BEGRAFENISSEN COLLIER

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • BEGRAFENISSEN COLLIER
Private companiesMiscellaneous Retail • BEGRAFENISSEN COLLIER

Contactgegevens BEGRAFENISSEN COLLIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEGRAFENISSEN COLLIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEGRAFENISSEN COLLIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KARKOOLSTRAAT 2; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54413500 (+32-54413500) 54413500 (+32-54413500)

Fax (fax): +32 (16) 983-54-68 +32 (16) 983-54-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEGRAFENISSEN COLLIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEGRAFENISSEN COLLIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEGRAFENISSEN COLLIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEGRAFENISSEN COLLIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEGRAFENISSEN COLLIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEGRAFENISSEN COLLIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEGRAFENISSEN COLLIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEGRAFENISSEN COLLIER
Products information BEGRAFENISSEN COLLIER

BTW identificatienummer (tax): BE01026641845
Ondernemingsnummer: 7172119140
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 510,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEGRAFENISSEN COLLIER
(Get full report from official database of BE for BEGRAFENISSEN COLLIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEGRAFENISSEN COLLIER
Addition kinds of activities for BEGRAFENISSEN COLLIER

422601. Vloeistofopslag | Liquid storage
866102. Nonchurch religieuze organisaties | Nonchurch religious organizations
23920203. Dekenzakken, plastic: gemaakt van aangekochte materialen | Blanket bags, plastic: made from purchased materials
28120103. Kaliumcarbonaat | Potassium carbonate
30619900. Mechanische rubberen goederen, nec | Mechanical rubber goods, nec
35490300. Snijmachines | Cutting and slitting machinery
38290000. Meet- en regelapparatuur, in ieder geval | Measuring and controlling devices, nec
48320108. Ritme en blues | Rhythm and blues
76991202. Coppersmithing, reparatiewerk | Coppersmithing, repair work

Werken bij BEGRAFENISSEN COLLIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEGRAFENISSEN COLLIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEGRAFENISSEN COLLIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEGRAFENISSEN COLLIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Refund Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groot bedrijf gelegen in Zaventem en actief in de luchtvaartsector is op zoek naar een tijdelijke Refund Accountant voor een opdracht tot einde november. Heb je voeling met cijfers en eventueel al een eerste ervaring in Finance? Jouw takenpakket als Refund Accountant: Je zorgt ervoor dat klanten hun geld teruggestort krijgen indien nodig Je verzorgt de betalingen en voert deze correct en met oog voor detail uit Je beantwoordt mails van klanten met vragen en helpt ze verder Je assisteert binnen de refund afdeling waar nodig Je voert andere financieel-administratieve taken uit

  • Distributiechauffeur C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    rijbewijs C vervoer van groenten en fruit naar supermarkten en winkels meestal palletgoederen, soms eens in bakken zelf laden met electrische transpallet lossen met manuele transpallet maandag tot vrijdag 05.00u - 13.00u (kan 14.00u zijn) 6 à 7 klanten per dag alle ritten worden aangeleerd maar krijgen min of meer vaste rit met steeds dezelfde klanten die terugkomen Zeer goed Nederlands, alles gebeurd via tablet Goede klantgerichtheid optie vast opleiding mogelijk: meerijden met vaste chauffeur

  • Bulkoperator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken gemotiveerde arbeiders die op het logistiek terrein mee vrachtwagens vullen via silo's. Je krijgt een degelijke opleiding zodat je op termijn zelfstandig kunt werken. Dagdienst, bereid zijn om in 2-ploegen te werken.

  • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

  • HUISHOUDHULP BIJ FAMILIES IN WETTEREN EN OOSTERZELE (voltijds) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Wetteren en omgeving.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme-Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Technisch tekenaar (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

  • Chauffeur CE bouw (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur zal je instaan voor het werfvervoer. Je rijdt met een vrachtwagen om machines, grondstoffen, benodigdheden, ... voor op de werf te lossen. Je zal ook instaan om mee te helpen op de werf zelf. Specialiteit van het bedrijf zijn openbare werken in groendonderhoud en grondwerken.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • Freelance AZ Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beheren van verschillende entiteiten van A tot Z  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Boeken van de banken Betalingen via Isabel  BTW  aangiftes  Maand, kwartaal en jaarafsluitingen neerleggen  Je krijgt de kans om heel wat procesoptimalisatie te doen  Optimalisatie van buitenlandse entiteiten 

Zoek naar antwoorden van BEGRAFENISSEN COLLIER in sociale netwerken
Look for responds of BEGRAFENISSEN COLLIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEGRAFENISSEN COLLIER. Laat een reactie achter voor BEGRAFENISSEN COLLIER. BEGRAFENISSEN COLLIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEGRAFENISSEN COLLIER. Leave a respond for BEGRAFENISSEN COLLIER. BEGRAFENISSEN COLLIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEGRAFENISSEN COLLIER op de google maps. Adres en contacten BEGRAFENISSEN COLLIER
Location of BEGRAFENISSEN COLLIER on the google maps. Address and contacts of BEGRAFENISSEN COLLIER

Andere gerelateerde bedrijven als come BEGRAFENISSEN COLLIER BEGRAFENISSEN COLLIER: Orlians Co NV | BLUESOFT | BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING | S B INTERNATIONAL | ANNICK COMPES

Other related companies as BEGRAFENISSEN COLLIER: Orlians Co NV | BLUESOFT | BOSTEELS ALGEM. BOUWONDERNEMING | S B INTERNATIONAL | ANNICK COMPES

BEGRAFENISSEN COLLIER is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEGRAFENISSEN COLLIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01026641845. Het bedrijf BEGRAFENISSEN COLLIER bevindt zich op het adres: KARKOOLSTRAAT 2; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 510,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van BEGRAFENISSEN COLLIER is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEGRAFENISSEN COLLIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEGRAFENISSEN COLLIER, openstaande posities, locatie van BEGRAFENISSEN COLLIER op de kaart.

BEGRAFENISSEN COLLIER is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEGRAFENISSEN COLLIER, company assigned to the tax number BE01026641845. The company BEGRAFENISSEN COLLIER is located at the address: KARKOOLSTRAAT 2; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 510,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of BEGRAFENISSEN COLLIER is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BEGRAFENISSEN COLLIER is not available. You also can look at reviews of BEGRAFENISSEN COLLIER, open positions, location of BEGRAFENISSEN COLLIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEGRAFENISSEN COLLIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEGRAFENISSEN COLLIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEGRAFENISSEN COLLIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEGRAFENISSEN COLLIER, employees, financial statistics.