FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO

Contactgegevens FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO: address, phone, fax, email, website, opening hours

FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA RةSISTANCE 216; 4630; SOUMAGNE, België

Telefoon (phone): 43771061 (+32-43771061) 43771061 (+32-43771061)

Fax (fax): +32 (71) 785-98-14 +32 (71) 785-98-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO
Products information FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO

BTW identificatienummer (tax): BE08845336914
Ondernemingsnummer: 1555633544
Hoofdstad (capital): 642,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 807,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO
(Get full report from official database of BE for FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO)

Aanvulling soorten activiteiten voor FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO
Addition kinds of activities for FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO

02719903. Mink boerderij | Mink farm
36130300. Zekeringen en zekeringapparatuur | Fuses and fuse equipment
38210402. Kalibratie tapes, voor fysieke testmachines | Calibration tapes, for physical testing machines
39440314. puzzels | Puzzles
50840801. Transportsystemen | Conveyor systems
51130304. Corrugated and solid fiber boxes | Corrugated and solid fiber boxes
52110504. Kalk en gips | Lime and plaster
63219904. Wederkerige interinsurance uitwisselingen | Reciprocal interinsurance exchanges

Werken bij FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportplanner (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van (internationale) verhuizingen en logistiek. Om het transport gepland te krijgen zijn wij op zoek naar een transportplanner die zich focust op het plannen van het baantransport. Een dag uit het leven van de transportplanner: - Je maakt zo'n optimaal mogelijke planningen op. - Je volgt de chauffeurs op en voorziet hen van de nodige documenten. Je geeft hem ook de nodige informatie zodat zij hun tocht kunnen aanvatten. - Je hebt regelmatig telefonisch verkeer met zowel chauffeurs en klanten. Zijn er problemen? Die los jij zo snel mogelijk op. - Je maakt orders aan, geeft douanedocumenten in en volgt de mailbox op.

  • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Hays Response Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

  • Winkelbediende (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor: het inscannen van de verschillende producten kassawerk:geld aannemen en teruggeven het bedienen van de klanten aan de charcuterietoog aanvullen van rekken tijdens minder drukke periodes

  • HVAC / SANITAIR TECHNIEKER (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. Monteren van leidingen en componenten. Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten... Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. Je brengt de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af.

  • Huishoudhulp (M/V) Leke (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Maria-Oudenhove (SINT-MARIA-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-MARIA-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lummen, 8 uur per week (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Lummen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • jobstudent (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent werk je voornamelijk aan de kassa en vul je de rekken.

  • Student Inpak/algemeen magazijnwerk (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde studenten met een goede fysieke conditie voor inpak en algemeen magazijnwerk. Veel mogelijkheden bespreekbaar betreffende uren, dagen, weekends. Ook zaterdagswerk is mogelijk!

  • Baliemedewerker Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

  • Schrijnwerker (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: JOAS & CO

    Type: Vaste Job

    Ervaren schrijnwerker met kennis van dakconstructie.

  • Bijverdienste Eventmedewerkers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Tony Schoukens

    Type: Werfreserve

    Voor onze eventafdeling zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexibele medewerkers die op afroep ons willen bijstaan op evenementen, gaande van kassa, onthaal, security, beurzen, standenbouw, ... Dit over Gans Vlaanderen en Brussel. Aanleg databank

Zoek naar antwoorden van FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO in sociale netwerken
Look for responds of FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO in social networks

Lees alle opmerkingen voor FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO. Laat een reactie achter voor FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO. FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO. Leave a respond for FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO. FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO op de google maps. Adres en contacten FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO
Location of FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO on the google maps. Address and contacts of FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO

Andere gerelateerde bedrijven als come FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO: JURGEN MEYFROIDT | LUCAS NEIRINCKX | GARAGE EVERAERT | Parall猫les | NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM

Other related companies as FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO: JURGEN MEYFROIDT | LUCAS NEIRINCKX | GARAGE EVERAERT | Parall猫les | NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM

FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08845336914. Het bedrijf FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA RةSISTANCE 216; 4630; SOUMAGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 642,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 807,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO, openstaande posities, locatie van FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO op de kaart.

FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO, company assigned to the tax number BE08845336914. The company FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO is located at the address: AVENUE DE LA RةSISTANCE 216; 4630; SOUMAGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 642,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 807,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO is not available. You also can look at reviews of FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO, open positions, location of FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FUNةR. DEJENEFFE NESPOLO, employees, financial statistics.