NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM

Contactgegevens NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-ANTONIUSWEG 95; 3910; NEERPELT, België

Telefoon (phone): 11643827 (+32-11643827) 11643827 (+32-11643827)

Fax (fax): +32 (69) 635-87-55 +32 (69) 635-87-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM
Products information NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE02765228271
Ondernemingsnummer: 7128723144
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Animaux: Chiens.. Produits & Services: Oiseaux, Accessoires, Alimentation pour Animaux Domestiques.

Product categorie (product category): Eleveurs d'animaux domestiques. Animaux domestiques and accessoires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM
(Get full report from official database of BE for NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM
Addition kinds of activities for NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM

2677. enveloppen | Envelopes
20230208. Verdampte Karnemelk | Evaporated buttermilk
28440104. Shampoos, spoelen, conditioners: haar | Shampoos, rinses, conditioners: hair
39310507. Heads, drum | Heads, drum
50650402. Burgersbandradio's | Citizens band radios
51360502. Broeken, mannen en jongens ' | Trousers, men's and boys'

Werken bij NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoe zal je werkdag er vandaag uitzien ? In jouw afdeling waar je verantwoordelijk bent voor ongeveer een 15-tal medewerkers is geen enkele dag dezelfde. Dagelijks streef je ernaar om de vooropgestelde doelen in jouw productie te realiseren. Je bewaakt nauwgezet het volume, de kwaliteit, rentabiliteit en vooral niet te vergeten ook de veiligheid tijdens het werkproces. De personeelsplanning stel je efficiënt op. Je kent jouw medewerkers als de beste, je kent hun individuele sterktes en capaciteiten zodat je deze zo doelgericht mogelijk kan inzetten. Daardoor kan je snel schakelen bij afwezigheden of grote drukte. De voedingsnijverheid heeft voor jou geen geheimen, je weet dat kwaliteit én hygiëne onontbeerlijk zijn om te slagen in jouw dagelijkse missie. Je kent het productieproces als de beste en weet dit te optimaliseren waar nodig door constante analyse. Daarbij werk je nauw samen met de productiemanager aan wie je ook rapporteert.

  • Monteur Assemblage (m/v) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een assemblagemedewerker te Bilzen- Voormonteren en assembleren van behandelingsbanken (kinesistenbank merk Gymna) Dit is licht bandwerk in een montagelijn. Correct uitvoeren van de assemblagehandelingen Correct uitvoeren van de kwaliteitscontroles Correct verzendklaar maken, verpakken en labelen. 

  • Logistiek bediende (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een logistiek bediende voor de magazijnen. In deze functie dien je goed met excel te kunnen werken om rapporten te trekken en analyses te kunnen uitvoeren. Je werkt dagelijks met sap om gegevens in te geven en de goederenstroom te kunnen volgen. De retourflow behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Je analyseert, registreert en overlegt met de afdeling Kwaliteit. De maandelijkse eindcontroles maken ook deel uit van je job.

  • Automation Engineer m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkende firma in regio Menen zijn we op zoek naar een Automation Engineer! Het bedrijf is Europees marktleider met productievestigingen in België, Frankrijk en Kroatië. De onderneming bouwde de laatste jaren wereldwijd uit, wat resulteert in een continue groei en waarbij ze dus moeten investeren in medewerkers, machines, systemen en gebouwen. Wat houdt een job als Automation Engineer in? Meehelpen aan hoogtechnologische projecten in het Automatiseringsteam, je helpt er mee voor zorgen dat de investeringen en optimalisaties top zijn Je hebt een grote interesse voor servo en synchrone sturingen Je kan complexere problemen snel en correct analyseren Je gaat systemen opstarten en testfases uitbouwen Je gaat het automatiseringsproces van de productielijnen opzetten, optimaliseren en onderhouden van de volledige site Je bent mee met de nieuwe trend op vlak van automatisering door vakbeurzen te bezoeken en opleidingen te volgen Je werkt in een klein team van 3 automation engineers, dit om de samenwerking te bevorderen.

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Aartselaar zijn we op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER G1 (M/V). 

