FLEMI MUSIC BELGIUM NV

Contactgegevens FLEMI MUSIC BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEMI MUSIC BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEMI MUSIC BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Jamblinne De Meuxplein 27 1030 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-02-24-11 32-27-02-24-11

Fax (fax): 32-27-02-24-00 32-27-02-24-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEMI MUSIC BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEMI MUSIC BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEMI MUSIC BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEMI MUSIC BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEMI MUSIC BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEMI MUSIC BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEMI MUSIC BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEMI MUSIC BELGIUM NV
Products information FLEMI MUSIC BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE04966613769
Ondernemingsnummer: 4820220947
Hoofdstad (capital): 720,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 808,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FLEMI MUSIC BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entertainment and performance - production

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEMI MUSIC BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for FLEMI MUSIC BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEMI MUSIC BELGIUM NV
Addition kinds of activities for FLEMI MUSIC BELGIUM NV

344200. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
16229904. Viaductconstructie | Viaduct construction
20230300. Gedroogde melkpoeder en melkproducten | Dried and powdered milk and milk products
36510204. Video triggers (afstandsbediening tv apparaten) | Video triggers (remote control tv devices)
39490511. Schietmateriaal en benodigdheden, algemeen | Shooting equipment and supplies, general
86410401. Bars en restaurants, alleen leden | Bars and restaurants, members only

Werken bij FLEMI MUSIC BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEMI MUSIC BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEMI MUSIC BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEMI MUSIC BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator | 2 Ploegen | Overpelt | Sector: Metaal (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je ervaring als operator in de metaalsector en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken voor de regio Overpelt een machineoperator in 2 ploegen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van de machines. Je verzorgt de kwaliteitscontrole en lost zelfstandig kleine storingen op. Je assisteert de onderhoudstechnicus en controleert de algemene toestand van de machine.

  • Operator Greenyard Belgium - voltijds (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving.

  • Verpleegkundige in de thuiszorg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de dagelijkse totaal verzorging van de patiënt in zijn eigen Habitat. Dit omvat buiten de dagelijkse hygiënische zorg ook specifieke therapiën, wondzorgen, injecties, .... Je staat ook in voor de administratie en het invullen van het patiëntendossier waarvoor je een tablet ter beschikking krijgt.

  • Administratieve bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Hoboken zijn we op zoek naar een administratieve bediende om hun tem Procurement & Transportation team te versterken. Wat wordt er van u verwacht ? Maandelijkse controle van het kostenrapport Opmaak en bijsturing van het budget Meewerken aan de verbetering van de aankoop- en transport gerelateerde processen. Verzamelen van data, rapportage hiervan, etc Etc. Klinkt aantrekkelijk ? Lees zeker verder

  • GEMOTIVEERDE REACH-HEFTRUCKCHAUFFEUR GEZOCHT | WESTERLO | VOLTIJDS (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Westerlo zijn wij op zoek naar ervaren heftruck-reachtruckchauffeurs. Je zal instaan voor: Bedienen hef en/of reachtruck stockeren van goederen Netheid van het magazijn

  • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

  • Meer dan een AUTOTECHNICUS (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VAN KASTEREN

    Type: Vaste Job

    Als 'Personal Service Technician' ben je verantwoordelijk voor de service van de Volvo van jouw klant. Samen met een collega (want je werkt in duo teams) zorg je niet alleen voor service, herstellingen en diagnoses maar je leert ook om het volledige traject te beheersen. Je plant zelf afspraken in, communiceert met je klant, zorgt voor facturatie en afhandeling van complicaties. Natuurlijk wordt je daarin ondersteund door een support team.

  • Design Engineer Sprinklers (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: JOBS IN MIND

