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZUIDSTRAAT 92; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25031125 (+32-25031125) 25031125 (+32-25031125)

Fax (fax): +32 (53) 335-88-40 +32 (53) 335-88-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SNACK-BAR CROC MIDI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SNACK-BAR CROC MIDI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SNACK-BAR CROC MIDI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SNACK-BAR CROC MIDI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SNACK-BAR CROC MIDI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SNACK-BAR CROC MIDI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SNACK-BAR CROC MIDI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SNACK-BAR CROC MIDI
Products information SNACK-BAR CROC MIDI

BTW identificatienummer (tax): BE01143646240
Ondernemingsnummer: 1973937988
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 424,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in SNACK-BAR CROC MIDI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SNACK-BAR CROC MIDI
(Get full report from official database of BE for SNACK-BAR CROC MIDI)

Aanvulling soorten activiteiten voor SNACK-BAR CROC MIDI
Addition kinds of activities for SNACK-BAR CROC MIDI

251900. Huishoudelijke meubels, nec | Household furniture, nec
14990109. Semiprecious stenen mijnbouw, nec | Semiprecious stones mining, nec
24260303. Voertuig voorraad, hardhout | Vehicle stock, hardwood
27549916. Beveiligingscertificaten: gravure printing | Security certificates: gravure printing
28340402. Koude middelen | Cold remedies
34839901. Ammunitie laad- en montagefabriek | Ammunition loading and assembling plant
37289905. Dynetrische balancerende stands, vliegtuigen | Dynetric balancing stands, aircraft

Werken bij SNACK-BAR CROC MIDI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SNACK-BAR CROC MIDI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SNACK-BAR CROC MIDI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SNACK-BAR CROC MIDI. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ALL ROUND WORKS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Voor ons renovatiebedrijf zijn we op zoek naar een all-round medewerker. U staat in voor het plaatsen van electriciteit, sanitair en chauffage. Daarnaast bent u handig in het plaatsen van vloertegels en gyproc. Plamuren en schilderen behoort eveneens tot uw takenpakket.

  • Afvalophaler (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO VGW HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Houthalen zijn we op zoek naar afvalophalers. Je start altijd om 5u30 en 6u. Je haalt verschillende afvalsoorten op: restafval, PMD, papier en karton, groenafval, etc

  • Orderpickers 2-ploegen Olen/Heultje (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het distributiecentrum in Olen en Heultje (Westerlo) voorziet de CASA winkels over heel Europa van hun voorraad interieurartikelen. Wij zoeken orderpickers die in een groeiend bedrijf voltijds aan de slag willen. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding.

  • ELEKTRICIEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als elektricien instaan voor het werken binnen het atelier, dit voor het afwerken van veranda's, het plaatsen van spotten, stopcontacten, elektrische zonnewering, voorzieningen voor airco, verwarming, ... Allround zal je ervoor zorgen dat de veranda, bijgebouw van alle elektriciteit voorzien is.

  • ateliermedewerker rubber (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een ateliermedewerker voor onze klant actief in de rubbersector. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de orders, kwaliteitscontrole en voorraadbeheer. bedienen van machines/ plaatsen van snaren/ bekleden van trommels Uw doel is om afgewerkte producten af te leveren met oog op precisie en kwaliteit. U werkt in dagregimeµ U ziet werk

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Etikhove/Maarkedal (ETIKHOVE)

    Regio: ETIKHOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Onderhoudstechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE levert innovatieve oplossingen voor liften, roltrappen en automatische toegangssystemen en uitgebreide onderhouds- en modernisatiediensten. KONE stelt ongeveer 50 000 werknemers tewerk verspreid over 60 landen, waarvan 700 in België & Luxemburg. Bij het leveren van deze diensten hecht KONE groot belang aan het welzijn van zijn personeel. Hierdoor werden we voor het 2e jaar op rij gecertificeerd als Top Employer in België. Onderhoudstechnieker Als onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud en kleine herstellingen en je neemt deel aan depannages in jouw regio. Taken: Je bent verantwoordelijk voor een correcte rapportage over het uitgevoerde werk Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en juiste werking van de installaties Je staat in voor de orde en netheid van de werkplek en werkomgeving tijdens de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden Je communiceert met de klant of eindgebruikers die aanwezig zijn op de werkplek

  • Stukadoor binnen- en buitenbepleistering (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLEISTERWERKEN MICHAEL CLAES

    Type: Vaste Job

    VOOR ONMIDDELIJKE INDIENSTTREDING! Ter uitbreiding van onze zaak zoeken wij een stukadoor binnen- en buitenbepleistering. Wij vragen: - Oog voor detail hebben - Zin voor verantwoordelijkheid - Goed in team kunnen werken - Enige ervaring in pleisterwerken vereist - Woonachtig regio West-Vlaanderen (elke dag vertrekken vanuit Aartrijke) Aanbod: - Stabiele werkomgeving - Familiale en toffe werksfeer - Variatie in binnen- en buitenbepleistering - Aantrekkelijke verloning Kunt u zich vinden in deze job? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Zaakvoerder: Michael Claes 0498 81 25 33 of [email protected]

