FLGFK AUDIMETRIE NV

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • FLGFK AUDIMETRIE NV
Private companiesReal Estate • FLGFK AUDIMETRIE NV

Contactgegevens FLGFK AUDIMETRIE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGFK AUDIMETRIE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGFK AUDIMETRIE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kolonel Bourgstr. 111 1140 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-24-89-11 32-27-24-89-11

Fax (fax): 32-27-24-89-10 32-27-24-89-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGFK AUDIMETRIE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGFK AUDIMETRIE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGFK AUDIMETRIE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGFK AUDIMETRIE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGFK AUDIMETRIE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGFK AUDIMETRIE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGFK AUDIMETRIE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGFK AUDIMETRIE NV
Products information FLGFK AUDIMETRIE NV

BTW identificatienummer (tax): BE01671264648
Ondernemingsnummer: 8786834716
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 415,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in FLGFK AUDIMETRIE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Polling institutes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGFK AUDIMETRIE NV
(Get full report from official database of BE for FLGFK AUDIMETRIE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGFK AUDIMETRIE NV
Addition kinds of activities for FLGFK AUDIMETRIE NV

356200. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
371301. Vrachtwagens en onderdelen | Truck bodies and parts
01719905. Dewberry boerderij | Dewberry farm
17319901. Bankinstallatie en service | Banking machine installation and service
20220103. Spreads, kaas | Spreads, cheese
25110200. Keuken en eetkamer meubels | Kitchen and dining room furniture
38270103. Cinetheodolites | Cinetheodolites

Werken bij FLGFK AUDIMETRIE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGFK AUDIMETRIE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGFK AUDIMETRIE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGFK AUDIMETRIE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Techniekers On-site (m/v) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler in de regio, zijn wij dringend op zoek naar 2 techniekers. Als On-site technieker ben je, naar de klanten toe, de spilfiguur van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van onder andere TV's, koelkasten, vaatwassers, wasmachines, etc... Hiernaast zorg je ook voor een efficiënte installatie van deze toestellen. Je zorgt voor een professionele opvolging (periodiek onderhouden van koffiemachines). De herstellingen, installaties gebeuren bij de klant (vooral particulieren en/of bedrijven). Je installeert of bouwt nieuwe apparaten nauwkeurig in. Je staat de klanten eveneens te woord bij vragen en geeft hen de nodige raad bij problemen met hun toestellen. Je registreert de uitgevoerde werkzaamheden nauwkeurig op de tablet. Indien nodig, draag je zorg voor een correcte afhandeling van de verbruikte onderdelen. Kortom een afwisselende functie met genoeg sociale contacten en waarin jij voldoende uitdaging hebt.

  • Arbeidster wasserij (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Uitsorteren gewassen kledij : volgens soort (broeken, vesten), per klant, 100 % katoen eruit halen, herwas kledij uitsorteren en plaatsen bij de juiste opgeefstations - Opgeefstations kledij : kledij ophangen op aangepaste kapstokken , kwaliteitscontrole : vuil en herstel detecteren - Plooien kledij : bedienen van machines + uitsorteren kledij volgens klant, soort,ed + tellen, registratie en input in intern computerprogramma, plaatsen in een kar volgens de wensen van de klant. - Inpak kledij : inpakken van kledij en de inpakmachine kunnen bedienen, vervangen van plastiekrollen, tellen van de goederen, plaatsen in de kar volgens de wensen van de klant, kwalitatief inpakken - Vouwexpeditie kledij : dit is de afwerking van de hangende kledij, kwaliteitscontroles uitoefenen op herstel en vuil, afwerken volgens de wensen van de klant, registratie en input in intern programma, afwegen van eigen linnen en verdelen bij de juiste klanten

  • Ploegleider (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • Huishoudhulpen voor regio Stevoort, Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: TRIXXO HOME STEVOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde werknemers die als huishoudhulp willen werken dit regio Hasselt,Sint-Lambrechts Herk,Kuringen.Alken, Herk-de-Stad Werken in het systeem van de dienstencheques betekent dat het takenpakket door de overheid is vastgelegd: schoonmaken van de woning wassen en strijken boodschappen koken

  • Huishoudelijke Hulp IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bocholt - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Magazijnier student Katoen Natie (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke firma zijn we op zoek naar studenten die een aantal dagen of één dag in de week beschikbaar zijn. Afhankelijk van de afdeling waarin je zal worden ingeschakeld bestaat jouw taak uit algemeen magazijnswerk: orderpicking, opkuiswerk, laden en lossen.