  • Calculator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je creatief met cijfers en ben je geïnteresseerd in financiële zaken? Wij hebben de ideale functie klaarliggen voor jou! Wat doe je? Je bestudeert het bestek wat betreft technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je maakt prijsaanvragen op naar leveranciers en onderaannemers ook sta je in voor de rekenkundig en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers of leveranciers en je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

  • Operator - vaste nacht (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator voor een job in nachtploeg. De machine waar je mee werkt, bevat verschillende hoogteniveau's. Je takenpakket als operator: Je doet een constante controle op de automatische productie, je controleert steeds diverse parameters, je controleert de kwaliteit,.. Je helpt bij het laden en lossen van vrachtwagens, je houdt de omgeving proper ,... Als er kleine technische defecten zijn, los je die op.. Het gaat om een zeer zelfstandige job. Je organiseert je eigen werk en zorgt dat de productie vlot blijft lopen. Het betreft een interimfunctie met kans op een vast contract. Je werkt in de vaste nachtploeg

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren operator voor een bedrijf te Herentals! Als operator kom je terecht in een toffe KMO waar momenteel zo'n 25 arbeiders werken. Je komt terecht in een productieomgeving met een hoogtechnologisch machinepark, die er uiterst modern uitziet. Jouw takenpakket: Na een inwerkperiode (omgaan met product, productieproces, …) word je opgeleid voor het instellen en bedienen van 1 of meerdere machines. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de machine(s) en de producten die je moet verwerken. Je controleert de bewerkte producten op kwaliteit en maatcorrectheid. Vastgestelde problemen worden meteen gecommuniceerd met de productieleiding. Dit is werk waarbij je geconcentreerd moet zijn. Er komt geen fysiek zwaar werk bij kijken.

  • JOBSTUDENT winkelmedewerker (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Sunparks Parkshop is op zoek naar enthousiaste en energieke jobstudenten voor het winkelteam aan te vullen. Dit voor zowel tijdens de week als in het weekend. Wil jij werken in een vakantiesfeer en met toffe collega's ? Dan is werken bij de parkshop van Sunparks een ideale vakantiejob. Jij bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de winkel. Je helpt de mensen met een grote glimlach en rekent hun aankopen af aan de kassa. Je ontvangt leveringen of bent verantwoordelijk voor de heerlijke verse broodjes en boterkoekjes in onze bakkerij. Kortom een zeer uitgebreid takenpakket.

  • Bandenmonteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een bandenmonteur Iemand die ervaring heeft Iemand die minstens 4 bandenwissels heeft meegedraaid

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • FLEXIJOB VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: bedienen van de klanten kassawerk aanvullen van de winkel verpakken van chocolade eventueel ook de afwas in het atlier verzorgen ...

Zoek naar antwoorden van NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM. Laat een reactie achter voor NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM. NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM. Leave a respond for NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM. NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM op de google maps. Adres en contacten NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM
Location of NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM on the google maps. Address and contacts of NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM: COIFFURE FABRICE | BRIGITTE LAMBRECHTS | HENICH APFELBAUM | Cocher BVBA | NOEL DE CLERCQ

Other related companies as NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM: COIFFURE FABRICE | BRIGITTE LAMBRECHTS | HENICH APFELBAUM | Cocher BVBA | NOEL DE CLERCQ

NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02765228271. Het bedrijf NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM bevindt zich op het adres: SINT-ANTONIUSWEG 95; 3910; NEERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 375,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs d'animaux domestiques. Animaux domestiques and accessoires. Lijst met producten zijn Animaux: Chiens.. Produits & Services: Oiseaux, Accessoires, Alimentation pour Animaux Domestiques..
De hoofdactiviteit van NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM, openstaande posities, locatie van NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM op de kaart.

NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM, company assigned to the tax number BE02765228271. The company NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM is located at the address: SINT-ANTONIUSWEG 95; 3910; NEERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 375,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs d'animaux domestiques. Animaux domestiques and accessoires. List of products are Animaux: Chiens.. Produits & Services: Oiseaux, Accessoires, Alimentation pour Animaux Domestiques..
The main activity of NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM is not available. You also can look at reviews of NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM, open positions, location of NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEERPELTER HUISDIERENCENTRUM, employees, financial statistics.