    Type: Vaste Job

    Onze partner levert systemen, oplossingen en dienstverlening in verband met intelligente gebouwentechniek. Brandbeveiliging is hierin een cruciale discipline.Een specifieke opdracht hierin is het bouwen van blussystemen op basis van gas of watermist, om kritische infrastructuur niet alleen passief maar ook actief te beveiligen tegen brand. Functiebeschrijving De Design Engineer Sprinklers voert de technische studie en de projectering in 3D van het project uit in opdracht van de Project Manager. Taken: Autonoom uitwerken van een technisch dossier bestaande uit: - AutoCAD tekeningen van: De P&ID’s van het automatisch blussysteem (2D) De batterij met flessen blusgas of watermist (3D) Het piping netwerk van de batterij naar de sproeimonden (3D / ISO) De pneumatische controlekast van de blusinstallatie (2/3D) Het inplantingsplan (2D) - Een berekeningsdossier ter dimensionering van de installatie (aantal flessen, piping diameter, sproeimonden, ledigingstijden, enz.) in een VdS software gebaseerd op Siemens parameters, en rekening houdende met de gevraagde normering van: Synthetische blusgassen Inerte blusgassen Watermist systemen Uitwerken van het technisch dossier: - In offertefase, op basis van een lastenboek en tekeningen van de klant, de installateur of het studiebureau. - In uitvoeringsfase (“To Build”), waarbij aanpassingen aan het concept verwerkt worden. - Aan het einde van de projectfase (“As Built”) waarbij de dossiers in overeenkomst met de werkelijkheid worden gebracht. - Documenteren van aanpassingen en updates tijdens de uitbatingsfase van de installatie. Overdragen van de uitvoeringsdocumenten aan de technici, inbegrepen plaatsbezoeken op de werf om de voortgang, wijzigingen en technische vragen op te nemen. Bewaken van de technische voortgang en kwaliteit en daarover periodiek mondeling en schriftelijk rapporteren, zowel naar de eigen leidinggevende als naar de projectverantwoordelijke. Technische gesprekken met installatiebedrijven en/of eindklanten. Bijdragen aan het opstellen en actueel houden van procedures en standaarden. - Componentenbibliotheken in AutoCAD

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Massagetherapeut-dieptemassage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie dieptemassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

  • 2* - .NET developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676790-inline.html?cid=Partner_VDAB .Net Developer For a client active in the digital sector, I am looking for a .Net developer. As a .Net developer you will be part of a team of 15 developers, who are developing a platform, containing 20+ modules, with the latest technologies. .Net Developer - The project Your daily tasks will involve: Develop in .Net, .Net Core Analyse and configuration of the platform Develop within the team .Net Developer - The profile: To be able to apply, you will have to correspond with the description below: Bachelor's degree or equivalent experience Expert of .Net, .Net Core Experience with MySql, SQL Knowledge of Angular.js, Angular .Net Developer - The mission Details about the mission: Long Term project Location: Antwerp Start date: ASAP You feel this opportunity suits you, feel free to contact me at a.anastasiou(A)progressiverecruitment.com, or by phone 02/203.99.00 I will gladly give you more information about this project. Keywords: IT, .Net developer, Angular.js, Angular, API, Node.js, Postgre SQL

  • Administratief medewerker (M/V) voor de Provinciale Raad Antwerpen - wervingsreserve (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITEKTEN VD PROV. ANTWE

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad van Antwerpen. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel).

Zoek naar antwoorden van FLEMI MUSIC BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLEMI MUSIC BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEMI MUSIC BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor FLEMI MUSIC BELGIUM NV. FLEMI MUSIC BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEMI MUSIC BELGIUM NV. Leave a respond for FLEMI MUSIC BELGIUM NV. FLEMI MUSIC BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEMI MUSIC BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten FLEMI MUSIC BELGIUM NV
Location of FLEMI MUSIC BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of FLEMI MUSIC BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEMI MUSIC BELGIUM NV FLEMI MUSIC BELGIUM NV: BERNARD LEGRAND | RIZZO SCHRIJNWERKERIJ | GOFFIN | ENTREPRISES DRAMAIX | EQUIPE COIFFURE

Other related companies as FLEMI MUSIC BELGIUM NV: BERNARD LEGRAND | RIZZO SCHRIJNWERKERIJ | GOFFIN | ENTREPRISES DRAMAIX | EQUIPE COIFFURE

FLEMI MUSIC BELGIUM NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEMI MUSIC BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04966613769. Het bedrijf FLEMI MUSIC BELGIUM NV bevindt zich op het adres: De Jamblinne De Meuxplein 27 1030 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 720,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 808,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Entertainment and performance - production. Producten gemaakt in FLEMI MUSIC BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEMI MUSIC BELGIUM NV is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEMI MUSIC BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEMI MUSIC BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van FLEMI MUSIC BELGIUM NV op de kaart.

FLEMI MUSIC BELGIUM NV is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLEMI MUSIC BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE04966613769. The company FLEMI MUSIC BELGIUM NV is located at the address: De Jamblinne De Meuxplein 27 1030 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 720,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 808,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Entertainment and performance - production. Products created in FLEMI MUSIC BELGIUM NV were not found.
The main activity of FLEMI MUSIC BELGIUM NV is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEMI MUSIC BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of FLEMI MUSIC BELGIUM NV, open positions, location of FLEMI MUSIC BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEMI MUSIC BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEMI MUSIC BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEMI MUSIC BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEMI MUSIC BELGIUM NV, employees, financial statistics.