  • JUNIOR LOGISTIEK MANAGER - TRAINEESHIP - VAST CONTRACT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673881-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever behoort tot de topwerkgevers ! Kom jij graag terecht in een grotere organisatie waar er echt aandacht is voor jouw talenten ? Onze opdrachtgever is actief in de logistieke sector. Wij zoeken Juniors die graag klaargestoomd worden tot Logistieke COACH.  Heb je een hoger diploma (bijna) op zak en droom je er van om te coachen? Triggert de logistieke wereld je ? Lees dan zeker verder ! Als junior word je tijdens het traineeship volledig klaargestoomd tot Logistieke Coach. Het traineeship laat je kennismaken met coaching skills, logistieke omgeving, .. Als junior logistiek manager leer je alle taken van het distributiecentrum kennen; Je draagt zorg voor het behalen van de afgesproken doelen op het gebied van kwaliteit en productiviteit van de logistieke bedrijfsprocessen ; Hierbij coach en motiveer je het team, houd je de processen goed in de gaten en zorg je voor een goede administratieve afhandeling ; Van zodra je helemaal op de rails bent in jouw rol, word je ook betrokken bij logistieke projecten.

  • Bouwkundig Tekenaar/Calculator (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: ARCHITECTENTEAM A-PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een bijkomende gemotiveerde tekenaar/calculator om ons team te versterken. Je ziet het helemaal zitten om in een dynamisch team terecht te komen waar jouw accuraatheid kan aangewend worden voor opdrachten van heel diverse vorm en stijl. Je komt terecht in een positief ingesteld, succesvol en Nederlandstalig kantoor, waar beleving het cement vormt met de opdrachtgever. Je beschikt over een uitmuntend ruimtelijk inzicht en prima analytische vaardigheden. Je aarzelt niet om taken zelfstandig op te nemen maar je bent zeker ook een teamplayer. Natuurlijk ben je vertrouwd met 3D-tekenen en ArchiCad. Ben je echter, op dit gebied nog niet helemaal mee, maar wel enthousiast om dit onder de knie te krijgen, dan zorgen wij ervoor dat je er een krak in wordt. Je werkt ontwerpen uit op basis van schetsen en richtlijnen van de architecten.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Chauffeur CE (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: VIKING

    Type: Werfreserve

    Voor onze firma gespecialiseerd in afbraak- en grondwerken zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je hebt volgende taken: vervoeren van onze afbraakmaterialen naar stortplaatsen. vervoeren van uitgegraven grond naar de stortplaatsen.

  • Tour guide Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    )At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Bruges in Spanish language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van FLGFK AUDIMETRIE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLGFK AUDIMETRIE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGFK AUDIMETRIE NV. Laat een reactie achter voor FLGFK AUDIMETRIE NV. FLGFK AUDIMETRIE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGFK AUDIMETRIE NV. Leave a respond for FLGFK AUDIMETRIE NV. FLGFK AUDIMETRIE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGFK AUDIMETRIE NV op de google maps. Adres en contacten FLGFK AUDIMETRIE NV
Location of FLGFK AUDIMETRIE NV on the google maps. Address and contacts of FLGFK AUDIMETRIE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGFK AUDIMETRIE NV FLGFK AUDIMETRIE NV: COIFFURE BERNARD | Schoenen Odill | AGUA DULCE | Prieeltje ('t) | V.C. ATH. ROYAL E. SOLVAY

Other related companies as FLGFK AUDIMETRIE NV: COIFFURE BERNARD | Schoenen Odill | AGUA DULCE | Prieeltje ('t) | V.C. ATH. ROYAL E. SOLVAY

FLGFK AUDIMETRIE NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGFK AUDIMETRIE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01671264648. Het bedrijf FLGFK AUDIMETRIE NV bevindt zich op het adres: Kolonel Bourgstr. 111 1140 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 415,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Polling institutes. Producten gemaakt in FLGFK AUDIMETRIE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGFK AUDIMETRIE NV is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGFK AUDIMETRIE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGFK AUDIMETRIE NV, openstaande posities, locatie van FLGFK AUDIMETRIE NV op de kaart.

FLGFK AUDIMETRIE NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLGFK AUDIMETRIE NV, company assigned to the tax number BE01671264648. The company FLGFK AUDIMETRIE NV is located at the address: Kolonel Bourgstr. 111 1140 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 415,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Polling institutes. Products created in FLGFK AUDIMETRIE NV were not found.
The main activity of FLGFK AUDIMETRIE NV is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGFK AUDIMETRIE NV is not available. You also can look at reviews of FLGFK AUDIMETRIE NV, open positions, location of FLGFK AUDIMETRIE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGFK AUDIMETRIE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGFK AUDIMETRIE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGFK AUDIMETRIE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGFK AUDIMETRIE NV, employees, financial statistics.