  • Java Quality Assurance Engineer (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Het Service Introduction Center (SIC) bewaakt de technische kwaliteit van de bij Smals ontwikkelde softwaretoepassingen. In het bijzonder valideert het team de performantie en stabiliteit van de toepassingen alvorens ze in productie worden genomen. Het team voert ook opdrachten uit als reviews van de architectuur, analyse van incidenten in de productieomgeving, begeleiding bij projecten, technische opleidingen voor de teams, en ontwikkelen van ondersteunende tools. Als Java Quality Assurance Engineer bepaal je mee de nodige testen en testomgeving om eventuele problemen met de performantie en/of de stabiliteit van complexe toepassingen snel op te sporen. Je implementeert de testen aan de hand van tools als JMeter of Gatling. Als er mock services of bijkomende tooling nodig zijn ontwikkel je die ook. Je analyseert de resultaten kritisch en met oog voor detail. Bij eventuele problemen, vastgesteld tijdens de testen of in productie, doe je bijkomend onderzoek naar de oorzaak en werk je samen met de betrokken teams om het probleem op te lossen. Je rapporteert mondeling en schriftelijk over de testresultaten en vaststellingen. Afhankelijk van je eigen capaciteiten en interesses krijg je ook de mogelijkheid om mee te ontwikkelen aan de interne tools van het SIC.

  • Colas Belgium l Adjunct-topograaf l Agentschap Noord of Agentschap Noord-Oost (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In samenspraak met de (hoofd)topograaf zorg je voor de topografische opvolging van meerdere werven. Je takenpakket bestaat ondermeer uit: - voorbereiding van één of enkele projecten in overleg met de werfleider: uitvoeren van metingen, uitzetten van het project,… - controle van de uitvoeringsplannen - opstelling van wegenis- en rioleringslijsten - begeleiding bij het uitzetwerk voor diverse machines - uitvoering van systematische metingen voor werkgever en opdrachtgever Je stuurt arbeiders hulptopografen aan en rapporteert aan de hoofdtopograaf.

  • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ENJOY LIFE

    Type: Flexijob

    Helpende hand in een frituur...

Zoek naar antwoorden van SNACK-BAR CROC MIDI in sociale netwerken
Look for responds of SNACK-BAR CROC MIDI in social networks

Lees alle opmerkingen voor SNACK-BAR CROC MIDI. Laat een reactie achter voor SNACK-BAR CROC MIDI. SNACK-BAR CROC MIDI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SNACK-BAR CROC MIDI. Leave a respond for SNACK-BAR CROC MIDI. SNACK-BAR CROC MIDI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SNACK-BAR CROC MIDI op de google maps. Adres en contacten SNACK-BAR CROC MIDI
Location of SNACK-BAR CROC MIDI on the google maps. Address and contacts of SNACK-BAR CROC MIDI

Andere gerelateerde bedrijven als come SNACK-BAR CROC MIDI SNACK-BAR CROC MIDI: FLARSLANIAN CUTTING WORKS BVBA | Simonis Marquages | FOSTERS PARENTS PLAN-PLAN INTERNATIONAL BELGIUM | MAISON YENTL | Puttemans Jean-Pierre

Other related companies as SNACK-BAR CROC MIDI: FLARSLANIAN CUTTING WORKS BVBA | Simonis Marquages | FOSTERS PARENTS PLAN-PLAN INTERNATIONAL BELGIUM | MAISON YENTL | Puttemans Jean-Pierre

SNACK-BAR CROC MIDI is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SNACK-BAR CROC MIDI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01143646240. Het bedrijf SNACK-BAR CROC MIDI bevindt zich op het adres: ZUIDSTRAAT 92; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 424,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Producten gemaakt in SNACK-BAR CROC MIDI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SNACK-BAR CROC MIDI is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SNACK-BAR CROC MIDI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SNACK-BAR CROC MIDI, openstaande posities, locatie van SNACK-BAR CROC MIDI op de kaart.

SNACK-BAR CROC MIDI is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is SNACK-BAR CROC MIDI, company assigned to the tax number BE01143646240. The company SNACK-BAR CROC MIDI is located at the address: ZUIDSTRAAT 92; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 424,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. Products created in SNACK-BAR CROC MIDI were not found.
The main activity of SNACK-BAR CROC MIDI is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SNACK-BAR CROC MIDI is not available. You also can look at reviews of SNACK-BAR CROC MIDI, open positions, location of SNACK-BAR CROC MIDI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SNACK-BAR CROC MIDI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SNACK-BAR CROC MIDI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SNACK-BAR CROC MIDI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SNACK-BAR CROC MIDI, employees, financial statistics.